Filler Surhuisterveen

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Surhuisterveen. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Surhuisterveen

Kengetallen binnen 15 km van Surhuisterveen:

Aantal afspraken in Surhuisterveen in de afgelopen periode
207
Gemiddelde prijs per ml Filler in Surhuisterveen
€ 364,45
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Surhuisterveen
19
Vind een kliniek in de buurt van Surhuisterv...

De gemiddelde prijs in Surhuisterveen voor behandeling met één ML filler is € 364,45. Een behandeling met één ML filler in Surhuisterveen  is gemiddeld 3% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 352,37).

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling wordt uitgevoerd om rimpels op te vullen of om de gezichtscontour te verbeteren. Tijdens een fillerbehandeling verdeeld de cosmetisch arts de filler met een dunne naald of canule heel subtiel de filler in de huid. 

Hoe lang blijft een filler zitten?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. Dit is wel afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Deze is wel sneller opgelost. Ook het merk filler heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse indicaties.

Is een fillerbehandeling veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. Diverse materialen hebben de revue gepasseerd. Niet alle fillers waren even veilig. De huidige generatie fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin.

Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde BIG-geregistreerde arts heeft een filler behandeling een goed veiligheidsprofiel. 

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Surhuisterveen zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Surhuisterveen

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Surhuisterveen. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler kliniek Surhuisterveen

Boek een filler behandeling in Surhuisterveen. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Surhuisterveen. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Surhuisterveen. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Surhuisterveen.

Fillerbehandelingen

Een filler behandeling wordt toegepast om rimpels op te vullen of om de contour te verbeteren. Populaire filler behandelingen zijn:

6 cosmetische klinieken in de omgeving van Surhuisterveen!

Dit zijn 6 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Surhuisterveen in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Surhuisterveen is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Surhuisterveen

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Surhuisterveen die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Surhuisterveen?

Behandeling van wallen in Surhuisterveen

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Surhuisterveen kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Surhuisterveen.

Boek je injectables behandeling in Surhuisterveen

Praktijk KYK
5
Praktijk KYK
Surhuisterveen, Bartholomeus Jacobus Schurerweg 2
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
 
Praktijk KYK
5
Praktijk KYK
Surhuisterveen,
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
 
Mijn Huidspecialist Drachten
Mijn Huidspecialist Drachten
Drachten, Stationsweg 64
9 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Anja Marra Drachten
4.9
Anja Marra Drachten
Drachten, Eikesingel 9
11 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Surhuisterveen

Wat zijn de kosten van één ML filler in Surhuisterveen?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Surhuisterveen is gemiddeld € 364,45. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Surhuisterveen.

Wat is de beste filler kliniek in Surhuisterveen?

In de omgeving van Surhuisterveen (straal van 15 km) zijn 19 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Surhuisterveen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Surhuisterveen op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Surhuisterveen?

Kies de beste cosmetisch arts in Surhuisterveen op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Surhuisterveen te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Surhuisterveen is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Surhuisterveen zijn 10 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.