Drwever.com

Drwever.com

Drwever.com uit Den Haag is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.4
17 reviews
Hele goede arts met fantastisch resultaat en nazorg. Ik beveel hem aan. Herken niets van de 1* recensies. Trollen?
steven veenendaal
27 maart 2022 20:08
Aantal jaar geleden heeft deze arts een talg bultje verwijderd op mijn gezicht en had nog een paar moedervlekken ook heeft hij dat verwijderd . Ik moet heel eerlijk zeggen het is een top arts !! Je ziet helemaal geen littekens op mijn gezicht , het is heel mooie gedaan .
Mirjam
22 maart 2022 18:06
Helemaal tevreden over dr wever. Super goede ervaring gehad, ik raad hem aan iedereen aan. De operatie is helemaal goed gedaan, ik kreeg geen tampons en ik kon de dag na de operatie al ademen, fantastisch resultaat. Verder totaal geen problemen of lasten gehad. Ik was binnen een week al hersteld! De team van dr wever is heel professioneel, helpt met alles en... Toon meer »
Helemaal tevreden over dr wever. Super goede ervaring gehad, ik raad hem aan iedereen aan. De operatie is helemaal goed gedaan, ik kreeg geen tampons en ik kon de dag na de operatie al ademen, fantastisch resultaat. Verder totaal geen problemen of lasten gehad. Ik was binnen een week al hersteld! De team van dr wever is heel professioneel, helpt met alles en beantwoord op alle vragen. Ze geven alle informatie door en ze zijn altijd bereikbaar. Mijn contract persoon was Natascha. Ze is echt een topper! Toon minder »
Lorena Invernale
27 oktober 2021 21:09
Erg goed geholpen jaren geleden en nog steeds blij mee :) vriendelijke man.
AB CD
21 juni 2021 15:03
Na 20 jaar tobben de stap genomen. Een neuscorrectie. Veel vooronderzoek gedaan en uiteindelijk voor de kliniek van D'r Wever gekozen. Het komt niet vaak voor dat alles gewoon lijkt te kloppen, maar dit gevoel heb ik over de hele weg naar mijn nieuwe neus. Het consult en contact met Dr Wever alswel met consulente Natascha is heel fijn geweest. Er wordt gelui... Toon meer »
Na 20 jaar tobben de stap genomen. Een neuscorrectie. Veel vooronderzoek gedaan en uiteindelijk voor de kliniek van D'r Wever gekozen.
Het komt niet vaak voor dat alles gewoon lijkt te kloppen, maar dit gevoel heb ik over de hele weg naar mijn nieuwe neus. Het consult en contact met Dr Wever alswel met consulente Natascha is heel fijn geweest. Er wordt geluisterd, meegedacht en je vragen worden eerlijk beantwoord. Perfecte begeleiding naar de operatie toe.
Direct na de behandeling was ik flink moe wat logisch is na een narcose, maar de napijn of blauwe gezwollen ogen bleven vrijwel weg. Het is me 100% meegevallen.
Vandaag is het kapje eraf gehaald en kan niet stoppen met in de spiegel kijken. Ondanks dat er natuurlijk nog lichte zwellingen zijn is het resultaat nu al beter dan ik had durven hopen.
Dr Wever en zijn team zijn verdienen een dikke 10 plus. Toon minder »
Ellen Vissers
1 september 2020 22:10
Vorige mijn neusvleugels laten versmallen bij dokter Wever.

Vanaf het eerste gesprek gelijk een goed gevoel bij deze deskundige arts. Hij liet ons foto's zien met hoe het zou gaan worden.

Het is nu week na mijn operatie en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Het is zelfs mooier geworden dan op de simulatie foto.

Ik ben dokter Wever zeer dankbaar
Debbie T
30 augustus 2019 07:07
Schrijf een review
Kenmerken
Kliniek opgericht
2011
Adres
Benoordenhoutseweg 227B, Den Haag
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling