Filler Wouw

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op zoek naar een geschikte filler kliniek bij jou in de buurt? Op deze pagina lees je alles over de filler behandelingen in Wouw én de zaken waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek direct een gratis consult bij een betrouwbare kliniek in Wouw en ontdek de mogelijkheden!

Aantal afspraken in Wouw in de afgelopen periode
518
Laagste prijs per ml Filler in Wouw
€ 225,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Wouw
€ 348,18
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Wouw
27
Bekijk klinieken in de buurt van Wouw

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Wouw gemiddeld 2% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 356,38). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Wouw: € 348,18 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in Wouw

Plastische Chirurgie Roosendaal
Plastische Chirurgie Roosendaal
Roosendaal, Boerhaavelaan 25
4 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Huisartsenpraktijk van der Sluiszen
Huisartsenpraktijk van der Sluiszen
Bergen op Zoom, Rooseveltlaan 192
7 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Corrie van den Boom
Corrie van den Boom
Bergen op Zoom, Dahliastraat 92
7 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
SkinMedix
SkinMedix
Bergen op Zoom, Bruinevisstraat 32
8 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
 
dermaTeam Cosmetic Bergen op Zoom
dermaTeam Cosmetic Bergen op Zoom
Bergen op Zoom, Dubbelstraat 90
8 km
Botox zone v.a.
€ 190,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Medical Beauty Center
Medical Beauty Center
Hoogerheide, Antwerpsestraatweg 2
12 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Bekijk agenda
 
City Clinics Bergen op Zoom
City Clinics Bergen op Zoom
Bergen op Zoom, Dahliastraat 92
7 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Natuurlijk en Mooi | Esthetische Kliniek
Natuurlijk en Mooi | Esthetische Kliniek
Fijnaart, Nieuwe Dorpsweg 1A
14 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 285,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Filler reviews Wouw

Vorig jaar kwam ik voor het eerst bij Fillerhouse voor een touche up PMU. Wel met een beetje buikpijn want waar ik daarvoor heen ging had ik zoveel last van zwelling en pijn van de verdoving. Ze stelde me gerust en vertelde het liefst zonder verdoving te werken. Als ik dat echt wilde kon ik natuurlijk wel krijgen. De eerste behandeling zonder verdoving gedaa... Toon meer »
Vorig jaar kwam ik voor het eerst bij Fillerhouse voor een touche up PMU. Wel met een beetje buikpijn want waar ik daarvoor heen ging had ik zoveel last van zwelling en pijn van de verdoving. Ze stelde me gerust en vertelde het liefst zonder verdoving te werken. Als ik dat echt wilde kon ik natuurlijk wel krijgen. De eerste behandeling zonder verdoving gedaan en vandaag mijn 2e touche up (zonder verdoving) omdat ik een vollere kleur wilde. Nu al enorm blij, zelfs met de zwelling erbij😂 dus afspraak gemaakt want die fillers komen eraan! Dank je wel weer! Toon minder »
Angela de Rooij
FillerHouse
20 mei 2023 10:10
Heel erg tevreden met mijn behandelingen!! - 3 zones Botox -4 ml fillers -lipo injecties -profilo Mijn huid is een heel erg verbeterd en alles staat weer strak, door een andere kliniek waren mij lippen niet meer symmetrisch dit heeft de arts die hier werkt helemaal verbeterd zonder de filler hoeven weg te halen. Personeel en artsen zijn zeer kundig nemen d... Toon meer »
Heel erg tevreden met mijn behandelingen!!
- 3 zones Botox
-4 ml fillers
-lipo injecties
-profilo

Mijn huid is een heel erg verbeterd en alles staat weer strak, door een andere kliniek waren mij lippen niet meer symmetrisch dit heeft de arts die hier werkt helemaal verbeterd zonder de filler hoeven weg te halen.

Personeel en artsen zijn zeer kundig nemen de tijd voor je en erg zorgzaam
Ik blijf hier voortaan mijn fillers en Botox doen! Ook hielden ze rekening met je budget en gaven ze netjes hun filler pakket actie waardoor je goedkoper uit bent.

