Filler Wijdemeren

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vind filler klinieken bij jou in de buurt. Lees informatie over alle filler behandelingen. Boek direct een gratis consult in de omgeving van Wijdemeren

Kengetallen Wijdemeren (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Wijdemeren in de afgelopen periode
1.361
Gemiddelde prijs per ml Filler in Wijdemeren
€ 371,95
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Wijdemeren
146
Vind een kliniek in de buurt van Wijdemeren

De gemiddelde prijs per ML filler is in Wijdemeren€ 371,95. Dat is 6% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 352,37).

Informatie over filler behandelingen

Een filler behandeling is een behandeling om de huid op te vullen. Met een dunne naald of canule wordt de filler door de cosmetisch arts heel subtiel in de huid verdeeld. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen.  Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Zijn fillers veilig?

De huidige fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Dat zijn hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Juvéderm. Andere goede fillermerken zijn: Belotero, Teosyal, Restylane en Aliaxin. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden, die gaven veel complicaties. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt een fillerbehandeling als veilig beschouwd. Praat wel altijd met je arts over de mogelijke risico's. Lees verder: Fillerbehandeling risico's

Hoelang geeft een filler resultaat?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden resultaat. De duurzaamheid is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Wijdemeren zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Wijdemeren wilt stellen.
  3. In de omgeving van Wijdemeren zijn 146 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Wijdemeren

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lippen opvullen Wijdemeren

In de buurt van Wijdemeren kun je bij cosmetische klinieken ook terecht voor lippen opvullen. Een lipbehandeling kan waardevol zijn om rimpeltjes te verwijderen, hangende mondhoeken te behandelen of om de lippen een mooi contour te geven. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.

Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts

Lees reviews over artsen en klinieken en maak direct een afspraak!

Aanbevolen klinieken in Wijdemeren

De volgende filler klinieken in de omgeving van Wijdemeren staan momenteel in de spotlight. 
Advertentie:

Gesponsord
Patrice Visser Kliniek
naambordje
Wordt nu
bekeken
5
Patrice Visser Kliniek
Laren, Torenlaan 27A
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 380,00
Profiel bekijken
Haal het mooiste uit jezelf!
Afspraak maken
Onlangs 5x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Geboekte afspraken in de buurt van Wijdemeren

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Wijdemeren zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Fillerklinieken in Wijdemeren

Een behandeling met Botox in Wijdemeren is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Wijdemeren. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Wijdemeren. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Wijdemeren?

Fillers

Met fillers worden rimpels opgevuld of de contour van de huid verbeterd. Veel uitgevoerde filler behandelingen in Wijdemeren zijn:

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Wijdemeren!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Wijdemeren in willekeurige volgorde:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Wijdemeren in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Wijdemeren

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Wijdemeren die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Wijdemeren

Welke arts voor lippen opvullen in Wijdemeren?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Wijdemeren

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Wijdemeren

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Filler reviews Wijdemeren

Dr. Mina is een deskundig, professioneel en een heel vriendelijke arts die de tijd voor je neemt, met je meedenkt en goed uitleg geeft over de behandeling en ben zeer tevreden over de resultaten van mijn botox en filler behandelingen. Ik heb verschillende artsen gehad maar Mina is mijn favoriet!!
MERERO Skin & Health Clinic
Mina Aesthetics
13 mei 2023 06:06
Bij Mina geweest voor botox en lipfillers. Vooraf aangegeven dat ik de lipfiller heel natuurlijk wilde houden. Dit heeft ze heel goed gedaan. Mina denkt heel goed met je mee en stelt je op je gemak. Ook over de botox ben ik veel meer tevreden als bij de vorige kliniek. Ik zou haar iedereen aanraden!
Agnes s
Mina Aesthetics
22 februari 2023 22:10
In september 2022 voor het eerst m’n lipfillers laten doen door dr Mina. Heel kundig heeft ze alles uitgelegd en heeft ze van tevoren goed verdoofd. Het resultaat was nog mooier dan ik had verwacht. Ik voel me vrouwelijker en heb meer zelfvertrouwen. Ook in mijn omgeving viel dat positief op. Heb heel veel complimenten gekregen over hoe natuurlijk vol m’n li... Toon meer »
In september 2022 voor het eerst m’n lipfillers laten doen door dr Mina. Heel kundig heeft ze alles uitgelegd en heeft ze van tevoren goed verdoofd.
Het resultaat was nog mooier dan ik had verwacht. Ik voel me vrouwelijker en heb meer zelfvertrouwen.
Ook in mijn omgeving viel dat positief op. Heb heel veel complimenten gekregen over hoe natuurlijk vol m’n lippen zijn.
Zonder twijfel ga ik graag terug voor nabehandelingen. Toon minder »
Nikki Wezel
Mina Aesthetics
13 maart 2023 19:07
Bekijk meer Filler ervaringen in Wijdemeren

Boek je injectables behandeling in Wijdemeren

Katja Valera Holthus kliniek voor esthetiek
5
Katja Valera Holthus kliniek voor esthetiek
Hilversum, Bachlaan 2
2 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Dr. B. Esthetics Hilversum
Dr. B. Esthetics Hilversum
Hilversum, Loosdrechtseweg 1A
4 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Wordt nu
bekeken
City Clinics Hilversum
4.5
City Clinics Hilversum
Hilversum, Oude Enghweg 2
4 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 6x geboekt
Faceland Hilversum
4.9
Faceland Hilversum
Hilversum, 's Gravelandseweg 5A
4 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Wijdemeren

Wat zijn de kosten van één ML filler in Wijdemeren?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Wijdemeren is gemiddeld € 371,95. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Wijdemeren.

Wat is de beste filler kliniek in Wijdemeren?

In de omgeving van Wijdemeren (straal van 15 km) zijn 146 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Wijdemeren en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Wijdemeren op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Wijdemeren?

Kies de beste cosmetisch arts in Wijdemeren op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Wijdemeren te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Wijdemeren?

Er zijn 90 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Wijdemeren die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.