Filler Tegelen

Vind filler klinieken bij jou in de buurt. Lees informatie over alle filler behandelingen. Boek direct een gratis consult in de omgeving van Tegelen

Kengetallen Tegelen (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Tegelen in de afgelopen periode
170
Gemiddelde prijs per ml Filler in Tegelen
€ 337,43
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Tegelen
22
Bekijk klinieken in de buurt van Tegelen

De gemiddelde prijs in Tegelen voor behandeling met één ML fillers is € 337,43. Dat is 3% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 347,18). Vergelijk fillerprijzen van klinieken bij jou in de buurt.

In 4 stappen naar een filler behandeling

In de omgeving van Tegelen zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Tegelen wilt stellen.
  3. In de omgeving van Tegelen zijn 22 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

 

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Tegelen

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geplande filler afspraken in de omgeving van Tegelen

Bij welke 2 klinieken in de buurt van Tegelen is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Fillerklinieken in Tegelen

Een behandeling met Botox in Tegelen is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Tegelen. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Tegelen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Tegelen?

Bekijk 4 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Tegelen

Bekijk 4 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Tegelen:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Tegelen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Tegelen

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Tegelen die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Tegelen

Welke arts voor lippen opvullen in Tegelen?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Tegelen

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Boek je injectables behandeling in Tegelen

BeautoxBar
5
BeautoxBar
Venlo
3 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Rverse Clinique Venlo
4.8
Rverse Clinique Venlo
Venlo
3 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
 
Medic Skincare
5
Medic Skincare
Venlo
5 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 5x geboekt
Jozijna Cosmedisch Centrum Horst
5
Jozijna Cosmedisch Centrum Horst
Horst
13 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 470,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 14x geboekt

Veelgestelde vragen in Tegelen

Wat kost een behandeling met fillers in Tegelen?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Tegelen € 337,43. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Tegelen?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Tegelen. In een straal van 15 kilometer rond Tegelen zijn  22 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Tegelen op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Tegelen?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Tegelen op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Tegelen zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Tegelen?

Er zijn 12 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Tegelen die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.