Filler Wijk aan Zee

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Wijk aan Zee. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Wijk aan Zee:

Aantal afspraken in Wijk aan Zee in de afgelopen periode
603
Gemiddelde prijs per ml Filler in Wijk aan Zee
€ 373,88
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Wijk aan Zee
82
Bekijk klinieken in de buurt van Wijk aan Ze...

De gemiddelde prijs per ML filler is in Wijk aan Zee€ 373,88. Dat is 6% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 352,37).

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt een filler met een dunne naald of canule heel subtiel in de huid verdeeld. Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Is een filler veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. De huidige generatie hyaluronzuur fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin. Vroeger waren niet alle fillers even veilig. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts heeft een behandeling met een A-Merk filler een hoog veiligheidsprofiel. Lees hier verder: De risico's van een fillerbehandeling

Hoelang werkt een filler?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. De effectiviteit is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Wijk aan Zee zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Wijk aan Zee wilt stellen.
  3. In de omgeving van Wijk aan Zee zijn 82 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Wijk aan Zee

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geplande filler afspraken in de omgeving van Wijk aan Zee

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Wijk aan Zee is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Wijk aan Zee

In de buurt van Wijk aan Zee zijn 82 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Wijk aan Zee. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Wijk aan Zee wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Wijk aan Zee. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Filler indicaties

Mensen willen een fillerbehandeling om rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Voorbeelden:

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Wijk aan Zee

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Wijk aan Zee:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Wijk aan Zee. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Wijk aan Zee

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Wijk aan Zee die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Wijk aan Zee

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Wijk aan Zee. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wijk aan Zee traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Wijk aan Zee

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Wijk aan Zee.

Filler reviews Wijk aan Zee

Ik zag enorm tegen de bovenooglid correctie op, maar wat heeft drs Robert de Wijn en assistente ervoor gezorgd dat ik heel ontspannen was tijdens de operatie. Net geweest voor eindcontrole ik ben zo blij met het eindresultaat , nog mooier dan ik van tevoren had verwacht. Ook op advies hier en daar wat Botox laten zetten. Ik ben super tevreden hoe het hele pr... Toon meer »
Ik zag enorm tegen de bovenooglid correctie op, maar wat heeft drs Robert de Wijn en assistente ervoor gezorgd dat ik heel ontspannen was tijdens de operatie.
Net geweest voor eindcontrole ik ben zo blij met het eindresultaat , nog mooier dan ik van tevoren had verwacht.
Ook op advies hier en daar wat Botox laten zetten.
Ik ben super tevreden hoe het hele proces is verlopen.
Kan deze kliniek en Drs de wijn van harte aanbevelen.

Zoveel vertrouwen in Drs Robert de wijn dat ik het ook aandurfde om door hem voor het eerst lipfillers in te laten spuiten. Zo super mooi geworden en ik ben er zo blij mee.
Super fijn een arts bij wie je jezelf zo op je gemaakt voelt . Toon minder »
12 juli 2021 15:03
Gisteren bij deze kliniek geweest voor een lip filler behandeling, wat mijn eerste keer was en daarom een beetje spannend. Van binnen komen tot vertrek heb ik als zeer prettig ervaren; hele vriendelijke mensen, er werd de tijd genomen om alles uit te leggen en ik heb de behandeling ook goed ervaren. Kortom echt top, hartstikke bedankt!
Sabine van der Heijden
Groh Clinic
11 augustus 2021 11:11
Behandeling bovenlip “rokersmond” met fillers.
Vriendelijk en vakkundig behandeld in een moderne en zeer propere praktijk in de meester Cornelisstr.
Ik ben erg tevreden over het resultaat.
En ik zou Skinplan zeker aanbevelen bij mijn familie/vrienden.
Een pluspunt vind ik dat je zeker weet dat je door een deskundige dermatoloog wordt geholpen.
Daisy Xxxx
Skinplan Haarlem
10 december 2018 12:12
Bekijk meer Filler ervaringen in Wijk aan Zee

Boek je injectables behandeling in Wijk aan Zee

Convenae Aesthetics Heemskerk
Convenae Aesthetics Heemskerk
Heemskerk, Starweg 44
5 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
SKINiQ
5
SKINiQ
Castricum, Prins Bernhardstraat 1
8 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
Blooming Plastische Chirurgie
3.3
Blooming Plastische Chirurgie
Haarlem, Vondelweg 999
9 km
Botox zone v.a.
€ 220,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Taste of Beauty
4.6
Taste of Beauty
Velserbroek, J. Michaelpad 24
9 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Wijk aan Zee

Wat kost een behandeling met fillers in Wijk aan Zee?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Wijk aan Zee € 373,88. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Wijk aan Zee?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Wijk aan Zee. In een straal van 15 kilometer rond Wijk aan Zee zijn  82 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Wijk aan Zee op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Wijk aan Zee?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Wijk aan Zee op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Wijk aan Zee zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Wijk aan Zee wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Wijk aan Zee. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.