BLOY Institute

BLOY Institute

BLOY Institute uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.7
77 reviews
Vandaag geweest voor een facial,en kan het echt iedereen aanraden. Bij binnenkomst voel je al de positieve sfeer en word je heel vriendelijk ontvangen! Mijn gezicht straalt dus dit word mijn vaste stekkie❤️
De kundigheid van de therapeuten is👍🏻👍🏻👍🏻
Anoniem Anoniem
6 mei 2022 17:05
Lief & Profi. Kom er heel graag!!❤️
Bertrie Wierenga
6 maart 2022 20:08
Ik kom al jaren bij Bloy Institute en mijn huid is zoveel beter geworden. Wat een verschil! Ze zijn professioneel en helpen altijd fantastisch. Ik zou hun zeer aanraden. Ik kom graag terug!
Sarah Chronis
6 februari 2022 09:09
Mega fijne kliniek. Super lieve mensen en mijn huid heeft er nog nooit zo goed uit gezien. Na flinke gordelroos in mijn gezicht, veel littekentjes, deze zijn met de skinpen behandeling na een aantal keer helemaal weg. Voor ontspanning is de buccal massage echt een bijzonder lekkere ervaring!
Nellie Benner
5 februari 2022 15:03
Heel graag een groot compliment voor iedereen bij Bloy. Vanaf het moment dat je binnenkomt voel je je welkom. Ik wil in het bijzonder Noortje bedanken. Dankzij haar durf ik weer de straat op na mijn brandwonden in mijn gezicht. Altijd eerlijk en professioneel en kundig. Zij hoort echt wat je zegt en geeft advies. Niet om maar te kunnen verkopen maar echt uit... Toon meer »
Heel graag een groot compliment voor iedereen bij Bloy. Vanaf het moment dat je binnenkomt voel je je welkom. Ik wil in het bijzonder Noortje bedanken. Dankzij haar durf ik weer de straat op na mijn brandwonden in mijn gezicht. Altijd eerlijk en professioneel en kundig. Zij hoort echt wat je zegt en geeft advies. Niet om maar te kunnen verkopen maar echt uit liefde voor het vak! Ik kan iedereen aanraden om naar Bloy te gaan! Toon minder »
Rimalda Bent
5 februari 2022 12:12
Ik kom al 3 jaar wekelijks bij Bloy. Het is een super mooie unieke salon met de beste apparaten, goede sfeer onwijs lief personeel. De QMS facial is mijn favoriete treatment. Ook de Em body tight voor de buik&bil spieren is een must! Het fijne is dat ze om de x aantal maanden weer nieuwe behandelingen doen dus ik raak nooit verveeld. Ze verkopen nu ook een n... Toon meer »
Ik kom al 3 jaar wekelijks bij Bloy. Het is een super mooie unieke salon met de beste apparaten, goede sfeer onwijs lief personeel. De QMS facial is mijn favoriete treatment. Ook de Em body tight voor de buik&bil spieren is een must! Het fijne is dat ze om de x aantal maanden weer nieuwe behandelingen doen dus ik raak nooit verveeld. Ze verkopen nu ook een nieuwe skincare lijn called Labreau en die is zooo fijn!!! Bedankt lieve Bloy xx Toon minder »
Juliette Johanna
5 februari 2022 12:12
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €185 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €485 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €650 per 1,5 ml
Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. €670 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €350 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2020
Adres
Willemsparkweg 168, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Elvera Meijer

Drs. Elvera Meijer

DermaCenter BLOY Institute
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
6 jaar
Profiel bekijken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling