Filler Steenwijkerland

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Steenwijkerland. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Steenwijkerland

Kengetallen binnen 15 km van Steenwijkerland:

Aantal afspraken in Steenwijkerland in de afgelopen periode
31
Gemiddelde prijs per ml Filler in Steenwijkerland
€ 420,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Steenwijkerland
5
Vind een kliniek in de buurt van Steenwijker...

De gemiddelde prijs in Steenwijkerland voor behandeling met één ML filler is € 420,00. Een behandeling met één ML filler in Steenwijkerland  is gemiddeld 19% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 352,37).

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling wordt uitgevoerd om rimpels op te vullen of om de gezichtscontour te verbeteren. Tijdens een fillerbehandeling verdeeld de cosmetisch arts de filler met een dunne naald of canule heel subtiel de filler in de huid. 

Hoe lang blijft een filler zitten?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. Dit is wel afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Deze is wel sneller opgelost. Ook het merk filler heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse indicaties.

Is een fillerbehandeling veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. Diverse materialen hebben de revue gepasseerd. Niet alle fillers waren even veilig. De huidige generatie fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin.

Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde BIG-geregistreerde arts heeft een filler behandeling een goed veiligheidsprofiel. 

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Steenwijkerland zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Steenwijkerland

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Steenwijkerland. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler kliniek Steenwijkerland

Boek een filler behandeling in Steenwijkerland. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Steenwijkerland. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Steenwijkerland. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Steenwijkerland.

Fillerbehandelingen

Een filler behandeling wordt toegepast om rimpels op te vullen of om de contour te verbeteren. Populaire filler behandelingen zijn:

Filler reviews Steenwijkerland

Net voor de allereerste keer fillers gehad in mijn kin door dokter Irene Kleine. Vriendelijke en relaxte dame, ik was best zenuwachtig maar ze hielt goed rekening met mij, de behandeling was vrijwel pijnloos! Super snel en een mooi natuurlijk resultaat!

Ik kom hier zeker terug!
Marloes Frederiks
BM Clinics Zwolle
28 maart 2022 12:12
Bekijk meer Filler ervaringen in Steenwijkerland

Boek je injectables behandeling in Steenwijkerland

Glimlach Plus
4.7
Glimlach Plus
Meppel, Werkhorst 42
13 km
Botox zone v.a.
€ 170,00
Filler per ml v.a.
€ 420,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Alberta Beauty Store Wolvega
4.9
Alberta Beauty Store Wolvega
Wolvega, Hoofdstraat Oost 21
13 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
79 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 25x geboekt
Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Amsterdam
Waterland kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
97 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 18x geboekt

Veelgestelde vragen in Steenwijkerland

Wat zijn de kosten van één ML filler in Steenwijkerland?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Steenwijkerland is gemiddeld € 420,00. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Steenwijkerland.

Wat is de beste filler kliniek in Steenwijkerland?

In de omgeving van Steenwijkerland (straal van 15 km) zijn 5 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Steenwijkerland en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Steenwijkerland op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Steenwijkerland?

Kies de beste cosmetisch arts in Steenwijkerland op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Steenwijkerland te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Steenwijkerland is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Steenwijkerland zijn 3 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.