Filler Zuna

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Zuna. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Zuna:

Aantal afspraken in Zuna in de afgelopen periode
124
Gemiddelde prijs per ml Filler in Zuna
€ 363,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Zuna
13
Bekijk klinieken in de buurt van Zuna

De gemiddelde prijs per ML filler is in ZunaaveragePriceForBrandForNearbyClinics. Dat is 5% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 347,20).

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Zuna zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Zuna wilt stellen.
  3. In de omgeving van Zuna zijn 13 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Zuna

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geplande filler afspraken in de omgeving van Zuna

Bij welke 2 klinieken in de buurt van Zuna is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Zuna

In de buurt van Zuna zijn 13 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Zuna. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Zuna wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Zuna. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 2 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Zuna

Bekijk 2 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Zuna:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Zuna. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Zuna

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Zuna die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Zuna

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Zuna. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Zuna traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Zuna

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Met 5 kleine prikjes per wang wordt de huid steviger en ontstaat de populaire Profhilo glow.

Boek je injectables behandeling in Zuna

Huidkliniek Twente
4.7
Huidkliniek Twente
Almelo
11 km
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 550,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Velvet Monkey - Fienouk
4.5
Velvet Monkey - Fienouk
Almelo
11 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 4x geboekt
Huidkliniek Annemiek - Perfect Look
5
Huidkliniek Annemiek - Perfect Look
Vriezenveen
11 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 9x geboekt
Sanaetio Kliniek Almelo
5
Sanaetio Kliniek Almelo
Almelo
11 km
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 265,00
Profiel bekijken
Persoonlijk en vertrouwd professioneel, specialist in botox
profhilo-logo
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Zuna

Wat kost een behandeling met fillers in Zuna?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Zuna € 363,00. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Zuna?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Zuna. In een straal van 15 kilometer rond Zuna zijn  13 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Zuna op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Zuna?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Zuna op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Zuna zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Zuna wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Zuna. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.