Filler Waddinxveen

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Waddinxveen. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Waddinxveen:

Aantal afspraken in Waddinxveen in de afgelopen periode
1.223
Gemiddelde prijs per ml Filler in Waddinxveen
€ 329,74
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Waddinxveen
122
Bekijk klinieken in de buurt van Waddinxveen

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Waddinxveen gemiddeld 6% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 352,37). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Waddinxveen: € 329,74 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Informatie over filler behandelingen

Een filler behandeling is een behandeling om de huid op te vullen. Met een dunne naald of canule wordt de filler door de cosmetisch arts heel subtiel in de huid verdeeld. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen.  Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Zijn fillers veilig?

De huidige fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Dat zijn hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Juvéderm. Andere goede fillermerken zijn: Belotero, Teosyal, Restylane en Aliaxin. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden, die gaven veel complicaties. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt een fillerbehandeling als veilig beschouwd. Praat wel altijd met je arts over de mogelijke risico's. Lees verder: Fillerbehandeling risico's

Hoelang geeft een filler resultaat?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden resultaat. De duurzaamheid is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Injectables kliniek Waddinxveen

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Waddinxveen. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

Vind fillerkliniek in Waddinxveen

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Waddinxveen

In de buurt van Waddinxveen kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Waddinxveen

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Waddinxveen krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Gesponsord
Cosmetique Totale Alphen aan den Rijn
Cosmetique Totale
Wordt nu
bekeken
4.7
Cosmetique Totale Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn, Utrechtstraat 108
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Boek een gratis consult met onze CT Doctor Jade
Afspraak maken
Onlangs 10x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Waddinxveen

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Waddinxveen is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Waddinxveen

In de buurt van Waddinxveen zijn 122 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Waddinxveen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Waddinxveen wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Waddinxveen. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Filler indicaties

Mensen willen een fillerbehandeling om rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Voorbeelden:

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Waddinxveen

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Waddinxveen:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Waddinxveen. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Waddinxveen

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Waddinxveen die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Waddinxveen

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Waddinxveen. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Waddinxveen traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Waddinxveen

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Waddinxveen.

Filler reviews Waddinxveen

Vrijdag bij Dokter Jade geweest voor fillers voor mijn kaaklijn en kin. Ze stelde me erg op mijn gemak! Begreep goed mijn wens, wil graag natuurlijk laten lijken. Absoluut een aanrader als je voor kwaliteit gaat en op zoek bent met iemand voor oog voor detail
24 oktober 2022 18:06
Twee weken geleden was ik met mijn vriendin bij de opening van HAYA Clinics en wij kregen gelijk een rondleiding van de vriendelijke eigenaar Husham. Wij hebben toen direct een afspraak gemaakt voor een gebitsreiniging, tanden bleken en fillers voor mijn vriendin. Wij konden super snel terecht en zijn zeer professioneel geholpen door de eigenaar zelf die ze... Toon meer »
Twee weken geleden was ik met mijn vriendin bij de opening van HAYA Clinics en wij kregen gelijk een rondleiding van de vriendelijke eigenaar Husham. Wij hebben toen direct een afspraak gemaakt voor een gebitsreiniging, tanden bleken en fillers voor mijn vriendin.

Wij konden super snel terecht en zijn zeer professioneel geholpen door de eigenaar zelf die zelf ook arts is, dat heeft een heel goed gevoel. De duidelijke communicatie was erg fijn en wij zijn meer dan tevreden met het eindresultaat.

Zeker weten een aanrader voor iedereen die deze behandelingen wil doen en ik weet zeker dat je met de andere behandelingen die ze hier aanbieden ook op het juiste vertrouwde adres bent! Toon minder »
14 mei 2023 09:09
Heb uk gedaan liep fillers super goud
Madam Gonzalez Gonzalez
Kliniek Laurium Zoetermeer
13 oktober 2020 23:11
Bekijk meer Filler ervaringen in Waddinxveen

Boek je injectables behandeling in Waddinxveen

Esser Clinics
5
Esser Clinics
Gouda, Harderwijkweg 3A
3 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Star Smile
5
Star Smile
Gouda, Keerkring 6
4 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Groene Hart Ziekenhuis Gouda
3.8
Groene Hart Ziekenhuis Gouda
Gouda, Bleulandweg 10
4 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Lootskliniek
4.4
Lootskliniek
Reeuwijk-Brug, Buitenomweg 13
5 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Waddinxveen

Wat kost een behandeling met fillers in Waddinxveen?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Waddinxveen € 329,74. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Waddinxveen?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Waddinxveen. In een straal van 15 kilometer rond Waddinxveen zijn  122 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Waddinxveen op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Waddinxveen?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Waddinxveen op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Waddinxveen zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Waddinxveen wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Waddinxveen. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.