Filler Thesinge

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Thesinge. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Thesinge:

Aantal afspraken in Thesinge in de afgelopen periode
600
Gemiddelde prijs per ml Filler in Thesinge
€ 372,38
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Thesinge
59
Bekijk klinieken in de buurt van Thesinge

De gemiddelde prijs per ML filler is in ThesingeaveragePriceForBrandForNearbyClinics. Dat is 5% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 355,66).

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Thesinge zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Thesinge wilt stellen.
  3. In de omgeving van Thesinge zijn 59 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Thesinge

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Thesinge

In de buurt van Thesinge kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Thesinge

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Thesinge krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Gesponsord
Tijdloos Beauty - Perfect Look
Perfect-Look-Clinics-Logo-FINAL-V2.webp
Wordt nu
bekeken
4.7
Tijdloos Beauty - Perfect Look
Groningen, Oosterstraat 20
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Botox en filler behandelingen in Groningen
Afspraak maken
Onlangs 6x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Thesinge

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Thesinge is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Thesinge

In de buurt van Thesinge zijn 59 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Thesinge. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Thesinge wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Thesinge. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Thesinge

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Thesinge:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Thesinge. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Thesinge

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Thesinge die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Thesinge

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Thesinge. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Thesinge traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Thesinge

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Thesinge.

Filler reviews Thesinge

Super blij met mijn lipfillers!
Er word goed naar je geluisterd wat je in gedachten hebt. Ook goede uitleg gegeven en zo een mooi resultaat kunnen bereiken.
samantha struyk
Faceland Groningen
26 mei 2022 17:05
Voor de deerde keer bij Betan Clinics geweest en heel erg tevreden met het resultat van de botox/filler behandeling. Een arts, die naar je wensen luistert, eerlijk advies geeft en een natuurlijk oogend resultaat bereikt.
27 augustus 2022 09:09
5 jaar geleden kwam ik hier voor het eerst voor een botoxbehandeling tegen tandenknarsen. Farah heeft ervoor gezorgd dat deze klacht, waar ik jaren last van heb gehad, volledig is verdwenen! Ze is professioneel, realistisch en heeft de ‘less is more’ aanpak zodat je je natuurlijke uitstraling behoud. Ook durft ze ‘nee’ te zeggen, en dit is iets wat absoluut... Toon meer »
5 jaar geleden kwam ik hier voor het eerst voor een botoxbehandeling tegen tandenknarsen. Farah heeft ervoor gezorgd dat deze klacht, waar ik jaren last van heb gehad, volledig is verdwenen! Ze is professioneel, realistisch en heeft de ‘less is more’ aanpak zodat je je natuurlijke uitstraling behoud. Ook durft ze ‘nee’ te zeggen, en dit is iets wat absoluut noodzakelijk is wanneer je een cosmetisch arts bezoekt. Wanneer je de effecten van de behandelingen ziet is het namelijk erg verleidelijk om steeds meer te willen. Inmiddels heb ik verschillende botox/filler behandelingen bij haar gehad. En ik kan je vertellen dat ik in deze 5 jaar weinig zichtbaar verouderd ben in mijn gezicht. Ik ben supertevreden & vind haar gewoon een leuk mens! Toon minder »
Lianne Pietersma
PiuraLift
14 januari 2023 13:01
Bekijk meer Filler ervaringen in Thesinge

Boek je injectables behandeling in Thesinge

Moerman Clinic
5
Moerman Clinic
Groningen, Lübeckweg 2
7 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
PiuraLift
4.9
PiuraLift
Groningen, Boterdiep 30
8 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 320,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Wordt nu
bekeken
Tijdloos Beauty - Perfect Look
4.7
Tijdloos Beauty - Perfect Look
Groningen, Oosterstraat 20
8 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Botox en filler behandelingen in Groningen
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 6x geboekt
Skins Beauty Bar
4.3
Skins Beauty Bar
Groningen, Oude Boteringestraat 12
8 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Radiesse logo
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Thesinge

Wat kost een behandeling met fillers in Thesinge?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Thesinge € 372,38. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Thesinge?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Thesinge. In een straal van 15 kilometer rond Thesinge zijn  59 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Thesinge op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Thesinge?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Thesinge op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Thesinge zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Thesinge wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Thesinge. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.