Chris Beautybar

Chris Beautybar

Chris Beautybar uit Den Haag is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.7
75 reviews
Ik ben zeer tevreden over deze behandeling, de genezing en het eindresultaat. Vaak is het toch spannend om je over te geven aan een schoonheidssalon die permanente make-up op je gezicht gaat aanbrengen. Althans, dat vind ik ;) Het is tenslotte een behandeling die dagelijks voor jezelf en anderen zichtbaar. Zó blij dat ik er zo tevreden over ben. Ik zou Chris... Toon meer »
Ik ben zeer tevreden over deze behandeling, de genezing en het eindresultaat. Vaak is het toch spannend om je over te geven aan een schoonheidssalon die permanente make-up op je gezicht gaat aanbrengen. Althans, dat vind ik ;) Het is tenslotte een behandeling die dagelijks voor jezelf en anderen zichtbaar. Zó blij dat ik er zo tevreden over ben. Ik zou Chris Beautybar dan ook aanbevelen voor deze Permanente Make-Up behandeling. Toon minder »
Per Ha
16 oktober 2022 04:04
Altijd super blij met mijn nagels toppers !! Elke keer is gewoon feest 🥳🤗🏅
Lucy Greenaway
25 augustus 2022 15:03
Ik ben altijd heel blij als ik bij Chris ben geweest. Altijd gezellig met leuke meiden. Heb mijn wenkbrauwen door Sammi laten doen. Dit is zo mooi geworden en heb ook geen last gehad. Mooi en snel genezen. Alles heel goed uitgelegd en zij werkt ook heel netjes en niet gehaast. Het resultaat is geweldig en ik wilde dat ik het eerder gedaan. Thanks en ga zo do... Toon meer »
Ik ben altijd heel blij als ik bij Chris ben geweest. Altijd gezellig met leuke meiden. Heb mijn wenkbrauwen door Sammi laten doen. Dit is zo mooi geworden en heb ook geen last gehad. Mooi en snel genezen. Alles heel goed uitgelegd en zij werkt ook heel netjes en niet gehaast. Het resultaat is geweldig en ik wilde dat ik het eerder gedaan.
Thanks en ga zo door. Toon minder »
Fauzia Goudberg
14 juli 2022 13:01
Super goed geholpen door Samaneh! Mijn wenkbrauwen zijn nog nooit zo mooi geweest en de vorm en kleur is perfect. Ze neemt goed de tijd en legt alles uit. Daarnaast was de behandeling ook nog pijnloos. Ik kan haar echt aanraden voor een PMU behandeling. Bedankt Samaneh, ik ben erg blij met het resultaat!
Judith Eva Boekstal
24 juni 2022 13:01
Na heel lang twijfelen toch mijn wenkbrauwen laten doen. Ik had een fijne intake met Samaneh. Ze is heel rustig en heeft geduldig al mijn vragen beantwoord. Ik heb gekozen voor de PMU ombre behandeling. Ze heeft heel veel tijd besteed aan het tekenen en heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen. We zijn samen tot een prachtig resultaat gekomen en ik ben z... Toon meer »
Na heel lang twijfelen toch mijn wenkbrauwen laten doen. Ik had een fijne intake met Samaneh. Ze is heel rustig en heeft geduldig al mijn vragen beantwoord. Ik heb gekozen voor de PMU ombre behandeling. Ze heeft heel veel tijd besteed aan het tekenen en heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen. We zijn samen tot een prachtig resultaat gekomen en ik ben zeer tevreden en krijg veel complimenten. Bij twijfel absoluut doen je krijgt er zeker geen spijt van. Toon minder »
Inge
25 mei 2022 09:09
Persoonlijk, secuur en met aandacht. Ik was ook super tevreden met het resultaat en zou het eenieder aanraden!
Marta Pape García
23 mei 2022 18:06
Ik heb de PMU behandeling gehad en ben zeer tevreden met het resultaat. Het personeel neemt de tijd om je voor te bereiden op wat je kan verwachten tijdens de behandeling en erna. Ook mag je niet weg voordat we allebei tevreden zijn met het resultaat. Ik ben fan!
Sharon Richardson
22 mei 2022 08:08
Heb pmu powderbrows laten zetten en ben heel tevreden met het resultaat. Samaneh nam alle tijd om samen de goede kleur en vorm vast te stellen. Heb best lang getwijfeld om het te doen, maar ben er helemaal blij mee, had het veel eerder moeten doen!
Janine Sterkman
13 mei 2022 13:01
Zeer tevreden! Mooie zaak . Ik heb zeker mijn vaste plek gevonden. Heel professioneel en veel kennis op het gebied van huidverbetering
Hilde de Vette
12 mei 2022 19:07
Eerste keer een pedicure, had ik veel eerder moeten doen! Mooie ruimte en lieve dame
Tessa Eversteijn
3 mei 2022 14:02
Ik heb permannent make-up gedaan. Samaneh is een echte kunstenaar.
Rita Ray
4 februari 2022 12:12
Ik begon enkele maanden geleden bij Chris beauty bar met wenkbrauw wax en verf behandeling. Ik ervaarde deze echt als een behandeling; ik werd fijn ontvangen, goed geadviseerd en was iedere keer weer erg blij. Na enkele behandelingen kreeg ik het advies om een PMU-behandeling te laten doen. Ik kon eerst vrijblijvend een intake inplannen waarna de beslissing... Toon meer »
Ik begon enkele maanden geleden bij Chris beauty bar met wenkbrauw wax en verf behandeling. Ik ervaarde deze echt als een behandeling; ik werd fijn ontvangen, goed geadviseerd en was iedere keer weer erg blij. Na enkele behandelingen kreeg ik het advies om een PMU-behandeling te laten doen. Ik kon eerst vrijblijvend een intake inplannen waarna de beslissing kon nemen om een behandeling te laten doen. Het voelde meteen goed, vertrouwd en professioneel waardoor ik besloot de behandeling te laten doen. Ik voelde me tijdens de behandeling volledig op mijn gemak en werd goed geïnformeerd over het genezingsproces waardoor deze prima is verlopen. Na twee behandelingen en volledige genezing kan ik zeggen heel blij te zijn met het eindresultaat! Het is precies wat ik verwachtte.
Ik zou het zeker aanraden om bij Chris beauty bar de PMU-behandeling te laten doen! Bedankt! Toon minder »
Gina Cuales
20 januari 2022 09:09
Ik heb bij deze salon PMU powder brows laten zetten en ik ben heel tevreden. Ik zou dit iedereen aanraden! Een andere salon had het niet mooi gezet, maar Samaneh van CHRIS beauty bar heeft mijn wenkbrauwen supermooi weten te corrigeren. Ze besprak voorafgaand aan de behandeling wat mogelijk was en wat ik ervan kon verwachten. Ook luisterde ze goed naar mijn... Toon meer »
Ik heb bij deze salon PMU powder brows laten zetten en ik ben heel tevreden. Ik zou dit iedereen aanraden!

Een andere salon had het niet mooi gezet, maar Samaneh van CHRIS beauty bar heeft mijn wenkbrauwen supermooi weten te corrigeren. Ze besprak voorafgaand aan de behandeling wat mogelijk was en wat ik ervan kon verwachten. Ook luisterde ze goed naar mijn wensen, maar kon ze mij ook goed adviseren over bijvoorbeeld de kleur vanuit haar ervaring. Mijn wenkbrauwen zijn nu, na volledige behandeling en genezing, precies de vorm en kleur die ik wilde. Ben er heel blij mee. Toon minder »
Sterre Roeting
15 januari 2022 10:10
Al enige jaren trouwe klant (en fan) van Chris Beauty Bar. De dames kende mijn wens voor PMU wenkbrauwen en het feit dat ik echt op zoek was naar een natuurlijk gezette PMU. Toen er een PMU specialist is aangenomen heb ik bij Chris Beauty bar PMU laten uitvoeren voor mijn wenkbrauwen. De dame die de behandeling uit heeft gevoerd nam tijdens de intake uitgebr... Toon meer »
Al enige jaren trouwe klant (en fan) van Chris Beauty Bar. De dames kende mijn wens voor PMU wenkbrauwen en het feit dat ik echt op zoek was naar een natuurlijk gezette PMU. Toen er een PMU specialist is aangenomen heb ik bij Chris Beauty bar PMU laten uitvoeren voor mijn wenkbrauwen. De dame die de behandeling uit heeft gevoerd nam tijdens de intake uitgebreid de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Ik was op zoek naar een hele natuurlijke wenkbrauw, aan de hand van voorbeelden heeft ze laten zien wat mogelijk was. Er wordt zeer uitgebreid en heel prettig advies gegeven.

Tijdens de behandeling wordt er heel nauwkeurig en schoon gewerkt. Er werd goed uitgelegd wat er precies uitgevoerd werd. Ook nu weer uitgebreid de tijd. De dame die de PMU uitvoert is een specialist en wat mij betreft een wenkbrauwen koningin. Ik ben super tevreden over mijn wenkbrauwen en krijg veel complimenten. Het is heel natuurlijk en goed passend bij mijn gezicht uitgevoerd. Ik zou Chris Beauty Bar dus zeker aanbevelen voor PMU behandeling (en alle andere behandelingen, allemaal erg fijne dames en ze werken met de beste producten).

- Toon minder »
Marieke Rodenburg
13 januari 2022 20:08
Ik heb genoten van een heerlijke gezichtsreiniging bij Chris beauty bar. Mijn huid voelt weer schoon en zacht aan. Mijn wenkbrauwen mogen weer gezien worden en ik ben weer helemaal ontspannen van de heerlijke nek en schouders massage!
Linda Wielders
14 december 2021 10:10
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €120 per zone
Fillers
Restylane
V.a. €495 per ml
Skinbooster
Restylane Skinboosters
V.a. €300 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2020
Adres
Prinses Beatrixlaan 582, Den Haag
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten