Filler Vaals

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Vaals. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Vaals

Kengetallen binnen 15 km van Vaals:

Aantal afspraken in Vaals in de afgelopen periode
46
Gemiddelde prijs per ml Filler in Vaals
€ 325,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Vaals
12
Vind een kliniek in de buurt van Vaals

Één ML filler kost in Vaals gemiddeld averagePriceForBrandForNearbyClinics, dat is 6% goedkoper dan het landelijk gemiddelde (€ 347,20).

Top 5 populaire fillerbehandelingen

In de omgeving van Vaals zijn fillers populair. Hierbij een top 5 van fillerbehandelingen:
Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk fillerklinieken in Vaals

Vergelijk reviews en aanbiedingen van filler behandelingen in Vaals. Vul je locatie in bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler kliniek Vaals

Boek een filler behandeling in Vaals. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Vaals. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Vaals. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Vaals.

Boek je injectables behandeling in Vaals

Wat zie je er goed uit!
5
Wat zie je er goed uit!
Welten
12 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 8x geboekt
Aesthetic Art Valkenburg
5
Aesthetic Art Valkenburg
Valkenburg
17 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Stephanie's Salon Brunssum
4.5
Stephanie's Salon Brunssum
Brunssum
19 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 10x geboekt
Louking Good by Schoffelen
Louking Good by Schoffelen
Brunssum
19 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Vaals

Wat zijn de kosten van één ML filler in Vaals?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Vaals is gemiddeld € 325,00. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Vaals.

Wat is de beste filler kliniek in Vaals?

In de omgeving van Vaals (straal van 15 km) zijn 12 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Vaals en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Vaals op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Vaals?

Kies de beste cosmetisch arts in Vaals op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Vaals te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Vaals is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Vaals zijn 6 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.