Filler Wijhe

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vind filler klinieken bij jou in de buurt. Lees informatie over alle filler behandelingen. Boek direct een gratis consult in de omgeving van Wijhe

Kengetallen Wijhe (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Wijhe in de afgelopen periode
726
Gemiddelde prijs per ml Filler in Wijhe
€ 329,43
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Wijhe
51
Vind een kliniek in de buurt van Wijhe

De gemiddelde prijs in Wijhe voor behandeling met één ML fillers is € 329,43. Dat is 7% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 352,37). Vergelijk fillerprijzen van klinieken bij jou in de buurt.

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt een filler met een dunne naald of canule heel subtiel in de huid verdeeld. Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Is een filler veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. De huidige generatie hyaluronzuur fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin. Vroeger waren niet alle fillers even veilig. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts heeft een behandeling met een A-Merk filler een hoog veiligheidsprofiel. Lees hier verder: De risico's van een fillerbehandeling

Hoelang werkt een filler?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. De effectiviteit is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

In 4 stappen naar een filler behandeling

In de omgeving van Wijhe zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Wijhe wilt stellen.
  3. In de omgeving van Wijhe zijn 51 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Wijhe

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lippen opvullen Wijhe

In de buurt van Wijhe kun je bij cosmetische klinieken ook terecht voor lippen opvullen. Een lipbehandeling kan waardevol zijn om rimpeltjes te verwijderen, hangende mondhoeken te behandelen of om de lippen een mooi contour te geven. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.

Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts

Lees reviews over artsen en klinieken en maak direct een afspraak!

Aanbevolen klinieken in Wijhe

De volgende filler klinieken in de omgeving van Wijhe staan momenteel in de spotlight. 
Advertentie:

Gesponsord
Kliniek88 Zwolle
K88-3
Wordt nu
bekeken
5
Kliniek88 Zwolle
Zwolle, Dokter Stolteweg 88
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Transparante en lage prijzen met de hoogste kwaliteit
Afspraak maken
Onlangs 11x geboekt
Belotero logoRadiesse logo

Geboekte afspraken in de buurt van Wijhe

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Wijhe zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Fillerklinieken in Wijhe

Een behandeling met Botox in Wijhe is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Wijhe. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Wijhe. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Wijhe?

Fillers

Met fillers worden rimpels opgevuld of de contour van de huid verbeterd. Veel uitgevoerde filler behandelingen in Wijhe zijn:

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Wijhe!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Wijhe in willekeurige volgorde:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Wijhe in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Wijhe

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Wijhe die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Wijhe

Welke arts voor lippen opvullen in Wijhe?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Wijhe

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Wijhe

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Filler reviews Wijhe

Vriendelijke arts. Super tevreden met mijn fillers! Ze geeft ook altijd haar mening of iets wel of niet nodig is. Als iets overbodig is doet ze het ook niet. Het is zeker geen arts die aan het geld denkt maar aan je behoeftes
7 maart 2022 11:11
Echt een super lieve en goeie arts. Het was mijn eerste keer met fillers dus ik was heel zenuwachtig; maar ik was super goed opgevangen en zelf daarna toen ik veel berichten stuurde met vragen werd er gelijk beantwoord. Ik ga nooit meer ergens anders heen! (En de resultaat is perfect geworden!)
Elke de Graaf
Cosmetic Clinic Deventer
30 april 2022 21:09
Ik kom hier vaak voor mijn wimpers bij Elcin, ze is echt een top wimper styliste. Hier heb ik ook mijn filler behandeling gedaan door Emel en zij is ook GE-WEL-DIG! Heb spijt dat ik niet eerder fillers heb gezet door Emel! Beide dames zijn zo goed in hun werk! Zeker aan te raden.
Funda Beyribey
Cosmetic Clinic Deventer
18 november 2022 15:03
Bekijk meer Filler ervaringen in Wijhe

Boek je injectables behandeling in Wijhe

Heidy Heerde
Heidy Heerde
Heerde, Vosbergerweg 39
6 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
La Peau, Salon de Beauté
5
La Peau, Salon de Beauté
Raalte, Nieuwe Markt 6A
10 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Belotero logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Kleine Cosmetica Hattem
Kleine Cosmetica Hattem
Hattem, Achterstraat 28
11 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Cyelle Wezep- Perfect Look
4.9
Cyelle Wezep- Perfect Look
Wezep, Van Limburg Stirumlaan 13
13 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Wijhe

Wat zijn de kosten van één ML filler in Wijhe?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Wijhe is gemiddeld € 329,43. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Wijhe.

Wat is de beste filler kliniek in Wijhe?

In de omgeving van Wijhe (straal van 15 km) zijn 51 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Wijhe en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Wijhe op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Wijhe?

Kies de beste cosmetisch arts in Wijhe op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Wijhe te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Wijhe?

Er zijn 30 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Wijhe die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.