Filler Sprang-Capelle

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Sprang-Capelle. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Sprang-Capelle

Kengetallen binnen 15 km van Sprang-Capelle:

Aantal afspraken in Sprang-Capelle in de afgelopen periode
925
Gemiddelde prijs per ml Filler in Sprang-Capelle
€ 293,29
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Sprang-Capelle
44
Vind een kliniek in de buurt van Sprang-Cape...

Één ML filler kost in Sprang-Capelle gemiddeld averagePriceForBrandForNearbyClinics, dat is 18% goedkoper dan het landelijk gemiddelde (€ 355,55).

Top 5 populaire fillerbehandelingen

In de omgeving van Sprang-Capelle zijn fillers populair. Hierbij een top 5 van fillerbehandelingen:
Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk fillerklinieken in Sprang-Capelle

Vergelijk reviews en aanbiedingen van filler behandelingen in Sprang-Capelle. Vul je locatie in bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Sprang-Capelle

De volgende 4 filler klinieken in de buurt van Sprang-Capelle zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Sprang-Capelle

Boek een filler behandeling in Sprang-Capelle. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Sprang-Capelle. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Sprang-Capelle. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Sprang-Capelle.

7 cosmetische klinieken in de omgeving van Sprang-Capelle!

Dit zijn 7 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Sprang-Capelle in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Sprang-Capelle is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Sprang-Capelle

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Sprang-Capelle die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Sprang-Capelle?

Behandeling van wallen in Sprang-Capelle

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Sprang-Capelle kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Sprang-Capelle.

Filler reviews Sprang-Capelle

Afgelopen woensdag een intake gesprek ingepland voor fillers en Botox. Zeer goed geïnformeerd en alle vragen zijn netjes beantwoord. De behandelaar nam alle tijd en zelfs meteen de Botox geplaatst. Heb meteen een vervolg afspraak voor de fillers. Flexibele tijden voor werkers zijn mogelijk zeer fijn. Dik tevreden over het geheel, top!
18 maart 2022 12:12
Ben nu in totaal 3x geweest. (Filler voor de traangoot en Botox voor de fronsrimpel) Steeds een mooi resultaat en vriendelijk geholpen. Goed en eerlijk advies ook!
Cindy Krijnen
BM Clinics Tilburg
10 maart 2022 11:11
Lipfillers en erg fijn geholpen. Ze stellen je gerust, denken mee en zijn erg vriendelijk.
Donja Bezems
BM Clinics Tilburg
25 maart 2022 17:05
Bekijk meer Filler ervaringen in Sprang-Capelle

Boek je injectables behandeling in Sprang-Capelle

Jonishi Cosmed
3.3
Jonishi Cosmed
Waalwijk, Bloemenoordplein 1
4 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Polikliniek de Blaak Tilburg
3.7
Polikliniek de Blaak Tilburg
Tilburg, Ketelhavenstraat 39
11 km
Botox zone v.a.
€ 159,00
Filler per ml v.a.
€ 319,00
Profiel bekijken
Signé Clinics Tilburg
Signé Clinics Tilburg
Tilburg, Ketelhavenstraat 41
11 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
BM Clinics Tilburg
4.9
BM Clinics Tilburg
Tilburg, Warmondstraat 116
11 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 219,00
Profiel bekijken
Radiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Sprang-Capelle

Wat zijn de kosten van één ML filler in Sprang-Capelle?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Sprang-Capelle is gemiddeld € 293,29. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Sprang-Capelle.

Wat is de beste filler kliniek in Sprang-Capelle?

In de omgeving van Sprang-Capelle (straal van 15 km) zijn 44 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Sprang-Capelle en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Sprang-Capelle op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Sprang-Capelle?

Kies de beste cosmetisch arts in Sprang-Capelle op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Sprang-Capelle te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Sprang-Capelle is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Sprang-Capelle zijn 21 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.