Betaalbare Botox Lemmer

Betaalbare Botox Lemmer

Betaalbare Botox Lemmer uit Lemmer is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.6
88 reviews
Heel tevreden over dokter A. Roopman. Hij neemt de tijd en denkt goed met je mee.
Chantal Strube
30 maart 2022 19:07
Al jaren kom ik met plezier bij twee artsen binnen BM. Echter kreeg ik een foutmelding bij het maken van een nieuwe afspraak waarin wordt verwezen om te bellen naar het bekende nummer. Aan de telefoon werd verteld dat ik een afspraak gemist zou hebben en ik daarom niks kan inplannen. Hier was ik verbaasd over en vroeg welke afspraak. Ze zei in januari. Ik h... Toon meer »
Al jaren kom ik met plezier bij twee artsen binnen BM. Echter kreeg ik een foutmelding bij het maken van een nieuwe afspraak waarin wordt verwezen om te bellen naar het bekende nummer.

Aan de telefoon werd verteld dat ik een afspraak gemist zou hebben en ik daarom niks kan inplannen. Hier was ik verbaasd over en vroeg welke afspraak. Ze zei in januari. Ik heb aangegeven in januari geweest te zijn en een betaalbewijs heb. Wederom bleef de telefoniste doorgaan “het staat er toch echt”. Ik heb gevraagd welke datum en arts en er werd mij zowel een onbekende datum als arts benoemd. Zoals hierboven vermeld heb ik 2 artsen en dat was niet de naam.

Ik heb haar gevraagd of het een systeemfout is aangezien de afspraken 2-3 dagen uit elkaar staan met de afspraak die ik wel daadwerkelijk heb gehad. Wederom het antwoord “het staat er toch echt”.

Ik kan begrijpen dat het vervelend is als klanten niet komen opdagen zowel voor BM als voor de arts. Echter, ben ik niet de klant die niet komt opdagen en ik heb haar gevraagd mijn geschiedenis te bekijken en vorige afspraken. Hier had mevrouw geen zin in.

Uiteraard ben ik daarna niet netjes geweest aangezien ik inmiddels minuten verder was zonder afspraak en bejegeningen naar mijn hoofd.

Vevolgens heb ik via de app geprobeerd een klacht in te dienen en wordt afgepoeierd met “stuur een mail naar de directie”.

En ja hoor! Mijn voorgevoel klopte. De dames wisten precies wie ik was en waarom ik een klacht wil indienen.

Bijgevoegd de screenshots.

Normaalgesproken neem ik hier geen tijd voor. Maar nu ben ik dusdanig verbaasd van de onproffesionaliteit en “service”.

Ik moet maar opzoek naar een andere kliniek? Toon minder »
D Cv
30 maart 2022 15:03
Iedere keer weer een fijne ervaring! Dr. Botorabi is zeer professioneel en vriendelijk, je bent bij haar echt in goede handen. Ik kan een bezoekje dan ook van harte aanraden.
Juriaan Vogelzang
29 maart 2022 16:04
Ik kom al jaren bij dr. Roopram. Om de 5 maanden wat botoxbehandelingen en dat gaat tot volle tevredenheid. Prijs is ook zeer schappelijk. Ik raad deze kliniek zeker aan.
J.
23 maart 2022 18:06
Ik ben heel tevreden over BM clinics
Aantal behandelingen gehad met botox voor mijn hoofdpijn .
Altijd goed geïnformeerd , vriendelijk en korte wachttijden . Fijne sfeer en er wordt je niets opgedrongen . De prijzen zijn echt redelijk dus ik raad het iedereen aan om naar deze kliniek te komen.
Ellen
Ellen Hudepool
17 maart 2022 10:10
Dit is de derde keer dat ik langs ben gegaan bij Betaalbaar Mooier en vast niet de laatste! Binnen in de kliniek heerst een fijne, rustige sfeer. De artsen zijn deskundig , denken met je mee en nemen de tijd om voorafgaand aan de behandeling echt naar je wensen te luisteren, je te informeren en op je gemak te stellen. En dat voor een zachte prijs.
J. M.
21 februari 2022 11:11
Ik ben altijd heel tevreden over betaalbaar mooier. Ze geven een eerlijk advies zonder de intentie daar geld uit te slaan. Dat heb ik elders wel eens anders meegemaakt. Een paar keer per jaar ga ik om de tekenen van het ouder worden op een subtiele manier zo lang mogelijk uit te stellen
sandra varkevisser
17 februari 2022 17:05
Nu voor de 2e maal in Amsterdam diverse gebieden met fillers laten opvullen.( Gezicht)
Ik had van de vorige behandeling ( 12 mnd) nog zelfs wat "rest" vulling over van de fillers.
Mooi gedaan, natuurlijk en de vermoeide uitdrukking verdwenen.
Zeker een grote aanrader deze kliniek.
Zeer zorgzaam en realistisch!
Ik kan er weer een jaar tegenaan👍😎
agnes Koudenburg
10 februari 2022 15:03
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €70 per behandeling
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €99 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €295 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €500 per 2 oksels
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine)
Kliniek opgericht
2016
Adres
Nieuwburen 24, Lemmer
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling