Filler behandeling Breda

17-11-2020

Ben je op zoek naar een filler behandeling in Breda? Klik hier om alle klinieken en artsen in Breda en omgeving te vergelijken.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

In Breda zijn fillerbehandelingen “hot”. Er zijn meerdere klinieken en vele artsen gevestigd die zich bezig houden met injectables. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, fillers en skinbooster behandelingen. Fillers worden voornamelijk toegepast om rimpels op te vullen en om verloren huidvolume te herstellen. Na je 25e levensjaar neemt het collageen en elastine in je huid af. Daardoor wordt de huid slapper en dunner. De meeste klinieken in Breda bieden diverse filler behandelingen aan zoals lipfillers, fillers in de wallen / onder oogleden, neus fillers, fillers tegen rimpels rond de mond en fillers tegen rimpels

Filler behandeling Breda

Injectables Breda

In Breda en omgeving zoals Oosterhout, Zevenbergen, Prinsenbeek, Rijen en Etten-Leur zijn tientallen klinieken en artsen te vinden die zich bezighouden met injectables en fillers. De meeste artsen in de omgeving van Breda bieden een breed pallet aan injectables behandelingen. Profhilo wordt door de meeste artsen uitgevoerd tegen huidverslapping. Zodra het collageen en elastine afneemt, dan verslapt de huid. Dit is te zien aan de kleine rimpeltjes (craquelé) die dan ontstaan op de wangen, in de hals of op het decolleté. Profhilo wordt met 5 kleine prikjes ingespoten en verzorgt de huid van binnenuit. 

Populaire klinieken voor fillerbehandelingen in Breda zijn ABC Clinic, Medica Estetica Breda en Glow Clinic.

Wanneer de huid dunner wordt of als er rimpels opgevuld moeten worden dan wordt in Breda en Oosterhout het vaakst gebruik gemaakt van hyaluronzuur fillers. Daar zijn vele varianten van. Zo zijn er ideale hyaluronzuur fillers voor in de lippen (lipfillers Breda), zijn er fillers geschikt voor de kaaklijn, zijn er specifieke fillers voor in de traangoten (zoals Teosyal Redensity) en vele andere. Het is raadzaam om vóór een behandeling er zeker van te zijn dat je met één van de A-merk hyaluronzuren wordt behandeld.

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Breda
Botox behandeling Breda

Lipfillers Breda

-----------------------

Filler kliniek Breda

Vergelijk alle artsen en klinieken voor een fillerbehandeling op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fillers in Breda

Een filler behandeling is zeer precies werk. In Breda zijn verschillende gerenommeerde klinieken die daar veel ervaring in hebben. Het is belangrijk dat de arts goed op de hoogte is van de anatomie. Dan kan er veilig worden gewerkt. Daarnaast is het belangrijk dat de arts goed op de hoogte is van ‘tekenen van veroudering’. Wanneer je ouder wordt gebeuren er meerdere dingen. Het volume van de huid neemt af. Het collageen neemt af, waardoor de stevigheid afneemt. Het elastine neemt af, waardoor de huid haar elasticiteit verliest. En er is sprake van bot resorptie; de schedel wordt namelijk kleiner én de kaak wordt kleiner, het bot slinkt. Wanneer je deze kenmerken herkent, moet er een behandelplan worden gemaakt hoe dit te herstellen is. En daar is ervaring voor nodig! Het is namelijk de bedoeling om mooie kenmerken ‘te laten shinen’.Heb je mooie ogen? Dan moeten die opvallen! Heb je een mooi voorhoofd? Of een mooie mond? Dan kun je die elementen ‘extra’ laten opvallen. 

Kosten fillers Breda

Injectablesbooking.nl helpt jou om de injectables tarieven in Breda te vergelijken. Ga jij voor scherpe filler prijzen? Voer je adres in en vind alle klinieken in de buurt van Breda en Etten-Leur!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetisch arts Breda

De beste cosmetisch arts in Oosterhout en Breda is diegene die naar jouw luistert, die werkt in een steriele omgeving én die ervaring heeft met injectables. Een goede cosmetisch arts is als een kunstenaar. Zij kunnen spelen met schaduwen, zij kunnen gezichtskenmerken versterken of juist verzwakken. Zij kunnen subtiel werken en streven altijd een natuurlijk resultaat na.

Injectablesbooking.nl helpt jou met de zoektocht naar de beste filler arts in Breda (of lipfillers arts in Breda). Hecht jij waarde aan een Cosmetisch Arts KNMG? Of hecht jij waarde aan een A-merk zoals Juvéderm? Of vind jij de behandelprijs belangrijk? Zoek, vergelijk en boek jouw fillerbehandeling in de omgeving van Breda op Injectablesbooking.nl!

Boek je injectables behandeling in Breda

Kliniek
Injectables Clinic Breda

Injectables Clinic Breda

4.8
Haagdijk 1, Breda (<1 km)
Kliniek opgericht
2016
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 300
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Kliniek Nina Breda

Kliniek Nina Breda

Speelhuislaan 20, Breda (<1 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 105
Prijs filler per ml
v.a. € 145
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Kristina Jukic

Kristina Jukic

Kliniek Nina Breda (<1 km) Kliniek Nina Amsterdam (82 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 105
Prijs filler per ml
v.a. € 145
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Nina Goljien