Dr Marc Injectables

Dr Marc Injectables

Dr Marc Injectables uit Harderwijk is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

5
13 reviews
Een enorm vertrouwen in Marc! Hij is een eerlijk en kundig arts en is duidelijk in zijn informatie.. Hele prima ontvangst. Voor de 2de keer hier geweest ondanks dat het een heel eind rijden is voor een relatief korte tijd maar ik heb het er zeker voor over. Hij weet waar hij het over heeft en dat geeft veel vertrouwen.
Caroline Feenstra
27 maart 2021 13:01
Alles klopt. De ambiance, het ontvangst, de gastvriendelijkheid. Je wordt met respect behandeld en serieus genomen. Dr Marc is zeer deskundig en heeft een warme persoonlijkheid. Voor mij is het jaren geleden begonnen met Botox injecties tegen overmatig zweten. Wat een uitkomst by the way! Nog niet zo lang geleden kennis gemaakt met o.a Profhilo, ik zeg kijk... Toon meer »
Alles klopt. De ambiance, het ontvangst, de gastvriendelijkheid. Je wordt met respect behandeld en serieus genomen. Dr Marc is zeer deskundig en heeft een warme persoonlijkheid. Voor mij is het jaren geleden begonnen met Botox injecties tegen overmatig zweten. Wat een uitkomst by the way! Nog niet zo lang geleden kennis gemaakt met o.a Profhilo, ik zeg kijk op de website voor het resultaat. Dank dr Marc tot de volgende keer. Toon minder »
Carla Leen
14 maart 2021 15:03
Wat ben ik blij met het resultaat! Het was voor mij allemaal best spannend, maar na goed overleg over "mijn probleem" was ik helemaal gerustgesteld. Ik had er vertrouwen in dat Dr. Marc er iets moois van zou maken zonder dat iedereen vragen zou gaan stellen. Het moet naar mijn mening wel natuurlijk blijven. Nou...dat is gelukt! Ik heb meer volume bij mijn ju... Toon meer »
Wat ben ik blij met het resultaat! Het was voor mij allemaal best spannend, maar na goed overleg over "mijn probleem" was ik helemaal gerustgesteld. Ik had er vertrouwen in dat Dr. Marc er iets moois van zou maken zonder dat iedereen vragen zou gaan stellen. Het moet naar mijn mening wel natuurlijk blijven. Nou...dat is gelukt! Ik heb meer volume bij mijn jukbeenderen en minder lijntjes rond mijn ogen. Zo blij mee! Mijn gezicht spreekt meer, ziet er minder vermoeid uit en mijn huid heeft een mooie glans. En dit allemaal zonder dat ik er anders uitzie. Niemand vraagt: Wat heb jij gedaan? Maar zegt: Wat zie jij er goed uit!
Écht geweldig!! Toon minder »
Carla Bakelaar
14 maart 2021 13:01
Eind vorig jaar bij Dr Marc Injectables geweest voor botox. Hele aardige mensen en er wordt goed rekening gehouden met de corona maatregelen. Het was mijn eerste keer dus vond het best spannend! Alles werd goed uitgelegd en het kon allemaal om mijn tempo, ik wilde er nog even over na denken, en daar werd heel begripvol mee om gegaan. Ik zou Dr Marc Injectabl... Toon meer »
Eind vorig jaar bij Dr Marc Injectables geweest voor botox. Hele aardige mensen en er wordt goed rekening gehouden met de corona maatregelen. Het was mijn eerste keer dus vond het best spannend! Alles werd goed uitgelegd en het kon allemaal om mijn tempo, ik wilde er nog even over na denken, en daar werd heel begripvol mee om gegaan. Ik zou Dr Marc Injectables zeker aanraden, en ik kom terug!! Toon minder »
Marloes Bronkhorst
11 maart 2021 11:11
Heel erg tevreden en inmiddels terugkerende klant geworden! Ik ben vooraf heel goed voorgelicht over de mogelijkheden en behandelingen. Ik word altijd prettig ontvangen. En ook nu ik meerdere keren terug ben gekomen blijft Marc duidelijk en eerlijk in zijn uitleg en voorlichting. Hij neemt ook alle tijd voor je en stelt je goed op je gemak. Al met al een tev... Toon meer »
Heel erg tevreden en inmiddels terugkerende klant geworden! Ik ben vooraf heel goed voorgelicht over de mogelijkheden en behandelingen.
Ik word altijd prettig ontvangen. En ook nu ik meerdere keren terug ben gekomen blijft Marc duidelijk en eerlijk in zijn uitleg en voorlichting. Hij neemt ook alle tijd voor je en stelt je goed op je gemak. Al met al een tevreden klant 😊. Toon minder »
Elsa Van Toor
10 maart 2021 19:07
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €75 per behandeling
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €150 per zone
Collageen stimulerende fillers
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €495 per 1,5 ml
Fillers
Belotero
V.a. €325 per ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €325 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2016
Adres
Vitringasingel 3, Harderwijk
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling