Filler Waspik

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Waspik. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Waspik:

Aantal afspraken in Waspik in de afgelopen periode
872
Gemiddelde prijs per ml Filler in Waspik
€ 299,07
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Waspik
35
Bekijk klinieken in de buurt van Waspik

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Waspik gemiddeld 14% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 347,46). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Waspik: € 299,07 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Injectables kliniek Waspik

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Waspik. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

 

Vind fillerkliniek in Waspik

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geplande filler afspraken in de omgeving van Waspik

Bij welke 4 klinieken in de buurt van Waspik is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Waspik

In de buurt van Waspik zijn 35 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Waspik. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Waspik wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Waspik. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 6 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Waspik

Bekijk 6 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Waspik:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Waspik. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Waspik

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Waspik die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Waspik

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Waspik. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Waspik traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Waspik

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Met 5 kleine prikjes per wang wordt de huid steviger en ontstaat de populaire Profhilo glow.

Boek je injectables behandeling in Waspik

Kliniek
Huidwerk Oosterhout

Huidwerk Oosterhout

Leijsenhoek 2, Oosterhout (7 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 350

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Jonishi Cosmed

Jonishi Cosmed

3.5
Bloemenoordplein 1, Waalwijk (9 km)
Kliniek opgericht
2015
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Waspik

Wat kost een behandeling met fillers in Waspik?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Waspik € 299,07. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Waspik?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Waspik. In een straal van 15 kilometer rond Waspik zijn  35 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Waspik op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Waspik?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Waspik op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Waspik zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Waspik wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Waspik. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.