Filler Weurt

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Weurt. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Weurt:

Aantal afspraken in Weurt in de afgelopen periode
351
Gemiddelde prijs per ml Filler in Weurt
€ 363,69
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Weurt
85
Bekijk klinieken in de buurt van Weurt

De gemiddelde prijs per ML filler is in WeurtaveragePriceForBrandForNearbyClinics. Dat is 5% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 347,46).

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Weurt zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Weurt wilt stellen.
  3. In de omgeving van Weurt zijn 85 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Weurt

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geplande filler afspraken in de omgeving van Weurt

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Weurt is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Weurt

In de buurt van Weurt zijn 85 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Weurt. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Weurt wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Weurt. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Weurt

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Weurt:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Weurt. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Weurt

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Weurt die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Weurt

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Weurt. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Weurt traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Weurt

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Met 5 kleine prikjes per wang wordt de huid steviger en ontstaat de populaire Profhilo glow.

Boek je injectables behandeling in Weurt

Kliniek
logo
Belotero logoprofhilo-logo

Praktijk voor Injectables Nijmegen

4.5
Nijmegen (2 km)
Behandelingen per jaar
7600
Kliniek opgericht
2013
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 300
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Rogier Meulenaar

Drs. Rogier Meulenaar

Praktijk voor Injectables Nijmegen (2 km) Praktijk voor Injectables Enschede (82 km) Praktijk voor Injectables Sittard (96 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
8 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 89
Prijs filler per ml
v.a. € 199
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
De Huidpraktijk Nijmegen

De Huidpraktijk Nijmegen

Marialaan 116, Nijmegen (2 km)
Kliniek opgericht
2023
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Chloe Wittenberg

Chloe Wittenberg

De Huidpraktijk Nijmegen (2 km) Klaver Klinieken (25 km)
Functie
Physician Assistent
Ervaring
6 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 395
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Weurt

Wat kost een behandeling met fillers in Weurt?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Weurt € 363,69. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Weurt?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Weurt. In een straal van 15 kilometer rond Weurt zijn  85 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Weurt op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Weurt?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Weurt op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Weurt zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Weurt wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Weurt. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.