Marionetlijnen verminderen? Dat kan met onze filler behandeling!

Door volumeverlies kunnen er lijnen rondom de mond ontstaan, die ook wel marionetlijnen genoemd worden. Deze lijnen lopen van de mondhoeken naar de kin en zorgen voor een verouderde en soms verdrietige uitstraling. Gelukkig kunnen fillers deze lijnen effectief verzachten door het volume in dit gebied te herstellen. Dit resulteert in een jeugdiger en vriendelijker uiterlijk. Onze fillerbehandeling is een veilige en gemakkelijke manier om deze tekenen van veroudering aan te verminderen en je zelfvertrouwen weer te vergroten.

Prijs
vanaf €175
Behandeltijd
15 minuten
Effect
6-9 maanden
Pijnscore 1-10
2-3

Wat zijn marionetlijnen?

Manionetlijnen zijn diepe plooien die van de mondhoeken naar beneden lopen en langs de kaaklijn, waardoor het lijkt alsof je mondhoeken hangen. Ook wanneer de rimpels heel diep zijn kan het lijken alsof je mondhoeken hangen. De marionetlijnen kunnen ervoor zorgen dat je er ouder en minder vrolijk uitziet dan dat je eigenlijk bent. Deze lijnen ontstaan door verlies aan stevigheid en elasticiteit van de huid, vaak als gevolg van veroudering. Dit verlies van collageen en elastine draagt bij aan de vorming van marionetlijnen, wat resulteert in een minder jeugdige uitstraling. Daarnaast verslapt de huid rondom de mond naarmate we ouder worden, net als het verslappen van het onderhuids vetweefsel van de jukbeenderen en wangen. Met hangende mondhoeken als gevolg.

Gelukkig kunnen fillers deze lijnen effectief behandelen door het verloren volume aan te vullen en de huid weer glad en egaal te maken, waardoor je huid er steviger en jonger uitziet.

Marionetlijnen filler behandeling

Hoe gaat een marionetlijnen filler behandeling in zijn werk?

Voor de marionetlijnen fillers behandeling wordt een hyaluronzuur of Radiesse filler gebruikt. De cosmetisch arts kiest welke filler gebruikt zal worden op basis van je wensen, de huidstructuur en de diepte van de lijnen.

Allereerst worden de mondhoeken zorgvuldig bekeken en wordt er afgetekend waar de injecties gezet zullen worden. Vervolgens plaatst de arts meerdere injecties met de filler langs de mondhoeken naar beneden, richting de kaaklijn. De fillers onder de mondhoek geven ondersteuning aan de mondhoek, waardoor deze in ontspannen houding minder naar beneden staan of hangen, ook wordt door de behandeling het volume van de huid herstelt om de lijnen te verzachten. Als je wilt, kan de huid vooraf verdoofd worden om de behandeling comfortabeler te maken. De behandeling duurt meestal ongeveer 15 minuten.

Stappenplan van de marionetlijnen opvullen behandeling

1. Vergelijk klinieken en selecteer er een aantal

2. Boek een afspraak bij de gewenste kliniek via ons platform

3. Voorbereiding

4. De behandeling

5. Herstel

Vind een kliniek voor de marionetlijnen filler behandeling bij jou in de buurt

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Marionetlijnen voor en na de behandeling

Marionetlijnen voor en na foto's van ANC Clinics (voor)
Marionetlijnen voor en na foto's van ANC Clinics (na)
Deze foto's zijn van ANC Clinics
Marionetlijnen voor en na foto's van Vinci Kliniek Leiden (voor)
Marionetlijnen voor en na foto's van Vinci Kliniek Leiden (na)
Deze foto's zijn van Vinci Kliniek Leiden

Het resultaat van een marionetlijnen filler behandeling

Het optimalie resultaat van een marionetlijnen filler behandeling is meestal zichtbaar na twee weken. In deze twee weken zal de filler volledig in de huid zijn geïntegreerd, waardoor de marionetlijnen verzacht of zelfs helemaal verdwenen zijn. Het resultaat? Je hebt een vrolijker en jonger uiterlijk. Het effect van de behandeling blijft meestal 6 tot 9 maanden zichtbaar, afhankelijk van factoren zoals je huidtype. Als het effect van de behandeling afneemt kan er een herhaal behandeling worden ingepland, om de resultaten te behouden en verdere tekenen van veroudering tegen te gaan.

