Filler Vinkeveen

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Vinkeveen. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Vinkeveen

Kengetallen binnen 15 km van Vinkeveen:

Aantal afspraken in Vinkeveen in de afgelopen periode
1.430
Gemiddelde prijs per ml Filler in Vinkeveen
€ 379,19
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Vinkeveen
161
Vind een kliniek in de buurt van Vinkeveen

De gemiddelde prijs in Vinkeveen voor behandeling met één ML filler is € 379,19. Een behandeling met één ML filler in Vinkeveen  is gemiddeld 8% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 352,37).

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling wordt uitgevoerd om rimpels op te vullen of om de gezichtscontour te verbeteren. Tijdens een fillerbehandeling verdeeld de cosmetisch arts de filler met een dunne naald of canule heel subtiel de filler in de huid. 

Hoe lang blijft een filler zitten?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. Dit is wel afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Deze is wel sneller opgelost. Ook het merk filler heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse indicaties.

Is een fillerbehandeling veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. Diverse materialen hebben de revue gepasseerd. Niet alle fillers waren even veilig. De huidige generatie fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin.

Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde BIG-geregistreerde arts heeft een filler behandeling een goed veiligheidsprofiel. 

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Vinkeveen zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Vinkeveen

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Vinkeveen. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lip fillers Vinkeveen

In de omgeving van Vinkeveen kun je bij alle injectables klinieken ook terecht voor een lipfiller behandeling. Een lipfiller geeft gemiddeld 6-9 maanden resultaat. Vergelijk alle artsen op Injectablesbooking.nl.

Let op! Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. 

Beste filler klinieken in Vinkeveen

Onderstaande klinieken in de buurt van Vinkeveen worden momenteel aanbevolen.
Advertentie:

Gesponsord
Xavier Clinics
Xavier Clinics
Wordt nu
bekeken
5
Xavier Clinics
Amsterdam, Merwedeplein 61
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
BIG-geregistreerde cosmetisch artsen en huidtherapeuten.
Afspraak maken
Onlangs 15x geboekt
profhilo-logo

Geboekte afspraken in de buurt van Vinkeveen

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Vinkeveen zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Vinkeveen

Boek een filler behandeling in Vinkeveen. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Vinkeveen. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Vinkeveen. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Vinkeveen.

Fillerbehandelingen

Een filler behandeling wordt toegepast om rimpels op te vullen of om de contour te verbeteren. Populaire filler behandelingen zijn:

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Vinkeveen!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Vinkeveen in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Vinkeveen is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Vinkeveen

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Vinkeveen die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Vinkeveen?

Behandeling van wallen in Vinkeveen

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Vinkeveen kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Vinkeveen.

Filler reviews Vinkeveen

Wij komen al een paar jaar bij Dr. Horteglü en zijn zeer tevreden. Dr. Horteglü is een zeer kundige arts en heel professioneel! We worden altijd hartelijk ontvangen en hij geeft eerlijke en goede adviezen. Wij komen altijd voor botox en fillers. Deze kliniek is zeer aan te bevelen.
Erik Stevens
Amstelzijde Kliniek
4 juli 2022 12:12
Wij komen al een paar jaar bij Dr. Horteglü en zijn zeer tevreden. Dr. Horteglü is een zeer kundige arts en heel professioneel! We worden altijd hartelijk ontvangen en hij geeft eerlijke en goede adviezen. Wij komen altijd voor botox en fillers. Deze kliniek is zeer aan te bevelen.
Erik Stevens
AmstelClinic
4 juli 2022 12:12
Een prachtige salon, met een arts die mij al jaren behandeld.
Ik heb vele behandelingen gedaan zoals botox en fillers en ik begin binnenkort aan een peeling.
Ik ben goed geadviseerd en ik raad de salon dan ook verder aan aan vriendinnen.
Priscilla Weij
Clinic 4 All Amstelveen
31 oktober 2018 12:12
Bekijk meer Filler ervaringen in Vinkeveen

Boek je injectables behandeling in Vinkeveen

Outer Beauty Vinkeveen
Outer Beauty Vinkeveen
Vinkeveen, Herenweg 21C
<1 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Esthe la belle
Esthe la belle
Loenen aan de Vecht, Bloklaan 20a
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Belotero logoRadiesse logo
Afspraak maken
 
Amsterdam Kliniek
3
Amsterdam Kliniek
Abcoude, Stationsstraat 6E
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Botox Cosmetic Clinics
Botox Cosmetic Clinics
Amstelveen, Marne 130b
9 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Vinkeveen

Wat zijn de kosten van één ML filler in Vinkeveen?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Vinkeveen is gemiddeld € 379,19. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Vinkeveen.

Wat is de beste filler kliniek in Vinkeveen?

In de omgeving van Vinkeveen (straal van 15 km) zijn 161 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Vinkeveen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Vinkeveen op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Vinkeveen?

Kies de beste cosmetisch arts in Vinkeveen op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Vinkeveen te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Vinkeveen is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Vinkeveen zijn 52 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.