Filler Vaassen

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Vaassen. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Vaassen

Kengetallen binnen 15 km van Vaassen:

Aantal afspraken in Vaassen in de afgelopen periode
337
Gemiddelde prijs per ml Filler in Vaassen
€ 349,14
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Vaassen
28
Vind een kliniek in de buurt van Vaassen

Één ML filler kost in Vaassen gemiddeld averagePriceForBrandForNearbyClinics, dat is 2% goedkoper dan het landelijk gemiddelde (€ 355,68).

Top 5 populaire fillerbehandelingen

In de omgeving van Vaassen zijn fillers populair. Hierbij een top 5 van fillerbehandelingen:
Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk fillerklinieken in Vaassen

Vergelijk reviews en aanbiedingen van filler behandelingen in Vaassen. Vul je locatie in bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Vaassen

De volgende 2 filler klinieken in de buurt van Vaassen zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Vaassen

Boek een filler behandeling in Vaassen. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Vaassen. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Vaassen. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Vaassen.

5 cosmetische klinieken in de omgeving van Vaassen!

Dit zijn 5 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Vaassen in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Vaassen is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Vaassen

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Vaassen die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Vaassen?

Behandeling van wallen in Vaassen

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Vaassen kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Vaassen.

Filler reviews Vaassen

Super fijne en professionele kliniek. Voor het eerst fillers laten zetten bij City Clinics in Apeldoorn, werd super op mijn gemak gesteld en kreeg duidelijke uitleg over de behandeling. Kan city clinics aan iedereen aanraden!
Jodieke Welling
City Clinics Apeldoorn
18 november 2022 10:10
Super fijne en professionele kliniek. Voor het eerst fillers laten zetten bij City Clinics in Apeldoorn, werd super op mijn gemak gesteld en kreeg duidelijke uitleg over de behandeling. Kan city clinics aan iedereen aanraden!
Jodieke Welling
18 november 2022 10:10
Vriendelijke arts. Super tevreden met mijn fillers! Ze geeft ook altijd haar mening of iets wel of niet nodig is. Als iets overbodig is doet ze het ook niet. Het is zeker geen arts die aan het geld denkt maar aan je behoeftes
7 maart 2022 11:11
Bekijk meer Filler ervaringen in Vaassen

Boek je injectables behandeling in Vaassen

UVA Care
4.9
UVA Care
Apeldoorn, Koninginnelaan 203
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Zipper Clinics Apeldoorn
3.5
Zipper Clinics Apeldoorn
Apeldoorn, Deventerstraat 25
8 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 430,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Beauty Centrum Apeldoorn
4.6
Beauty Centrum Apeldoorn
Apeldoorn, Arnhemseweg 137
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Heidy Heerde
Heidy Heerde
Heerde, Vosbergerweg 39
13 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Vaassen

Wat zijn de kosten van één ML filler in Vaassen?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Vaassen is gemiddeld € 349,14. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Vaassen.

Wat is de beste filler kliniek in Vaassen?

In de omgeving van Vaassen (straal van 15 km) zijn 28 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Vaassen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Vaassen op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Vaassen?

Kies de beste cosmetisch arts in Vaassen op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Vaassen te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Vaassen is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Vaassen zijn 11 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.