Juvenus skinbooster

21-07-2022

Juvenus behoort tot de nieuwste generatie skinboosters. Juvenus verbetert in de huid het collageen, hyaluronzuur en elastine gehalte. De huid wordt van binnenuit gehydrateerd, vermindert rimpels, geeft de huid een 'glow' en verkleint storende poriën. In dit artikel lees je alles over Juvenus (van farmaceut Croma). Ook lees je waar je behandeld kunt worden en hoe je een kliniek kiest die bij jou past. 

Juvenus skinbooster

Juvenus Croma

Juvenus wordt geproduceerd door de Oostenrijkse farmaceut Croma. Croma is één van de toonaangevende farmaceuten in de cosmetische geneeskunde. Croma produceert fillers (Saypha), PDO draadlift en als partner botulinetoxine Letybo. 

Croma Pharma werd in 1976 opgericht in Wenen. In de jaren '80 werd licentie verkregen voor werkzame stoffen die succesvol waren in de behandeling van glaucoom. Glaucoom is een oogaandoening die zich kenmerkt door een hoge oogdruk. 

Sinds ca. 2008 richt Croma zich op de ontwikkeling van innovatieve producten voor de esthetische dermatologie met een zo minimaal mogelijk invasief karakter. 

Juvenus filler afspraak maken

Er wordt in Nederland veel gewerkt met de Juvenus skinbooster. Voer je locatie in en vind alle klinieken bij jou in de buurt die de Juvenus behandeling van Croma aanbieden:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt