Filler Susteren

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vind filler klinieken bij jou in de buurt. Lees informatie over alle filler behandelingen. Boek direct een gratis consult in de omgeving van Susteren

Kengetallen Susteren (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Susteren in de afgelopen periode
155
Gemiddelde prijs per ml Filler in Susteren
€ 386,38
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Susteren
13
Bekijk klinieken in de buurt van Susteren

De gemiddelde prijs per ML filler is in Susteren€ 386,38. Dat is 10% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 352,37).

Informatie over filler behandelingen

Een filler behandeling is een behandeling om de huid op te vullen. Met een dunne naald of canule wordt de filler door de cosmetisch arts heel subtiel in de huid verdeeld. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen.  Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Zijn fillers veilig?

De huidige fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Dat zijn hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Juvéderm. Andere goede fillermerken zijn: Belotero, Teosyal, Restylane en Aliaxin. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden, die gaven veel complicaties. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt een fillerbehandeling als veilig beschouwd. Praat wel altijd met je arts over de mogelijke risico's. Lees verder: Fillerbehandeling risico's

Hoelang geeft een filler resultaat?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden resultaat. De duurzaamheid is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Susteren zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Susteren wilt stellen.
  3. In de omgeving van Susteren zijn 13 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Susteren

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fillerklinieken in Susteren

Een behandeling met Botox in Susteren is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Susteren. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Susteren. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Susteren?

Fillers

Met fillers worden rimpels opgevuld of de contour van de huid verbeterd. Veel uitgevoerde filler behandelingen in Susteren zijn:

Filler reviews Susteren

Ben super tevreden met de pijnloze behandeling. Neus filler van goede kwaliteit dat is zeker belangrijk.en ik voelde mij heel relax bij de arts. Verheug mij op de nabehandeling.. 👌
3 oktober 2022 09:09
Fijne mensen die er werken de plek waar het ligt is wat minder maar niks te klagen over de fillers ben er erg blij mee!
19 november 2022 19:07
Eindelijk heb ik het gedaan. Ik heb lip fillers! Bedankt!😍
12 januari 2019 02:02
Bekijk meer Filler ervaringen in Susteren

Boek je injectables behandeling in Susteren

Beauty Huis
4.6
Beauty Huis
Sittard, Rijksweg Zuid 38
8 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 340,00
Profiel bekijken
Praktijk voor Injectables Sittard
3.7
Praktijk voor Injectables Sittard
Sittard, Kopenhagenstraat 5
8 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Kliniek dokter Shedy Stein
4.8
Kliniek dokter Shedy Stein
Stein, Ambiorixstraat 19
12 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 359,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
168 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 26x geboekt

Veelgestelde vragen in Susteren

Wat kost een behandeling met fillers in Susteren?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Susteren € 386,38. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Susteren?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Susteren. In een straal van 15 kilometer rond Susteren zijn  13 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Susteren op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Susteren?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Susteren op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Susteren zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Susteren?

Er zijn 6 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Susteren die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.