Filler Tholen

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Tholen. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Tholen:

Aantal afspraken in Tholen in de afgelopen periode
38
Gemiddelde prijs per ml Filler in Tholen
€ 320,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Tholen
16
Bekijk klinieken in de buurt van Tholen

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Tholen gemiddeld 8% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 347,18). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Tholen: € 320,00 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Injectables kliniek Tholen

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Tholen. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

 

Vind fillerkliniek in Tholen

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler behandeling in Tholen

In de buurt van Tholen zijn 16 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Tholen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Tholen wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Tholen. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 3 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Tholen

Bekijk 3 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Tholen:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Tholen. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Tholen

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Tholen die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Tholen

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Tholen. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Tholen traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Tholen

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Met 5 kleine prikjes per wang wordt de huid steviger en ontstaat de populaire Profhilo glow.

Boek je injectables behandeling in Tholen

dermaTeam Cosmetic Bergen op Zoom
4.8
dermaTeam Cosmetic Bergen op Zoom
Bergen op Zoom
6 km
Botox zone v.a.
€ 190,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 7x geboekt
Huisartsenpraktijk van der Sluiszen
4.4
Huisartsenpraktijk van der Sluiszen
Bergen op Zoom
8 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Medical Beauty Center
5
Medical Beauty Center
Hoogerheide
14 km
Botox zone v.a.
€ 0,00
Filler per ml v.a.
€ 0,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Plastische Chirurgie Roosendaal
Plastische Chirurgie Roosendaal
Roosendaal
15 km
Botox zone v.a.
€ 250,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 9x geboekt

Veelgestelde vragen in Tholen

Wat kost een behandeling met fillers in Tholen?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Tholen € 320,00. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Tholen?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Tholen. In een straal van 15 kilometer rond Tholen zijn  16 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Tholen op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Tholen?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Tholen op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Tholen zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Tholen wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Tholen. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.