Filler St.-Annaparochie

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van St.-Annaparochie. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

St.-Annaparochie

Kengetallen binnen 15 km van St.-Annaparochie:

Aantal afspraken in St.-Annaparochie in de afgelopen periode
547
Gemiddelde prijs per ml Filler in St.-Annaparochie
€ 358,57
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van St.-Annaparochie
29
Vind een kliniek in de buurt van St.-Annapar...

De gemiddelde prijs in St.-Annaparochie voor behandeling met één ML filler is € 358,57. Een behandeling met één ML filler in St.-Annaparochie  is gemiddeld 2% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 352,37).

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling wordt uitgevoerd om rimpels op te vullen of om de gezichtscontour te verbeteren. Tijdens een fillerbehandeling verdeeld de cosmetisch arts de filler met een dunne naald of canule heel subtiel de filler in de huid. 

Hoe lang blijft een filler zitten?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. Dit is wel afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Deze is wel sneller opgelost. Ook het merk filler heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse indicaties.

Is een fillerbehandeling veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. Diverse materialen hebben de revue gepasseerd. Niet alle fillers waren even veilig. De huidige generatie fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin.

Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde BIG-geregistreerde arts heeft een filler behandeling een goed veiligheidsprofiel. 

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van St.-Annaparochie zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in St.-Annaparochie

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van St.-Annaparochie. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van St.-Annaparochie

De volgende 4 filler klinieken in de buurt van St.-Annaparochie zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek St.-Annaparochie

Boek een filler behandeling in St.-Annaparochie. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in St.-Annaparochie. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in St.-Annaparochie. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van St.-Annaparochie.

Fillerbehandelingen

Een filler behandeling wordt toegepast om rimpels op te vullen of om de contour te verbeteren. Populaire filler behandelingen zijn:

7 cosmetische klinieken in de omgeving van St.-Annaparochie!

Dit zijn 7 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van St.-Annaparochie in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in St.-Annaparochie is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen St.-Annaparochie

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van St.-Annaparochie die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in St.-Annaparochie?

Behandeling van wallen in St.-Annaparochie

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van St.-Annaparochie kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in St.-Annaparochie.

Filler reviews St.-Annaparochie

Beste mensen, ik begrijp niet wat een ene Natasja bedoeld! ik heb bij deze clinic een perfecte ooglid correctie ondergaan evenals 3 vriendinnen van mij. Betan Clinic staat zeer hoog aangeschreven en terecht. Deze arts gaat zeer professioneel te werk met operatie s also met zeer prachtige natuurlijke filler en botox behandelingen. Als je besluit om iets... Toon meer »
Beste mensen, ik begrijp niet wat een ene Natasja bedoeld! ik heb bij deze clinic een perfecte ooglid correctie ondergaan evenals 3 vriendinnen van mij. Betan Clinic staat zeer hoog aangeschreven en terecht. Deze arts gaat zeer professioneel te werk met operatie s also met zeer prachtige natuurlijke filler en botox behandelingen. Als je besluit om iets te laten doen aan je uiterlijk dan zeker hier naar toe gaan. Eerst voor gratis en eerlijk advies. Top clinic!!! Toon minder »
Alette Postuma
Betan Clinics Leeuwarden
2 september 2020 12:12
Vorige week ben ik hier geweest voor een botox behandeling van mijn kraaienpootjes en fronsrimpel. Ik heb meteen mijn jukbeenderen wat meer laten accentueren met fillers. Wat een mooi resultaat. Dank !
6 december 2020 13:01
Bekijk meer Filler ervaringen in St.-Annaparochie

Boek je injectables behandeling in St.-Annaparochie

VYTAL Beauty & Care
VYTAL Beauty & Care
Franeker, Simke Kloostermanstrjitte 7
11 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Dokter Isabella Leeuwarden
5
Dokter Isabella Leeuwarden
Leeuwarden, Westersingel 4
12 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Derma Medical Clinics Leeuwarden
4.1
Derma Medical Clinics Leeuwarden
Leeuwarden, Rengerslaan 2
12 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 200,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Friesland Kliniek
4
Friesland Kliniek
Leeuwarden, Tesselschadestraat 8
12 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in St.-Annaparochie

Wat zijn de kosten van één ML filler in St.-Annaparochie?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in St.-Annaparochie is gemiddeld € 358,57. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in St.-Annaparochie.

Wat is de beste filler kliniek in St.-Annaparochie?

In de omgeving van St.-Annaparochie (straal van 15 km) zijn 29 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van St.-Annaparochie en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in St.-Annaparochie op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in St.-Annaparochie?

Kies de beste cosmetisch arts in St.-Annaparochie op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van St.-Annaparochie te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in St.-Annaparochie is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van St.-Annaparochie zijn 13 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.