Heel erg bedankt en tot snel Toon minder »
S. Nona
FillerHouse
13 augustus 2023 20:08
Ik kom altijd voor fillers bij Claudia en ben altijd super tevreden. Deze keer ben ik voor botox gegaan. Ik ben wederom enorm goed geholpen en er werd zoals altijd rekening gehouden met mn wensen. Het resultaat moet ik nog even afwachten, maar dat zal ongetwijfeld goed komen. Tot de volgende keer!❤️
Isa van Rooij
FillerHouse
25 augustus 2023 09:09
Bekijk meer Filler ervaringen in Wouw

Vergelijk de prijzen in 2024 in Wouw

Filler prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste prijzen per 1 ML filler behandeling in 2024 in de buurt van Wouw. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 13 klinieken binnen 15 km van Wouw. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 225,00
Lipfiller1,0 ML€ 225,00
Traangoot filler1,0 ML€ 253,35
Wallen onder ogen1,0 ML€ 253,35
Jukbeenderen1,0 ML€ 225,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 225,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 225,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 225,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 253,35
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 253,35
Neus filler1,0 ML€ 253,35

Voor en na filler in Wouw

Veel mensen vergelijken filler klinieken op basis van voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk filler voor en na foto's uit de omgeving van Wouw.

Liquid facelift voor en na foto's van ANC Clinics (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van ANC Clinics (na)
Liquid facelift voor en na foto's van ANC Clinics
Liquid facelift voor en na foto's van ANC Clinics (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van ANC Clinics (na)
Liquid facelift voor en na foto's van ANC Clinics
Marionetlijnen voor en na foto's van ANC Clinics (voor)
Marionetlijnen voor en na foto's van ANC Clinics (na)
Marionetlijnen voor en na foto's van ANC Clinics

Informatie over filler behandelingen

Onder een filler behandeling wordt het opvullen van de huid met een vloeistof (huidvuller) bedoeld. Hierdoor verminderen rimpels, wordt de huid gladder en jeugdiger en verbeteren het volume en de gezichtscontouren. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur: een natuurlijke stof die al van nature voorkomt in ons lichaam. Fillers lossen uiteindelijk volledig op in het lichaam en zijn dus tijdelijk van aard. Afhankelijk van de gewenste effecten, kunnen ook andere fillers worden gebruikt. Denk aan fillers op basis van calcium microsferen of polymelkzuur. De cosmetisch arts informeert en adviseert je over het te gebruiken product.

Gezichtsfillers kunnen gebruikt worden in gebieden als de lippen, de neus-lippenplooi, de geultjes onder de ogen of in de wangen. Maar fillers worden ook gebruikt voor het creëren van vollere billen. De zichtbaarheid en de duur van het effect variëren op basis van het behandelgebied.

De filler wordt door een cosmetisch arts nauwkeurig geïnjecteerd met een dunne naald of canule. Soms wordt het behandelgebied verdoofd. De arts kiest voor elke situatie de beste aanpak. De meeste mensen ervaren weinig tot geen pijn tijdens de procedure. Na de behandeling is een goede nazorg essentieel voor een optimaal herstel en resultaat. Blauwe plekken en zwelling wordt hierbij zoveel mogelijk voorkomen. De arts adviseert je over de juiste verzorging en dingen die je wel en niet moet doen tijdens de herstelperiode.

Lees ook eens over de verschillen tussen botox en fillers. Deze twee behandelingen worden vaak met elkaar verward.

Hoelang geeft een filler resultaat?

Over het algemeen zijn fillers zo'n 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect precies aanhoudt, varieert per behandelgebied. Zo blijven lipfillers ongeveer 6 tot 9 maanden zichtbaar. Fillers in de kin en kaaklijn kunnen tot wel 12 maanden te zien zijn. En in de wangen kan het effect zelfs 18 maanden aanhouden. 

Bovendien heeft ook het merk van de gebruikte filler invloed op de duur van de resultaten. Merken van hoge kwaliteit (de A-Merk fillers) bieden meer veiligheid en zijn bewezen effectief voor diverse behandelingen. Je vindt hier hier een overzicht van de meest bekende merken van hyaluronzuurfillers. Als je overweegt om de fillers eerder te laten verwijderen, kun je hier meer lezen over het proces van het oplossen van fillers.

Zijn fillers veilig?

In Nederland zijn alleen tijdelijke fillers toegestaan. Sinds 2015 zijn permanente fillers, die niet oplossen, verboden vanwege de ernstige problemen die ze kunnen veroorzaken. Voorbeelden van bekende en betrouwbare merken fillers zijn Juvéderm en Restylane. Andere vooraanstaande merken in de fillerwereld zijn onder andere Aliaxin, Teosyal en Belotero.

