Filler Thorn

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Thorn. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Thorn

Kengetallen binnen 15 km van Thorn:

Aantal afspraken in Thorn in de afgelopen periode
320
Gemiddelde prijs per ml Filler in Thorn
€ 311,43
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Thorn
29
Vind een kliniek in de buurt van Thorn

Één ML filler kost in Thorn gemiddeld averagePriceForBrandForNearbyClinics, dat is 12% goedkoper dan het landelijk gemiddelde (€ 355,68).

Top 5 populaire fillerbehandelingen

In de omgeving van Thorn zijn fillers populair. Hierbij een top 5 van fillerbehandelingen:
Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk fillerklinieken in Thorn

Vergelijk reviews en aanbiedingen van filler behandelingen in Thorn. Vul je locatie in bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Thorn

De volgende 2 filler klinieken in de buurt van Thorn zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Thorn

Boek een filler behandeling in Thorn. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Thorn. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Thorn. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Thorn.

7 cosmetische klinieken in de omgeving van Thorn!

Dit zijn 7 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Thorn in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Thorn is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Thorn

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Thorn die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Thorn?

Behandeling van wallen in Thorn

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Thorn kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Thorn.

Filler reviews Thorn

Eindelijk heb ik het gedaan. Ik heb lip fillers! Bedankt!😍
12 januari 2019 02:02
De beste kliniek die er is ! Je wordt eerlijk geconsulteerd. Er wordt niets opgedrongen .. integendeel.. soms is iets niet nodig maar zie ik dit wel zo en wordt mij toch aangeraden dit niet te doen ! Ben al 6 jaar vaste klant .En hoop nog vele jaren !! Resultaten zijn verbluffend, en toch natuurlijk ! Kwaliteit vd fillers heeft maar weinig nodig om lange tij... Toon meer »
De beste kliniek die er is ! Je wordt eerlijk geconsulteerd. Er wordt niets opgedrongen .. integendeel.. soms is iets niet nodig maar zie ik dit wel zo en wordt mij toch aangeraden dit niet te doen ! Ben al 6 jaar vaste klant .En hoop nog vele jaren !! Resultaten zijn verbluffend, en toch natuurlijk ! Kwaliteit vd fillers heeft maar weinig nodig om lange tijd en meteen een mooi resultaat te houden !! Toon minder »
2 januari 2022 20:08
Dankzij een combi van botox en fillers heeft mijn gezicht weer een frisse uitstraling. Ik kom hiervoor iedere 6-9 maanden ongeveer met de kliniek. Niet eerder een bericht geplaatst maar bij deze dus mijn uiting van dank!
29 augustus 2022 01:01
Bekijk meer Filler ervaringen in Thorn

Boek je injectables behandeling in Torun

Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
913 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Amsterdam
Waterland kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
928 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
 
Perfect Look Stadskanaal
Perfect Look Stadskanaal
Stadskanaal, Hoofdstraat 118
779 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Dokter Isabella Stadskanaal
Dokter Isabella Stadskanaal
Stadskanaal, Handelsstraat 55a
781 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Thorn

Wat zijn de kosten van één ML filler in Thorn?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Thorn is gemiddeld € 311,43. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Thorn.

Wat is de beste filler kliniek in Thorn?

In de omgeving van Thorn (straal van 15 km) zijn 29 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Thorn en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Thorn op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Thorn?

Kies de beste cosmetisch arts in Thorn op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Thorn te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Thorn is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Thorn zijn 11 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.