Cosmetic Dental Clinic Leo

Cosmetic Dental Clinic Leo

Cosmetic Dental Clinic Leo uit Den Haag is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

3.5
16 reviews
Top tandarts en mondhygiƫnistes! Kom hier al jaren! Alle medewerkers zeer vriendelijk!
Dikke 10 !!!
L van der Boon (LvdB)
22 oktober 2021 11:11
Al sinds jaren komen mijn partner en ik bij Gilbert maar natuurlijk ook bij Isabella. Gewoon een geweldige praktijk met aardige mensen zoals Brenda en mensen van de receptie. Altijd vriendelijk en heb na en tijdens alle behandelingen nooit last van pijnklachten gehad. Mijn gebit was tijdens mijn jeugd nogal verpest door tandarts Bredero in Wassenaar maar i... Toon meer »
Al sinds jaren komen mijn partner en ik bij Gilbert maar natuurlijk ook bij Isabella. Gewoon een geweldige praktijk met aardige mensen zoals Brenda en mensen van de receptie. Altijd vriendelijk en heb na en tijdens alle behandelingen nooit last van pijnklachten gehad. Mijn gebit was tijdens mijn jeugd nogal verpest door tandarts Bredero in Wassenaar maar is gelukkig weer toonbaar door Gilbert. Toon minder »
Frans van Eeden
7 juni 2021 20:08
Heb een van me wisdom tanden laaten trekken hier en ik heb helemaal niks gevoeld. Heb ook en cap op een van me voorste tanden laaten zetten en het ziet er heel mooi en natuurlijk uit.
Uma Vanderpuye
4 december 2020 14:02
Ik ben altijd enorm bang geweest voor prikken bij de tandarts, maar Gilbert prikt op een manier dat je er helemaal niks van voelt. Mijn verstandskiezen waren er binnen no time uit, zonder enige pijn. Echt helemaal top!!
Jackie B
28 november 2020 07:07
Uit de losse hand in mijn zenuwkanaal geboord voor een implantaat en toen hard geroepen ik heb een boorstop gebruikt, dus niet! Geen gevoel in de helft van mijn wang en kaak, gelukkig is mijn wang gevoel na 6 maanden terug gekomen, maar helft van mijn kaak en tanden zijn nagenoeg gevoelloos.
Godert Buhre
8 januari 2019 17:05
Schrijf een review
Kenmerken
Kliniek opgericht
2010
Adres
Anna Paulownastraat 113, Den Haag
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek