Filler Strijensas

Vind filler klinieken bij jou in de buurt. Lees informatie over alle filler behandelingen. Boek direct een gratis consult in de omgeving van Strijensas

Kengetallen Strijensas (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Strijensas in de afgelopen periode
138
Gemiddelde prijs per ml Filler in Strijensas
€ 330,57
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Strijensas
19
Vind een kliniek in de buurt van Strijensas

De gemiddelde prijs in Strijensas voor behandeling met één ML fillers is € 330,57. Dat is 7% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 355,68). Vergelijk fillerprijzen van klinieken bij jou in de buurt.

In 4 stappen naar een filler behandeling

In de omgeving van Strijensas zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Strijensas wilt stellen.
  3. In de omgeving van Strijensas zijn 19 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

 

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Strijensas

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Strijensas

De volgende 2 filler klinieken in de buurt van Strijensas zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Fillerklinieken in Strijensas

Een behandeling met Botox in Strijensas is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Strijensas. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Strijensas. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Strijensas?

2 cosmetische klinieken in de omgeving van Strijensas!

Dit zijn 2 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Strijensas in willekeurige volgorde:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Strijensas in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Strijensas

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Strijensas die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Strijensas

Welke arts voor lippen opvullen in Strijensas?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Strijensas

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Strijensas

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Filler reviews Strijensas

Na een brede research gedaan te hebben toch gekozen voor Cosmetology Laser & Beauty Clinic. Dit omdat ik er van ben overtuigd dat je hier alle nodige informatie krijgt zonder je bezwaart te voelen. Na een consult heb ik besloten een filler behandeling te nemen (temporale filler). Na de behandeling heb ik nog een gratis nabehandeling gehad, dit omdat ik graag... Toon meer »
Na een brede research gedaan te hebben toch gekozen voor Cosmetology Laser & Beauty Clinic. Dit omdat ik er van ben overtuigd dat je hier alle nodige informatie krijgt zonder je bezwaart te voelen. Na een consult heb ik besloten een filler behandeling te nemen (temporale filler). Na de behandeling heb ik nog een gratis nabehandeling gehad, dit omdat ik graag even zeker wil zijn of het allemaal nog wel netjes op zijn plek zit. Dat was uiteraard geen probleem en kon al heel snel terecht. Al met al een hele fijne ervaring. Ook hebben ze lekkere koffie (hihi). Toon minder »
Firat Vurgun
Cosmetology Ridderkerk
22 december 2022 10:10
gisteren voor het eerst geweest voor lipfillers bij Liza! de zenuwen die ik op voorhand had, vielen uiteindelijk hartstikke mee toen ik het resultaat zag!

super tevreden, ze luisterde goed naar welk idee ik qua vorm in gedachten had en in hoeverre dit kon met mijn eigen vorm.

ik kom zeker terug 😊
Esmeralda Groenenberg
Faceland Barendrecht
7 april 2022 12:12
Rimpeltjes rond mond opgevuld met filler, heel mooi gedaan door Liza v. Ballegooijen !!!
Christine Beukema
Faceland Barendrecht
13 mei 2022 12:12
Bekijk meer Filler ervaringen in Strijensas

Boek je injectables behandeling in Strijensas

Clinic C Zevenbergen
4.9
Clinic C Zevenbergen
Zevenbergen, Pastoor van Kessellaan 1
8 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Natuurlijk en Mooi | Esthetische Kliniek
5
Natuurlijk en Mooi | Esthetische Kliniek
Fijnaart, Nieuwe Dorpsweg 1A
12 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 285,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Medic Cosmetic Clinics Mijnsheerenland
Medic Cosmetic Clinics Mijnsheerenland
Mijnsheerenland, Westdijk 23
12 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 279,00
Profiel bekijken
Beauty Injectables Clinic Dordrecht
Beauty Injectables Clinic Dordrecht
Dordrecht, Vriesestraat 115
12 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Strijensas

Wat zijn de kosten van één ML filler in Strijensas?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Strijensas is gemiddeld € 330,57. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Strijensas.

Wat is de beste filler kliniek in Strijensas?

In de omgeving van Strijensas (straal van 15 km) zijn 19 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Strijensas en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Strijensas op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Strijensas?

Kies de beste cosmetisch arts in Strijensas op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Strijensas te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Strijensas?

Er zijn 8 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Strijensas die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.