Filler Vaassen

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je geïnteresseerd in een filler behandeling in Vaassen? Dan zit je goed bij Injectablesbooking.nl. Op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende behandelingen met fillers, de verchillende A-merk fillers die er bestaan en lees je tips voor het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek vandaag nog een gratis consult in Vaassen en laat je informeren over de mogelijkheden.

Aantal afspraken in Vaassen in de afgelopen periode
975
Laagste prijs per ml Filler in Vaassen
€ 239,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Vaassen
€ 335,20
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Vaassen
41
Vind een kliniek in de buurt van Vaassen

De gemiddelde prijs in Vaassen voor behandeling met één ML fillers is € 335,20. Dat is 6% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 357,49). Vergelijk fillerprijzen van klinieken bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in Vaassen

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Apeldoorn
City Clinics Apeldoorn
Apeldoorn, Regentesselaan 5
8 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 39x geboekt
UVA Care
UVA Care
Apeldoorn, Koninginnelaan 203
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Dermatique Marjo
Dermatique Marjo
Apeldoorn, Edisonlaan 160
7 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 239,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Bekijk agenda
 
Ageworth Apeldoorn
Ageworth Apeldoorn
Apeldoorn, Deventerstraat 29
8 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Zipper Clinics Apeldoorn
Zipper Clinics Apeldoorn
Apeldoorn, Deventerstraat 25
8 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 480,00
Profiel bekijken
Beauty Centrum Apeldoorn
Beauty Centrum Apeldoorn
Apeldoorn, Arnhemseweg 137
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Heidy Heerde
Heidy Heerde
Heerde, Vosbergerweg 39
13 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
LVH Clinics Deventer
LVH Clinics Deventer
Deventer, Binnensingel 10A
13 km
Botox zone v.a.
€ 190,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Bekijk agenda
 

Filler reviews Vaassen

Super fijne en professionele kliniek. Voor het eerst fillers laten zetten bij City Clinics in Apeldoorn, werd super op mijn gemak gesteld en kreeg duidelijke uitleg over de behandeling. Kan city clinics aan iedereen aanraden!
Jodieke Welling
City Clinics Apeldoorn
18 november 2022 10:10
Super fijne en professionele kliniek. Voor het eerst fillers laten zetten bij City Clinics in Apeldoorn, werd super op mijn gemak gesteld en kreeg duidelijke uitleg over de behandeling. Kan city clinics aan iedereen aanraden!
Jodieke Welling
18 november 2022 10:10
Vriendelijke arts. Super tevreden met mijn fillers! Ze geeft ook altijd haar mening of iets wel of niet nodig is. Als iets overbodig is doet ze het ook niet. Het is zeker geen arts die aan het geld denkt maar aan je behoeftes
7 maart 2022 11:11
Bekijk meer Filler ervaringen in Vaassen

Filler prijzen 2024 vergelijken in Vaassen

Het is heel eenvoudig om filler prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste 1 ML filler tarieven in de omgeving van Vaassen. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 13 klinieken binnen 15 km van Vaassen.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 239,00
Lipfiller1,0 ML€ 239,00
Traangoot filler1,0 ML€ 269,11
Wallen onder ogen1,0 ML€ 269,11
Jukbeenderen1,0 ML€ 239,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 239,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 239,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 239,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 269,11
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 269,11
Neus filler1,0 ML€ 269,11
Liquid facelift-€ 1.280,00

Filler voor en na Vaassen

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van diverse filler behandelingen in Vaassen.

Liquid facelift voor en na foto's van De Huidkliniek Arnhem (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van De Huidkliniek Arnhem (na)
Liquid facelift voor en na foto's van De Huidkliniek Arnhem
Neus-lippenplooi voor en na foto's van De Huidkliniek Arnhem (voor)
Neus-lippenplooi voor en na foto's van De Huidkliniek Arnhem (na)
Neus-lippenplooi voor en na foto's van De Huidkliniek Arnhem

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt de huid opgevuld met een vloeistof, met als resultaat minder rimpels, een gladdere, jeugdigere huid, volumeherstel en/of verbeterde gezichtscontouren. Meestal wordt hiervoor hyaluronzuur gebruikt, een stof die van nature voorkomt in het lichaam en water bindt om rimpels op te vullen. Er bestaan ook andere soorten fillers, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. Deze fillers worden vaker gebruikt in het geval van diepere rimpels. Al deze fillers lossen geleidelijk op in het lichaam en zijn dus van tijdelijke aard.

Fillers kunnen worden gebruikt voor het gezicht, zoals de lippen, jukbeenderen en wangen, maar ook voor vollere billen. De zichtbaarheid en duur van het effect variëren per behandelgebied. Een cosmetisch arts brengt de filler aan met een dunne naald of canule. Soms wordt verdoving toegepast. De behandelmethode wordt afgestemd op de indicatie. Doorgaans wordt er weinig tot geen pijn ervaren tijdens de behandeling. Na een filler behandeling is goede nazorg essentieel voor herstel en optimale resultaten, inclusief het voorkomen van blauwe plekken en zwelling. Laat je hierover informeren door je arts.

Vaak worden fillers verward met botox. Lees meer over het onderscheid tussen fillers en botox.

Hoelang werkt een filler?

Gemiddeld blijven de resultaten van een fillerbehandeling ongeveer 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per behandelde plek. Lipfillers, bijvoorbeeld, lossen sneller op (binnen 6 tot 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Terwijl fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden hun effect behouden. Bij bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar zichtbaar blijven.

