Filler Ter Aar

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Ter Aar. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Ter Aar:

Aantal afspraken in Ter Aar in de afgelopen periode
651
Gemiddelde prijs per ml Filler in Ter Aar
€ 302,09
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Ter Aar
61
Bekijk klinieken in de buurt van Ter Aar

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Ter Aar gemiddeld 14% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 352,37). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Ter Aar: € 302,09 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Informatie over filler behandelingen

Een filler behandeling is een behandeling om de huid op te vullen. Met een dunne naald of canule wordt de filler door de cosmetisch arts heel subtiel in de huid verdeeld. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen.  Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Zijn fillers veilig?

De huidige fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Dat zijn hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Juvéderm. Andere goede fillermerken zijn: Belotero, Teosyal, Restylane en Aliaxin. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden, die gaven veel complicaties. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt een fillerbehandeling als veilig beschouwd. Praat wel altijd met je arts over de mogelijke risico's. Lees verder: Fillerbehandeling risico's

Hoelang geeft een filler resultaat?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden resultaat. De duurzaamheid is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Injectables kliniek Ter Aar

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Ter Aar. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

Vind fillerkliniek in Ter Aar

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Ter Aar

In de buurt van Ter Aar kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Ter Aar

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Ter Aar krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Gesponsord
Cosmetique Totale Alphen aan den Rijn
Cosmetique Totale
Wordt nu
bekeken
4.7
Cosmetique Totale Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn, Utrechtstraat 108
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Boek een gratis consult met onze CT Doctor Jade
Afspraak maken
Onlangs 11x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Ter Aar

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Ter Aar is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Ter Aar

In de buurt van Ter Aar zijn 61 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Ter Aar. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Ter Aar wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Ter Aar. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Filler indicaties

Mensen willen een fillerbehandeling om rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Voorbeelden:

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Ter Aar

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Ter Aar:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Ter Aar. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Ter Aar

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Ter Aar die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Ter Aar

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Ter Aar. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Ter Aar traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Ter Aar

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Ter Aar.

Filler reviews Ter Aar

Vrijdag bij Dokter Jade geweest voor fillers voor mijn kaaklijn en kin. Ze stelde me erg op mijn gemak! Begreep goed mijn wens, wil graag natuurlijk laten lijken. Absoluut een aanrader als je voor kwaliteit gaat en op zoek bent met iemand voor oog voor detail
24 oktober 2022 18:06
Ik ben inmiddels vaker door dokter Brandt behandeld. Een plexr behandeling waardoor mijn oogleden zijn gelift; een veel frissere, open blik nu! Daarnaast fillers in mijn gezicht om een wat jongere, frissere uitstraling terug te krijgen: dit is mijns inziens enorm goed gelukt! Elke keer werd alles goed en duidelijk uitgelegd. Ik ga zeker de volgende keer weer... Toon meer »
Ik ben inmiddels vaker door dokter Brandt behandeld. Een plexr behandeling waardoor mijn oogleden zijn gelift; een veel frissere, open blik nu! Daarnaast fillers in mijn gezicht om een wat jongere, frissere uitstraling terug te krijgen: dit is mijns inziens enorm goed gelukt! Elke keer werd alles goed en duidelijk uitgelegd. Ik ga zeker de volgende keer weer naar dokter Brandt. Toon minder »
m weber
13 november 2022 17:05
Twee weken geleden ben ik behandeld door Chris en wat beviel dit goed. Hij legt alles duidelijk uit, luistert naar je wensen en stelt je op je gemak voorafgaand de behandeling. Want laten we eerlijk zijn, die eerste stap zetten om een behandeling te ondergaan is best spannend. Ik heb altijd al een filler behandeling aan mijn lippen gewild, maar ik was bang d... Toon meer »
Twee weken geleden ben ik behandeld door Chris en wat beviel dit goed. Hij legt alles duidelijk uit, luistert naar je wensen en stelt je op je gemak voorafgaand de behandeling. Want laten we eerlijk zijn, die eerste stap zetten om een behandeling te ondergaan is best spannend. Ik heb altijd al een filler behandeling aan mijn lippen gewild, maar ik was bang dat ik rond zou lopen met een duckface, wat ik absoluut niet zou willen. Chris heeft mijn wensen exact weten te vertalen. Mijn lippen zijn nu voller maar nog steeds erg natuurlijk, de subtiele verandering die ik wilde! Kortom, ik kan iedereen Chris aanraden! Toon minder »
Molly .Oleary
17 november 2022 19:07
Bekijk meer Filler ervaringen in Ter Aar

Boek je injectables behandeling in Ter Aar

Woubrugge2
Woubrugge2
Woubrugge, Vierambachtsweg 89
4 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Woubrugge Kliniek
Woubrugge Kliniek
Woubrugge, Vierambachtsweg 25
5 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 200,00
Profiel bekijken
Beauty Clinic Alphen aan den Rijn
4.8
Beauty Clinic Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn, Julianastraat 85
5 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Kliniek Alphen
4.8
Kliniek Alphen
Alphen aan den Rijn, Euromarkt 34
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Ter Aar

Wat kost een behandeling met fillers in Ter Aar?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Ter Aar € 302,09. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Ter Aar?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Ter Aar. In een straal van 15 kilometer rond Ter Aar zijn  61 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Ter Aar op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Ter Aar?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Ter Aar op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Ter Aar zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Ter Aar wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Ter Aar. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.