Filler Wijk bij Duurstede

Vind filler klinieken bij jou in de buurt. Lees informatie over alle filler behandelingen. Boek direct een gratis consult in de omgeving van Wijk bij Duurstede

Kengetallen Wijk bij Duurstede (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Wijk bij Duurstede in de afgelopen periode
179
Gemiddelde prijs per ml Filler in Wijk bij Duurstede
€ 339,29
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Wijk bij Duurstede
29
Bekijk klinieken in de buurt van Wijk bij Du...

De gemiddelde prijs in Wijk bij Duurstede voor behandeling met één ML fillers is € 339,29. Dat is 5% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 355,68). Vergelijk fillerprijzen van klinieken bij jou in de buurt.

In 4 stappen naar een filler behandeling

In de omgeving van Wijk bij Duurstede zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Wijk bij Duurstede wilt stellen.
  3. In de omgeving van Wijk bij Duurstede zijn 29 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

 

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Wijk bij Duurstede

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geplande filler afspraken in de omgeving van Wijk bij Duurstede

Bij welke 2 klinieken in de buurt van Wijk bij Duurstede is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Fillerklinieken in Wijk bij Duurstede

Een behandeling met Botox in Wijk bij Duurstede is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Wijk bij Duurstede. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Wijk bij Duurstede. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Wijk bij Duurstede?

Bekijk 6 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Wijk bij Duurstede

Bekijk 6 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Wijk bij Duurstede:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Wijk bij Duurstede in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Wijk bij Duurstede

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Wijk bij Duurstede die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Wijk bij Duurstede

Welke arts voor lippen opvullen in Wijk bij Duurstede?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Wijk bij Duurstede

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Wijk bij Duurstede

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Filler reviews Wijk bij Duurstede

Zeer professionele en vriendelijke medewerkers.
Alles wordt heel goed uitgelegd voor de behandeling. Zelfs na de behandeling krijg je ook nog een controleafspraak en zijn ze beschikbaar voor eventuele vragen. Ik ben er heel blij mee en kom zeker nog terug voor lipfillers.
7 juli 2021 17:05
Ik ben al jaren een trouwe klant van dr Njoo, en wil alleen zeggen dat het een geweldige dokter is en zeer bekwaam. Hij doet alleen datgene wat kan en bij je past , en nooit teveel. Voor fillers en botox kan ik hem zeker aanraden. Wat betreft laser heb ik geen ervaring mee, maar hoorde dat hij daar ook een expert is. Vijf sterren !
7 december 2021 13:01
Ik kwam voor botox en een filler in mijn mondhoeken. De cosmetisch arts nam de tijd om alles te bespreken. Hij zette de botox en filler kundig. Yes, ik zie er weer jonger uit!:)

De locatie in Amersfoort is makkelijk te bereiken en je kunt er gratis parkeren. Al met al was het een fijne ervaring. Ik kom er zeker nog een keer terug.
Neeltje Roosje
Skinfinity Amersfoort
31 oktober 2022 09:09
Bekijk meer Filler ervaringen in Wijk bij Duurstede

Boek je injectables behandeling in Wijk bij Duurstede

Mondzorg Culemborg
4.8
Mondzorg Culemborg
Culemborg, De Raaf 13
8 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
 
Elusive Tiel
Elusive Tiel
Tiel, Grote Ronduit 11
11 km
Botox zone v.a.
€ 129,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Beauty Clinic Tiel
4.8
Beauty Clinic Tiel
Tiel, Sint Agnietenstraat 7
12 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Dokter Isabella Houten
Dokter Isabella Houten
Houten, Lange Schaft 36
13 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Wijk bij Duurstede

Wat kost een behandeling met fillers in Wijk bij Duurstede?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Wijk bij Duurstede € 339,29. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Wijk bij Duurstede?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Wijk bij Duurstede. In een straal van 15 kilometer rond Wijk bij Duurstede zijn  29 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Wijk bij Duurstede op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Wijk bij Duurstede?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Wijk bij Duurstede op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Wijk bij Duurstede zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Wijk bij Duurstede?

Er zijn 16 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Wijk bij Duurstede die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.