Filler Terheijden

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Terheijden. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Terheijden:

Aantal afspraken in Terheijden in de afgelopen periode
479
Gemiddelde prijs per ml Filler in Terheijden
€ 340,50
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Terheijden
52
Bekijk klinieken in de buurt van Terheijden

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Terheijden gemiddeld 2% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 347,46). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Terheijden: € 340,50 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Injectables kliniek Terheijden

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Terheijden. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

 

Vind fillerkliniek in Terheijden

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geplande filler afspraken in de omgeving van Terheijden

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Terheijden is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Terheijden

In de buurt van Terheijden zijn 52 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Terheijden. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Terheijden wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Terheijden. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 7 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Terheijden

Bekijk 7 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Terheijden:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Terheijden. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Terheijden

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Terheijden die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Terheijden

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Terheijden. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Terheijden traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Terheijden

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Met 5 kleine prikjes per wang wordt de huid steviger en ontstaat de populaire Profhilo glow.

Boek je injectables behandeling in Terheijden

Kliniek
170151_ABCClinic_Logo-restyle_DEF_CMYK_zonderslogan
profhilo-logo

ABC Clinic Breda

4.7
Paardeweide 22, Breda (4 km)
Behandelingen per jaar
7000
Kliniek opgericht
2010
Prijs botox per zone
v.a. € 149
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Elizia Soares

Drs. Elizia Soares

ABC Clinic Breda (4 km) De Clinique Den Bosch (38 km) Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek (41 km) Skin+Surgery Clinics Den Haag (59 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Prijs botox per zone
v.a. € 149
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Kim de Weijer

Drs. Kim de Weijer

ABC Clinic Breda (4 km) Huidinstituut Stralend Arnhem (87 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
10 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 149
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Terheijden

Wat kost een behandeling met fillers in Terheijden?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Terheijden € 340,50. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Terheijden?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Terheijden. In een straal van 15 kilometer rond Terheijden zijn  52 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Terheijden op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Terheijden?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Terheijden op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Terheijden zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Terheijden wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Terheijden. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.