Daarnaast is ook het merk van de filler van invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en zijn bewezen effectief voor verschillende behandelingen. Lees hier een overzicht van de meest bekende merken hyaluronzuurfillers. Wil je de fillers vroegtijdig laten verwijderen? Lees dan meer over het laten oplossen van fillers

Is een filler veilig?

In Nederland worden uitsluitend tijdelijke fillers gebruikt. Het gebruik van permanente fillers, die niet oplosbaar zijn, is sinds 2015 verboden in ons land vanwege de ernstige complicaties die ze konden veroorzaken. Voorbeelden van gerenommeerde en betrouwbare merken fillers zijn Restylane en Juvéderm. Andere vooraanstaande fillermerken zijn onder andere Belotero, Teosyal en Aliaxin.

Meestal worden hyaluronzuurfillers gebruikt. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze deskundig worden aangebracht door een professionele en bevoegde arts. Je kunt fillers nemen vanaf de leeftijd van 18 jaar. Het is belangrijk om altijd te kiezen voor een arts met deze kwalificaties en niet simpelweg voor een goedkope kliniek. Ga altijd met je arts in gesprek over de potentiële risico's van fillers. Er is altijd een kans op complicaties, die zich in ongeveer 1% van de gevallen voordoen. 

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Vaassen

Op zoek naar een goede kliniek die filler behandelingen aanbiedt bij jou in de buurt? Op onze website vergelijk je gemakkelijk en snel de beste klinieken uit Vaassen. Lees ervaringen, vergelijk kosten en kies voor een deskundige arts met goede beoordelingen.

Geboekte afspraken in de buurt van Vaassen

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Vaassen zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Populaire filler behandelingen in Vaassen

In Vaassen zijn diverse filler behandelingen mogelijk. Hier lees je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: Deze fillers herstellen het natuurlijke volume van de lippen, verminderen rimpeltjes rond de mond en vullen dunne lippen op. Lees verder over lipfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: Een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin door hydratatie en stimulatie van de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees verder over kin- en kaaklijnfillers.

 • Jukbeenderen fillers: Met ouder worden verliezen de jukbeenderen kracht en vorm door afnemende huidvolume en zwaartekracht. Deze behandeling vult de jukbeenderen op, wat zorgt voor een verjongde uitstraling in het gezicht. Lees verder over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: Gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken. Hierbij worden de marionetlijnen (de verticale lijntjes aan beide kanten van de kin) behandeld met huidvullers.  Lees verder over marionetlijnen fillers.

 • Traangootfillers: Deze populaire cosmetische ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiel fillers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Lees verder over traangootfillers.

 • Neusfillers: Met deze behandeling worden fillers ingezet om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder operatie. Denk aan het opvullen van specifieke delen van de neus, zoals het aanpassen van de neusbrug, de verfijnen van de neustip, het verbergen van bobbels en het corrigeren van asymmetrie. Lees verder over neusfillers.

 • Haarfillers: Moderne oplossing voor haaruitval, het verdikken van dunner wordend haar en het behandelen van kale plekken. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: Zorgt voor vollere billen en een gladdere huid. De behandeling duurt ca. 1 uur en het resultaat is zichtbaar na enkele weken. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Klaar om je eerste behandeling te boeken? Via Injectablesbooking vergelijk je eenvoudig de beste klinieken in Vaassen. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult bij een ervaren arts.

Welke filler merken zijn er?

Kies altijd voor een betrouwbare kliniek met ervaren artsen die veilige merken fillers gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn de merken:

 • Juvéderm: een filler op basis van hyaluronzuur die rimpels vermindert en de huid opvult. De effecten kunnen 6 tot 18 maanden aanhouden, afhankelijk van de gekozen variant. Meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers ontwikkeld door het Teoxane laboratorium. Ze bieden verschillende opties voor diverse huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe plooien. Meer over Teosyal.

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers dat al sinds 1997 op de markt is en diverse varianten heeft voor verschillende doelen, waaronder het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Meer over Restylane.

 • Belotero: deze filler levert een natuurlijk ogend resultaat en is geschikt voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Meer over Belotero.

 • Stylage: bekend merk hyaluronzuur fillers met een wereldwijde bekendheid in de esthetische industrie. Lees meer over Stylage.

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler ontwikkeld door het Zwitserse bedrijf IBSA, ontworpen om rimpels te verminderen en de huid gladder te maken. Meer over Aliaxin.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in hun assortiment, aangepast aan specifieke behoeften van de klant.

Fillerklinieken in Vaassen

Een behandeling met Botox in Vaassen is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Vaassen. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Vaassen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Vaassen?

Aanbevolen klinieken in Vaassen

Op basis van kwaliteit en beoordelingen hebben wij een aantal klinieken in Vaassen voor je geselecteerd:

Gesponsord
City Clinics Apeldoorn
City Clinics Logo1
Wordt nu
bekeken
City Clinics Apeldoorn
Apeldoorn, Regentesselaan 5
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Onlangs 39x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Vaassen!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Vaassen in willekeurige volgorde:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Vaassen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Vaassen

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Vaassen die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Vaassen

Welke arts voor lippen opvullen in Vaassen?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Vaassen

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Vaassen

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Veelgestelde vragen in Vaassen

Wat zijn de kosten van één ML filler in Vaassen?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Vaassen is gemiddeld € 335,20. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Vaassen.

Wat is de beste filler kliniek in Vaassen?

In de omgeving van Vaassen (straal van 15 km) zijn 41 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Vaassen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Vaassen op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Vaassen?

Kies de beste cosmetisch arts in Vaassen op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Vaassen te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Vaassen?

Er zijn 28 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Vaassen die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.