In sommige gevallen kunnen de marionetlijnen na de filler behandeling verdwijnen, maar komen hangende mondhoeken naar voren. Deze hangende mondhoeken kunnen ook worden behandeld met fillers voor hangende mondhoeken om een jonge uitstraling te creëren. Hierdoor worden de mondhoeken subtiel gelift, wat bijdraagt aan een frissere en meer opgewekte expressie.

Nazorg

Om het herstel van je behandeling optimaal te laten verlopen is het belangrijk dat je enkele nazorg instructies volgt:

Direct na de behandeling is het het beste als je het behandelde gebied goed koelt. Als je graag wilt kan je een anti-blauwe plekken crème gebruiken om blauwe plekken tegen te gaan. Vermijd roken in de eerste 4 tot 6 uur na de behandeling. Vermijd zware inspanning gedurende de eerste 24 uur en ga twee weken niet naar de sauna, zonnebank of stoomcabine. Gebruik geen make-up gedurende 24 uur en het is het beste als je de de eerste nacht op je rug slaapt met een extra kussen. Eet ook gezond met veel groenten en fruit, en vermijd zwaar en vet voedsel.

Marionetlijnen fillers

Fillers marionetlijnen kosten

We raden je aan om te focussen op kwaliteit in plaats van prijs bij het kiezen van een kliniek. De goedkoopste kliniek vraagt €179 voor 0,5 ml filler, terwijl de gemiddelde prijs tussen €300 en €400 ligt. We ragen ook aan om voor een vrijblijvend consult naar twee verschillende klinieken te gaan en vervolgens te kiezen voor de arts die professioneel advies geeft en waar je je het meest op je gemak voelt.

