Filler Waddinxveen

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Waddinxveen. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Waddinxveen:

Aantal afspraken in Waddinxveen in de afgelopen periode
625
Gemiddelde prijs per ml Filler in Waddinxveen
€ 328,18
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Waddinxveen
112
Bekijk klinieken in de buurt van Waddinxveen

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Waddinxveen gemiddeld 6% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 347,46). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Waddinxveen: € 328,18 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Injectables kliniek Waddinxveen

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Waddinxveen. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

 

Vind fillerkliniek in Waddinxveen

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Waddinxveen

In de buurt van Waddinxveen kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Waddinxveen

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Waddinxveen krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Kliniek
Cosmetique Totale Alphen aan den Rijn

Cosmetique Totale Alphen aan den Rijn

Utrechtstraat 108, Alphen aan den Rijn
4.7
Kliniek opgericht
2012

Boek een gratis consult met onze CT Doctor Jade

Geplande filler afspraken in de omgeving van Waddinxveen

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Waddinxveen is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Waddinxveen

In de buurt van Waddinxveen zijn 112 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Waddinxveen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Waddinxveen wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Waddinxveen. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Waddinxveen

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Waddinxveen:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Waddinxveen. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Waddinxveen

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Waddinxveen die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Waddinxveen

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Waddinxveen. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Waddinxveen traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Waddinxveen

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Met 5 kleine prikjes per wang wordt de huid steviger en ontstaat de populaire Profhilo glow.

Boek je injectables behandeling in Waddinxveen

Kliniek
Esser Clinics Gouda
profhilo-logo

Esser Clinics

5
Harderwijkweg 3A, Gouda (3 km)
Kliniek opgericht
2021
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 275
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Sander Beekmans

Drs. Sander Beekmans

Esser Clinics (3 km)
Functie
Plastisch Chirurg
Behandelingen per jaar
75
Ervaring
15 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 275
Profiel bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Star Smile

Star Smile

5
Keerkring 6, Gouda (4 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 195
Prijs filler per ml
v.a. € 475
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Linda Roepel

Drs. Linda Roepel

Star Smile (4 km)
Functie
Tandarts
Ervaring
5 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 195
Prijs filler per ml
v.a. € 475
Profiel bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Waddinxveen

Wat kost een behandeling met fillers in Waddinxveen?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Waddinxveen € 328,18. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Waddinxveen?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Waddinxveen. In een straal van 15 kilometer rond Waddinxveen zijn  112 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Waddinxveen op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Waddinxveen?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Waddinxveen op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Waddinxveen zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Waddinxveen wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Waddinxveen. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.