Bovengenoemde merken zijn hyaluronzuurfillers. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze worden aangebracht door een professionele en gekwalificeerde arts. Het is van groot belang om altijd te kiezen voor een arts met deze expertise, en dus niet zomaar voor een goedkope kliniek. De leeftijdsgrens van fillers is 18 jaar.

Let op: er bestaat altijd een kans op complicaties (deze treden in zo'n 1% van de gevallen op). Daarnaast kleven er ook andere risico's aan het gebruik van fillers. Ga daarom altijd in gesprek met je arts en laat je hierover informeren. 

Vind fillerkliniek in Wouw

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in, bekijk het aanbod en vind een geschikte kliniek bij jou in Wouw. 

Geplande filler afspraken in de omgeving van Wouw

Bij welke 4 klinieken in de buurt van Wouw is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Populaire filler behandelingen in Wouw

In Wouw zijn diverse opties beschikbaar voor filler behandelingen. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: worden gebruikt om het natuurlijke volume van de lippen te herstellen, fijne lijntjes rond de mond te verminderen en dunne lippen op te vullen. Ontdek meer over lipfillers.

 • Marionetlijnen fillers: marionetlijnen zijn de verticale lijntjes aan beide zijden van de kin. Deze kunnen worden behandeld fillers. Dit zijn huidvullers waarmee hangende mondhoeken worden aangepakt. Ontdek meer over marionetlijnen fillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: deze behandeling kan helpen bij het verbeteren van de kaaklijn en het tijdelijk verminderen van een onderkin. Het resultaat houdt meestal ongeveer een jaar aan. Ontdek meer over kin- en kaaklijnfillers

 • Traangootfillers: deze populaire ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiele vullers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Ontdek meer over traangootfillers.

 • Jukbeenderen fillers: behandelinggericht op het herstellen van verloren volume in de jukbeenderen, wat leidt tot een verjongde uitstraling. Ontdek meer over fillers in de jukbeenderen.

 • Haarfillers: Een moderne oplossing voor haaruitval, waarbij fillers worden gebruikt om dunner wordend haar te verdikken en kale plekken te behandelen. Ontdek meer over haarfillers

 • Neusfillers: worden gebruikt om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder chirurgische ingreep, zoals het aanpassen van de neusbrug, het verfijnen van de neustip en het corrigeren van asymmetrie. Ontdek meer over neusfillers.

 • Bilvergroting met fillers: deze behandeling resulteert in vollere billen en een gladdere huid. Het effect wordt zichtbaar na enkele weken. Ontdek meer over een bilvergroting met fillers

Als je overweegt om een van deze behandelingen te ondergaan, kun je via Injectablesbooking eenvoudig de beste klinieken in Wouw vergelijken. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult met een ervaren arts.

Filler merken

Kies niet zomaar voor de eerste de beste kliniek. Check altijd de beoordelingen en ga na welk merk fillers de artsen gebruiken. Veilige merken zijn bijvoorbeeld:

 • Juvéderm: een hyaluronzuur filler die is ontworpen om rimpels te verminderen en de huid te verjongen. De resultaten houden meestal tussen de 6 en 18 maanden aan. Lees meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een vooraanstaand merk van hyaluronzuur-fillers, gemaakt door het Teoxane laboratorium. Het merk biedt verschillende soorten huidvullers aan, geschikt voor verschillende huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe rimpels. Lees meer over Teosyal

 • Restylane: gevestigd merk hyaluronzuur-fillers dat al sinds 1997 beschikbaar is. Lees meer over Restylane

 • Aliaxin: filler op basis van hyaluronzuur, ontwikkeld door het Zwisterse bedrijf IBSA. Lees meer over Aliaxin

 • Stylage: vooraanstaand merk van hyaluronzuur fillers dat diverse soorten fillers biedt voor het verminderen van rimpels en het verbeteren van de gezichtscontouren. Lees meer over Stylage.

 • Saphya: merk hyaluronzuur-fillers met meerdere producten in het assortiment, aangepast aan specifieke individuele behoeften. 

Beste klinieken voor een filler behandeling in Wouw

In de buurt van Wouw zijn 27 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Wouw. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Wouw wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Wouw. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Wouw

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Wouw:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Wouw. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Wouw

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Wouw die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Wouw

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Wouw. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wouw traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Wouw

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Wouw.

Veelgestelde vragen in Wouw

Wat kost een behandeling met fillers in Wouw?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Wouw € 348,18. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Wouw?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Wouw. In een straal van 15 kilometer rond Wouw zijn  27 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Wouw op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Wouw?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Wouw op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Wouw zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Wouw wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Wouw. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.