Apollo Huid- en Laserkliniek

Apollo Huid- en Laserkliniek

Apollo Huid- en Laserkliniek uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.9
86 reviews
Super! Ik ben voor de fractional laser gekomen afgelopen woensdag. Dames waren klantvriendelijk en professioneel, ik voelde me goed verzorgd. Eerder een heel andere ervaring gehad met een shady laser kliniek in Zuid wat een wereld van verschil.
Cat Binnatova
4 november 2022 06:06
Ik werd goed geholpen door behandelaar Yilmaz. Ze heeft mij goede advies gegeven over mijn huid. Na dat hadden we ook een leuke praatje over de opleiding dermatologie. Ik ben zeer tevreden met hoe ik ben behandeld.
Farah :)
Farah
1 november 2022 19:07
Echt aanrader! Ik ben erg tevreden over het resultaat, het praktijk en vooral over de verschillende huidtherapeuten die alle tijd nemen voor mij om mij goed te informeren en helpen ondanks ik doof ben.
Rowena D.
29 september 2022 18:06
Ik ben hier vandaag voor het eerst geweest. Ik ben tevreden hoe de behandeling is verlopen. Berna was erg vriendelijk en ik voelde me op me gemak bij haar. Vervolgafspraak staat al gepland. Zou deze kliniek zeker aanraden :) !
Sakine Demir
27 september 2022 10:10
Ik ben hier vandaag voor het eerst geweest. Ik ben tevreden hoe de behandeling is verlopen. Berna was erg vriendelijk en ik voelde me op me gemak bij haar. Vervolgafspraak staat al gepland. Zou deze kliniek zeker aanraden :) !
Sakine D.
27 september 2022 10:10
Ik vond de online consult heel nuttig en ook open in de communicatie en wat te verwachten. Er werd echt naar mij geluisterd en ook aangegeven dat er extra tijd wordt vrijgemaakt bij de eerste behandeling om mijn huid door te nemen en nog concreter te zeggen hoeveel behandelingen nodig zijn. Dus ik kijk ernaaruit!
Kimberlyn Felida
16 september 2022 18:06
Ik heb veel vertrouwen in de therapeute die mij altijd behandeld. Zij heeft de nodige ervaring en kennis om mij precies te behandelen op wat mijn huid nodig heeft
Cool Kerem
5 september 2022 09:09
Geweldige behandeling gehad voor laser haarvaatjes op mijn kin. Zijn allemaal weg! Aanrader. Vriendelijk personeel en goede service. Kom snel weer terug ❤️👌🏼
Anna Doctor Wow
31 augustus 2022 12:12
Zeer deskundig en erg vriendelijk
Werd op me gemak gestelt en elke handeling werd ook uitgelegd! 10/10
Bedankt
Kenjij Mij
5 juli 2022 13:01
Eerlijke review na 2 behandelingen: Laatst een afspraak gehad om mijn gelaat te laten laseren, super fijne en professionele intake gehad en daarna behandeld. Na 1,5 week al mooi resultaat te zien, dus besloten een compleet pakket te nemen met hele lichaam inbegrepen. Vandaag een behandeling gehad bij de eigenaresse voor de fractional laser, wat een lieve dam... Toon meer »
Eerlijke review na 2 behandelingen:
Laatst een afspraak gehad om mijn gelaat te laten laseren, super fijne en professionele intake gehad en daarna behandeld. Na 1,5 week al mooi resultaat te zien, dus besloten een compleet pakket te nemen met hele lichaam inbegrepen. Vandaag een behandeling gehad bij de eigenaresse voor de fractional laser, wat een lieve dame is dat! Heeft alles duidelijk uitgelegd, was enorm geduldig en heb kunnen lachen. Ik raad deze schoonheidssalon zeker aan! Toon minder »
M A
14 juni 2022 21:09
Ik heb een behandeling gekregen voor mijn huidstreep door Oscar en het resultaat was geweldig. Ik raad iedereen die last heeft van dit probleem aan om zich te wenden tot Apollo beauty ♥️
lien boos
4 juni 2022 14:02
Vriendelijk, professionals,schoon en verzorgde kliniek..nemen ruim de tijd voor je..zeer betaalbaar...vergeleken bij andere..
Reshma
10 mei 2022 09:09
Super fijn geholpen door Naomi! Er was ruim de tijd genomen voor het consult en alles werd duidelijk uitgelegd. Soms kun je een druk voelen om iets te ‘moeten’ kopen (of een behandeling te boeken) maar dat had ik hier totaal niet. Ze wilde me echt helpen ipv verkopen wat niet altijd vanzelfsprekend is in deze branche! Zin in mijn behandeling :) Tot snel!
Asabea Acquaah Arhin
19 april 2022 16:04
Na jaren bij verschillende specialisten te zijn geweest, bij Apollo toch het gevoel dat zij een stap verder gaan in het zoeken naar een oplossing!
Ashwin Boedhoe
5 april 2022 12:12
Zojuist op consult geweest bij Özge. Ze geeft eerlijk advies en denkt met je mee. Ik ga zeker mijn fractional laserbehandelingen bij Apollo beauty kliniek laten doen! Tot snel.
Nikita van Keulen
25 maart 2022 14:02
Hele fijne kliniek! Mooi resultaat bereikt middels de huidbehandelingen.
Chrissy x
3 maart 2022 12:12
Professionele en kundige huid therapeute. Zeer goede intake gehad. Aanrader.
Transform Unlimited
19 februari 2022 17:05
Aanrader! Fijne, professionele, hartelijke, nette, schone praktijk. Goede intake, heldere communicatie, transparant over verwachtingen, en nazorg bij behandeling inbegrepen. Meteen een nieuwe afspraak gemaakt.
Ghis de Lange
18 februari 2022 12:12
Wat een goede service. Ik ben heel prettig ontvangen en heb duidelijk advies gekregen met betrekking tot de specifieke gebieden waar ik voor behandeld wil worden. Het is een fijne en professionele omgeving met vriendelijke mensen.
Door Bezemer
15 februari 2022 15:03
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure (1 zone)
V.a. €140 per zone
Kenmerken
Kliniek opgericht
2012
Adres
Nieuwe Binnenweg 155, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten