Filler Waspik

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je geïnteresseerd in een filler behandeling in Waspik? Dan zit je goed bij Injectablesbooking.nl. Op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende behandelingen met fillers, de verchillende A-merk fillers die er bestaan en lees je tips voor het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek vandaag nog een gratis consult in Waspik en laat je informeren over de mogelijkheden.

Aantal afspraken in Waspik in de afgelopen periode
732
Laagste prijs per ml Filler in Waspik
€ 219,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Waspik
€ 342,13
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Waspik
36
Vind een kliniek in de buurt van Waspik

De gemiddelde prijs in Waspik voor behandeling met één ML fillers is € 342,13. Dat is 4% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 357,42). Vergelijk fillerprijzen van klinieken bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in Waspik

Jonishi Cosmed
Jonishi Cosmed
Sprang-Capelle, Raadhuisplein 38
6 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Huidwerk Oosterhout
Huidwerk Oosterhout
Oosterhout, Leijsenhoek 2
7 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Polikliniek de Blaak Tilburg
Polikliniek de Blaak Tilburg
Tilburg, Ketelhavenstraat 39
13 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 339,00
Profiel bekijken
Signé Clinics Tilburg
Signé Clinics Tilburg
Tilburg, Ketelhavenstraat 41
13 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
BM Clinics Tilburg
BM Clinics Tilburg
Tilburg, Warmondstraat 116
13 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 219,00
Profiel bekijken
Aureus Kliniek
Aureus Kliniek
Sleeuwijk, Nieuwe Es 59
14 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Kliniek Nina Breda
Kliniek Nina Breda
Breda, Speelhuislaan 20
15 km
Botox zone v.a.
€ 105,00
Filler per ml v.a.
€ 145,00
Profiel bekijken
ABC Clinic Breda
ABC Clinic Breda
Breda, Paardeweide 22
16 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken

Filler reviews Waspik

Afgelopen woensdag een intake gesprek ingepland voor fillers en Botox. Zeer goed geïnformeerd en alle vragen zijn netjes beantwoord. De behandelaar nam alle tijd en zelfs meteen de Botox geplaatst. Heb meteen een vervolg afspraak voor de fillers. Flexibele tijden voor werkers zijn mogelijk zeer fijn. Dik tevreden over het geheel, top!
18 maart 2022 12:12
Ben nu in totaal 3x geweest. (Filler voor de traangoot en Botox voor de fronsrimpel) Steeds een mooi resultaat en vriendelijk geholpen. Goed en eerlijk advies ook!
Cindy Krijnen
BM Clinics Tilburg
10 maart 2022 11:11
Lipfillers en erg fijn geholpen. Ze stellen je gerust, denken mee en zijn erg vriendelijk.
Donja Bezems
BM Clinics Tilburg
25 maart 2022 17:05
Bekijk meer Filler ervaringen in Waspik

Filler prijzen 2024 vergelijken in Waspik

Het is heel eenvoudig om filler prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste 1 ML filler tarieven in de omgeving van Waspik. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 14 klinieken binnen 15 km van Waspik.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 219,00
Lipfiller1,0 ML€ 219,00
Traangoot filler1,0 ML€ 246,59
Wallen onder ogen1,0 ML€ 246,59
Jukbeenderen1,0 ML€ 219,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 219,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 219,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 219,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 246,59
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 246,59
Neus filler1,0 ML€ 246,59

Filler voor en na Waspik

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van diverse filler behandelingen in Waspik.

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt de huid opgevuld met een vloeistof, met als resultaat minder rimpels, een gladdere, jeugdigere huid, volumeherstel en/of verbeterde gezichtscontouren. Meestal wordt hiervoor hyaluronzuur gebruikt, een stof die van nature voorkomt in het lichaam en water bindt om rimpels op te vullen. Er bestaan ook andere soorten fillers, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. Deze fillers worden vaker gebruikt in het geval van diepere rimpels. Al deze fillers lossen geleidelijk op in het lichaam en zijn dus van tijdelijke aard.

Fillers kunnen worden gebruikt voor het gezicht, zoals de lippen, jukbeenderen en wangen, maar ook voor vollere billen. De zichtbaarheid en duur van het effect variëren per behandelgebied. Een cosmetisch arts brengt de filler aan met een dunne naald of canule. Soms wordt verdoving toegepast. De behandelmethode wordt afgestemd op de indicatie. Doorgaans wordt er weinig tot geen pijn ervaren tijdens de behandeling. Na een filler behandeling is goede nazorg essentieel voor herstel en optimale resultaten, inclusief het voorkomen van blauwe plekken en zwelling. Laat je hierover informeren door je arts.

Vaak worden fillers verward met botox. Lees meer over het onderscheid tussen fillers en botox.

Hoelang werkt een filler?

Gemiddeld blijven de resultaten van een fillerbehandeling ongeveer 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per behandelde plek. Lipfillers, bijvoorbeeld, lossen sneller op (binnen 6 tot 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Terwijl fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden hun effect behouden. Bij bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar zichtbaar blijven.

Daarnaast is ook het merk van de filler van invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en zijn bewezen effectief voor verschillende behandelingen. Lees hier een overzicht van de meest bekende merken hyaluronzuurfillers. Wil je de fillers vroegtijdig laten verwijderen? Lees dan meer over het laten oplossen van fillers

Is een filler veilig?

In Nederland worden uitsluitend tijdelijke fillers gebruikt. Het gebruik van permanente fillers, die niet oplosbaar zijn, is sinds 2015 verboden in ons land vanwege de ernstige complicaties die ze konden veroorzaken. Voorbeelden van gerenommeerde en betrouwbare merken fillers zijn Restylane en Juvéderm. Andere vooraanstaande fillermerken zijn onder andere Belotero, Teosyal en Aliaxin.

Meestal worden hyaluronzuurfillers gebruikt. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze deskundig worden aangebracht door een professionele en bevoegde arts. Je kunt fillers nemen vanaf de leeftijd van 18 jaar. Het is belangrijk om altijd te kiezen voor een arts met deze kwalificaties en niet simpelweg voor een goedkope kliniek. Ga altijd met je arts in gesprek over de potentiële risico's van fillers. Er is altijd een kans op complicaties, die zich in ongeveer 1% van de gevallen voordoen. 

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Waspik

Op zoek naar een goede kliniek die filler behandelingen aanbiedt bij jou in de buurt? Op onze website vergelijk je gemakkelijk en snel de beste klinieken uit Waspik. Lees ervaringen, vergelijk kosten en kies voor een deskundige arts met goede beoordelingen.

Geboekte afspraken in de buurt van Waspik

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Waspik zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Populaire filler behandelingen in Waspik

In Waspik zijn diverse filler behandelingen mogelijk. Hier lees je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: Deze fillers herstellen het natuurlijke volume van de lippen, verminderen rimpeltjes rond de mond en vullen dunne lippen op. Lees verder over lipfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: Een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin door hydratatie en stimulatie van de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees verder over kin- en kaaklijnfillers.

 • Jukbeenderen fillers: Met ouder worden verliezen de jukbeenderen kracht en vorm door afnemende huidvolume en zwaartekracht. Deze behandeling vult de jukbeenderen op, wat zorgt voor een verjongde uitstraling in het gezicht. Lees verder over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: Gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken. Hierbij worden de marionetlijnen (de verticale lijntjes aan beide kanten van de kin) behandeld met huidvullers.  Lees verder over marionetlijnen fillers.

 • Traangootfillers: Deze populaire cosmetische ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiel fillers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Lees verder over traangootfillers.

 • Neusfillers: Met deze behandeling worden fillers ingezet om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder operatie. Denk aan het opvullen van specifieke delen van de neus, zoals het aanpassen van de neusbrug, de verfijnen van de neustip, het verbergen van bobbels en het corrigeren van asymmetrie. Lees verder over neusfillers.

 • Haarfillers: Moderne oplossing voor haaruitval, het verdikken van dunner wordend haar en het behandelen van kale plekken. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: Zorgt voor vollere billen en een gladdere huid. De behandeling duurt ca. 1 uur en het resultaat is zichtbaar na enkele weken. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Klaar om je eerste behandeling te boeken? Via Injectablesbooking vergelijk je eenvoudig de beste klinieken in Waspik. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult bij een ervaren arts.

Welke filler merken zijn er?

Kies altijd voor een betrouwbare kliniek met ervaren artsen die veilige merken fillers gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn de merken:

 • Juvéderm: een filler op basis van hyaluronzuur die rimpels vermindert en de huid opvult. De effecten kunnen 6 tot 18 maanden aanhouden, afhankelijk van de gekozen variant. Meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers ontwikkeld door het Teoxane laboratorium. Ze bieden verschillende opties voor diverse huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe plooien. Meer over Teosyal.

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers dat al sinds 1997 op de markt is en diverse varianten heeft voor verschillende doelen, waaronder het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Meer over Restylane.

 • Belotero: deze filler levert een natuurlijk ogend resultaat en is geschikt voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Meer over Belotero.

 • Stylage: bekend merk hyaluronzuur fillers met een wereldwijde bekendheid in de esthetische industrie. Lees meer over Stylage.

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler ontwikkeld door het Zwitserse bedrijf IBSA, ontworpen om rimpels te verminderen en de huid gladder te maken. Meer over Aliaxin.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in hun assortiment, aangepast aan specifieke behoeften van de klant.

Fillerklinieken in Waspik

Een behandeling met Botox in Waspik is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Waspik. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Waspik. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Waspik?

5 cosmetische klinieken in de omgeving van Waspik!

Dit zijn 5 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Waspik in willekeurige volgorde:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Waspik in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Waspik

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Waspik die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Waspik

Welke arts voor lippen opvullen in Waspik?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Waspik

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Waspik

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Veelgestelde vragen in Waspik

Wat zijn de kosten van één ML filler in Waspik?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Waspik is gemiddeld € 342,13. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Waspik.

Wat is de beste filler kliniek in Waspik?

In de omgeving van Waspik (straal van 15 km) zijn 36 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Waspik en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Waspik op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Waspik?

Kies de beste cosmetisch arts in Waspik op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Waspik te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Waspik?

Er zijn 22 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Waspik die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.