Filler St. Willebrord

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van St. Willebrord. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

St. Willebrord

Kengetallen binnen 15 km van St. Willebrord:

Aantal afspraken in St. Willebrord in de afgelopen periode
1.312
Gemiddelde prijs per ml Filler in St. Willebrord
€ 335,09
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van St. Willebrord
74
Vind een kliniek in de buurt van St. Willebr...

Één ML filler kost in St. Willebrord gemiddeld averagePriceForBrandForNearbyClinics, dat is 5% goedkoper dan het landelijk gemiddelde (€ 352,37).

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling wordt uitgevoerd om rimpels op te vullen of om de gezichtscontour te verbeteren. Tijdens een fillerbehandeling verdeeld de cosmetisch arts de filler met een dunne naald of canule heel subtiel de filler in de huid. 

Hoe lang blijft een filler zitten?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. Dit is wel afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Deze is wel sneller opgelost. Ook het merk filler heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse indicaties.

Is een fillerbehandeling veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. Diverse materialen hebben de revue gepasseerd. Niet alle fillers waren even veilig. De huidige generatie fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin.

Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde BIG-geregistreerde arts heeft een filler behandeling een goed veiligheidsprofiel. 

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Top 5 populaire fillerbehandelingen

In de omgeving van St. Willebrord zijn fillers populair. Hierbij een top 5 van fillerbehandelingen:
Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk fillerklinieken in St. Willebrord

Vergelijk reviews en aanbiedingen van filler behandelingen in St. Willebrord. Vul je locatie in bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van St. Willebrord

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van St. Willebrord zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek St. Willebrord

Boek een filler behandeling in St. Willebrord. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in St. Willebrord. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in St. Willebrord. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van St. Willebrord.

Fillerbehandelingen

Een filler behandeling wordt toegepast om rimpels op te vullen of om de contour te verbeteren. Populaire filler behandelingen zijn:

8 cosmetische klinieken in de omgeving van St. Willebrord!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van St. Willebrord in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in St. Willebrord is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen St. Willebrord

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van St. Willebrord die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in St. Willebrord?

Behandeling van wallen in St. Willebrord

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van St. Willebrord kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in St. Willebrord.

Filler reviews St. Willebrord

Gisteren geweest voor traangoot filler ben super blij mee !!!!!! Hele vriendelijk Arst heeft me echt op me gemak gestelt
Nathalie schouten
Medica Estetica Breda
26 januari 2022 09:09
Ik kom al jaren in deze kliniek voor botox in voorhoofd en fillers in mijn lippen bij dr. Köse en ben zeer tevreden. Dr. Köse is een hele vriendelijke en kundige arts die precies doet wat bij jou past en wat gelijk een mooi resultaat geeft. Receptioniste ook altijd erg vriendelijk. Voor mij geen andere kliniek meer.
Bella Laris
Medica Estetica Breda
27 juli 2021 08:08
Weer een totale behandeling ondergaan bij drs. Shirin Rostainejad.
Fillers en Botox
Enorm blij mee, geeft me weer zelfvertrouwen!
Glow clinic geeft je vanaf dat je binnenstapt tot dat je de deur sluit een vertrouwd veilig gevoel.
Zowel aan de telefoon, balie tot de behandelkamer professioneel personeel. Prima begeleiding en nazorg . Een dik tevreden klant
Joke Eestermans
Glow Clinic
15 december 2022 17:05
Bekijk meer Filler ervaringen in St. Willebrord

Boek je injectables behandeling in Sint Willebrord

Kliniek Anna Sint Willebrord
Kliniek Anna Sint Willebrord
Sint Willebrord, Krommestraat 48
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
 
Clinic C Zevenbergen
4.9
Clinic C Zevenbergen
Zevenbergen, Pastoor van Kessellaan 1
10 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
PUUR Huidinstituut Prinsenbeek
PUUR Huidinstituut Prinsenbeek
Prinsenbeek, Beeksestraat 30
11 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Plastische Chirurgie Roosendaal
Plastische Chirurgie Roosendaal
Roosendaal, Boerhaavelaan 25
11 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in St. Willebrord

Wat zijn de kosten van één ML filler in St. Willebrord?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in St. Willebrord is gemiddeld € 335,09. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in St. Willebrord.

Wat is de beste filler kliniek in St. Willebrord?

In de omgeving van St. Willebrord (straal van 15 km) zijn 74 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van St. Willebrord en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in St. Willebrord op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in St. Willebrord?

Kies de beste cosmetisch arts in St. Willebrord op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van St. Willebrord te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in St. Willebrord is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van St. Willebrord zijn 26 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.