Marionetlijnen opvullen ervaringen bij Injectables booking

Ik zou het iedereen aanraden om naar Huidkliniek Steijaert te gaan. Zo’n 10 jaar liep ik al rond met huid problemen. Van alles had ik al geprobeerd, dus ik had er eerlijk gezegd een hard hoofd in. Maar Kimberly heeft mij enorm goed geholpen. Met al mijn vragen kon ik bij haar terecht en er is altijd gekeken naar een echt persoonlijk advies. In plaats van met... Toon meer »
Ik zou het iedereen aanraden om naar Huidkliniek Steijaert te gaan.
Zo’n 10 jaar liep ik al rond met huid problemen. Van alles had ik al geprobeerd, dus ik had er eerlijk gezegd een hard hoofd in. Maar Kimberly heeft mij enorm goed geholpen. Met al mijn vragen kon ik bij haar terecht en er is altijd gekeken naar een echt persoonlijk advies. In plaats van met grof geschut mijn huid nog meer te plagen, werd er gekeken naar wat er van binnenuit niet goed zat. Mijn huid is zo enorm verbeterd en daarnaast voel ik mij veel fitter. Had ik dit maar jaren eerder gedaan! Toon minder »
28 december 2023 11:11
Na de intake direct de behandeling gehad en na een week al geen fronsrimpel meer te zien! SUPER tevreden.
4 november 2023 10:10
heerlijke gezichtsbehandeling gedaan. Lieve meiden en weten goed wat ze doen. Ik ga zeker vaker!
Nikki van de Looi
Skin Effects Zwolle
11 november 2023 16:04
Fijne kliniek. Ben nu meer dan eens bij Dr. Schorer geweest voor botox en ben echt super tevreden. Ze geeft je een welkom gevoel, luistert aandachtig en legt elke stap uit. Het resultaat mag er ook zijn. Maandenlang mogen genieten van een resultaat dat rust in mijn gezicht bracht. Echt heel goed 👍🏽
9 mei 2024 11:11
Ik heb een aantal weken geleden mijn lippen laten behandelen met fillers. Ik ben er ontzettend blij mee en ben onwijs goed geholpen. Het was mijn eerste keer en ze hebben me heel erg op mijn gemak gesteld en mij goed advies gegeven!
Ik kom zeker terug!
ellen van kaathoven
Filler Kliniek Amsterdam
7 maart 2023 10:10
Toegankelijk leuke sfeer en een goed resultaat behaald bij afslankstudio Marianne Hardegarijo
30 juni 2023 08:08
Siebren Hoekstra
Barbery Clinic
27 februari 2018 10:10
Vandaag, heb ik kennis mogen maken met mevrouw zelf. Een hele vriendelijke en spontane vrouw. Website, mijn complimenten. Heel professioneel!
Zo zie je maar weer hoe je dag in 1 keer veranderd en wel op een hele positieve manier. Ik weet wat ik na mijn verlof ga doen, een behandeling boeken!
Heel veel warme groetjes Veronique Geerts
14 februari 2019 19:07
Goed advies. MC
Jelle Hartkamp
PMU Instituut Zuid
24 mei 2021 17:05
Een fantastische schoonheidsspecialist, ik kom meestal voor manicure mr alle behandelingen zijn zalig vooral door de betrokken aandacht van het leuke team. De ruimtes zijn fris en sereen. Mooie bloemen, heerlijke geur, het is mijn maandelijkse uitje
Brenda Berkhout
7 mei 2021 17:05
De enige kliniek waaraan ik het meest kostbare toevertrouw; mijn lichaam! Stuk voor stuk meiden met verstand en nauwkeurigheid. Ze sturen je eerder nee huis met "te weinig" zodat je nog een keer terug kunt komen dan dat je met teveel weg gaat en absoluut niet tevreden bent. Een prettige manier van aanpak.
29 augustus 2023 09:09
Alle artsen zijn eerlijk, vriendelijk, realistisch en ervaren. In die paar jaar dat ik er kom nog nooit een slechte review gezien, top kliniek.
Noah Sanli
Xavier Clinics
24 oktober 2022 11:11
Tijdens 1 van de vele maskers en heerlijk ontspannende massage. Je gaat als herboren de deur uit
16 juni 2023 22:10
Gister (26 maart) een boven ooglidcorrectie laten uitvoeren door Dr. Dino. De afspraak was om kwart voor twaalf en ik werd stipt op tijd geholpen. Tijdens de behandeling werd alles mij van A tot Z uitgelegd en .... ik kon ervoor kiezen om naar mijnfavoriete muziek te luisteren. De prikjes vond ik even vervelend maar daarna niks meer gevoeld van de behandelin... Toon meer »
Gister (26 maart) een boven ooglidcorrectie laten uitvoeren door Dr. Dino. De afspraak was om kwart voor twaalf en ik werd stipt op tijd geholpen. Tijdens de behandeling werd alles mij van A tot Z uitgelegd en .... ik kon ervoor kiezen om naar mijnfavoriete muziek te luisteren. De prikjes vond ik even vervelend maar daarna niks meer gevoeld van de behandeling. In de middag stopten de nabloedingen al en met wat paracetamol was het allemaal prima te doen. Na een goede nachtrust ben ik nu uiteraard bont en blauw en zijn mijn ogen gezwollen. Regelmatig koelen helpt zeker maar je gaat het toch niet helemaal tegen. Uiteraard ben ik erg benieuwd naar het eindresultaat maar dat zal nog even duren. Al met al is mij enorm meegevallen en ik vind Dr. Dino echt een fijne en kundige arts. Toon minder »
Wilmva Veen
Faceland Utrecht
27 maart 2024 07:07
Al 7 jaar klant en heel tevreden over diensten en producten. Vooral Silsolutions is een topproduct voor je haar!
20 oktober 2023 08:08

Boek je injectables behandeling in Nederland

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Perfect Lines Utrecht
Perfect Lines Utrecht
Utrecht, Biltstraat 397
12 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Al 20 jaar toonaangevend binnen cosmetische geneeskunde
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneStylage
Bekijk agenda
Onlangs 11x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek de Pauw
Kliniek de Pauw
Zeist, Stationslaan 10A
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Een mooi uiterlijk en een gezond lijf
Profhilo (2 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Bekijk agenda
Onlangs 9x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Amersfoort, Lage Boog 126
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 2x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek Heihof
Kliniek Heihof
Hilversum, Laapersveld 1
12 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 195,00
Profiel bekijken
Voor natuurlijke schoonheid & eerlijke prijzen.
BeloteroProfhilo (2 ML)Stylage
Onlangs 53x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
OranjeKlinieken Amersfoort
OranjeKlinieken Amersfoort
Amersfoort, Heideweg 244
11 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 374,99
Profiel bekijken
OranjeKlinieken is inmiddels alweer 14 jaar lang een begrip
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Onlangs 5x geboekt
Medical Beauty Clinic
Medical Beauty Clinic
Huis ter Heide, Amersfoortseweg 57
3 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 485,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Zeist
City Clinics Zeist
Zeist, Bergweg 173
4 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Huidverbetering: Profhilo behandeling van €275 vóór €199😍🥂
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Onlangs 9x geboekt
Kliniek Cosmetiek Zeist
Kliniek Cosmetiek Zeist
Zeist, Jagersingel 1
5 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt