Filler Wierden

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Wierden. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Wierden:

Aantal afspraken in Wierden in de afgelopen periode
170
Gemiddelde prijs per ml Filler in Wierden
€ 330,40
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Wierden
16
Bekijk klinieken in de buurt van Wierden

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Wierden gemiddeld 7% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 355,55). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Wierden: € 330,40 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Injectables kliniek Wierden

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Wierden. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

 

Vind fillerkliniek in Wierden

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geplande filler afspraken in de omgeving van Wierden

Bij welke 2 klinieken in de buurt van Wierden is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Wierden

In de buurt van Wierden zijn 16 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Wierden. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Wierden wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Wierden. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 2 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Wierden

Bekijk 2 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Wierden:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Wierden. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Wierden

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Wierden die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Wierden

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Wierden. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wierden traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Wierden

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Wierden.

Filler reviews Wierden

Meerdere keren heb ik een behandeling (fillers) gehad bij dokter Abkhezr .Ik ben zeer tevreden over het natuurlijke resultaat. Heb gisteren ook een behandeling gehad. Hij is vreindelijk en professioneel en luistert naar individuele wensen en inbreng waardoor hij op een oppervlakkige wijze bepaalde rimpels subcutaan heeft geïnjecteerd. (en ik heb nauwelijks... Toon meer »
Meerdere keren heb ik een behandeling (fillers) gehad bij dokter Abkhezr .Ik ben zeer tevreden over het natuurlijke resultaat. Heb gisteren ook een behandeling gehad. Hij is vreindelijk en professioneel en luistert naar individuele wensen en inbreng waardoor hij op een oppervlakkige wijze bepaalde rimpels subcutaan heeft geïnjecteerd. (en ik heb nauwelijks blauwe plekken / bloeduitstortingen gekregen) Ik ben al jaren heel tevreden over de kwaliteit van de behandeling en prijsverhouding van kliniek dr Don 👍🏽. Esther Toon minder »
12 augustus 2021 11:11
Lip fillers laten zetten, heel mooi en natuurlijk resultaat!
Kateleen Steinfelder
Clinique Dokter Don Hengelo
22 november 2022 16:04
Bekijk meer Filler ervaringen in Wierden

Boek je injectables behandeling in Wierden

Huidkliniek Twente
4.7
Huidkliniek Twente
Almelo, Wierdensestraat 51
5 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Velvet Monkey - Fienouk
4.5
Velvet Monkey - Fienouk
Almelo, Wierdensestraat 45
5 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Sanaetio Kliniek Almelo
5
Sanaetio Kliniek Almelo
Almelo, Marchelmlaan 17
6 km
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 265,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
 
Huidkliniek Annemiek - Perfect Look
5
Huidkliniek Annemiek - Perfect Look
Vriezenveen, Meester Kunstweg 2
6 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Wierden

Wat kost een behandeling met fillers in Wierden?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Wierden € 330,40. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Wierden?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Wierden. In een straal van 15 kilometer rond Wierden zijn  16 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Wierden op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Wierden?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Wierden op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Wierden zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Wierden wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Wierden. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.