Glow Institute

Glow Institute

Glow Institute uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Reviews

5
32 reviews
TOPPERS! Vakbekwaam, actueel/geavanceerd, professioneel en klantvriendelijk. Dit keer door Jana geholpen. Ze wist precies wat mijn huid nodig had. De volgende dag was mijn huid al super rustig en dat na één behandeling en een nacht!
J Kruijff
29 augustus 2022 20:08
Marielle heeft me enorm geholpen met mijn huid. Na bijna een jaar roaccutane vertelde de dermatoloog me een half jaar later dat ik wéér aan dit medicijn moest. Mariëlle stelde voor dat ik bij haar langs zou komen (met al mijn skincare), gaf me goed advies en hielp me mijn acne onder controle te krijgen. Zo enorm blij mee! Marielle en haar team zijn kundig, l... Toon meer »
Marielle heeft me enorm geholpen met mijn huid. Na bijna een jaar roaccutane vertelde de dermatoloog me een half jaar later dat ik wéér aan dit medicijn moest. Mariëlle stelde voor dat ik bij haar langs zou komen (met al mijn skincare), gaf me goed advies en hielp me mijn acne onder controle te krijgen. Zo enorm blij mee! Marielle en haar team zijn kundig, luisteren naar je en geven goed advies. Dank je wel! Toon minder »
Demi Verhoeven
22 april 2022 14:02
Heerlijke salon en behandelingen! Je krijgt goed advies waar je ook echt wat
aan hebt en waar je thuis mee aan de slag kan voor onderhoud. Ook de
producten zijn een aanrader. Heb al diverse fijne cremes en serums en ben
megafan van de collagen eye mask pads!

Ieder salonbezoek vind ik een cadeautje voor mezelf en intussen is mijn man
ook vaste klant 🙂
Heidi Vergeer
10 februari 2022 12:12
Ik ben pas 2 keer bij Glow Institute geweest maar ik zal er zeker vaker komen in de toekomst. Ik ervaar de behandeling echt als een kado voor mezelf...heerlijk ontspannen met een fijne warme knusse sfeer. Tis echt duidelijk te merken dat ze de juiste kennis in huis hebben voor een persoonlijke behandeling afgestemd op mijn huid. Ik kom er nu al erg en verhe... Toon meer »
Ik ben pas 2 keer bij Glow Institute geweest maar ik zal er zeker vaker komen in de toekomst. Ik ervaar de behandeling echt als een kado voor mezelf...heerlijk ontspannen met een fijne warme knusse sfeer. Tis echt duidelijk te merken dat ze de juiste kennis in huis hebben voor een persoonlijke behandeling afgestemd op mijn huid. Ik kom er nu al erg en verheug me al op een nieuwe behandeling. Toon minder »
Desiree Kershof
1 februari 2022 20:08
Glow institute is écht de beste. Je kan er terecht voor heerlijke ontspannende behandeling en je komt er gegarandeerd met een glow vandaan. Marielle en haar team zijn zeer kundig, ervaren en vriendelijk. Ze adviseren de juiste producten en behandeling afgestemd op jouw huid. Dikke aanrader!
Joyce Verburg
1 februari 2022 09:09
Ik heb Glow Institute vanaf begin af aan ervaren als een professionele salon. Marielle is super ervaren en haar behandelplan werkt! Zelf heb ik o.a. een Mangobright & Pumpkin peeling ondergaan i.v.m. mijn pigment vlekken. Inmiddels ben ik fan van de peeling en zijn er al mooie resultaten behaald. Mede hierdoor is er zichtbaar minder pigment. Daarnaast helpe... Toon meer »
Ik heb Glow Institute vanaf begin af aan ervaren als een professionele salon. Marielle is super ervaren en haar behandelplan werkt! Zelf heb ik o.a. een Mangobright & Pumpkin peeling ondergaan i.v.m. mijn pigment vlekken. Inmiddels ben ik fan van de peeling en zijn er al mooie resultaten behaald. Mede hierdoor is er zichtbaar minder pigment. Daarnaast helpen de aangeboden producten van Alpha-H om mijn huidconditie op peil te houden. Marielle weet precies welk product geschikt is voor jouw huid, echt een aanrader dus! Toon minder »
Serana Moenen
5 januari 2022 09:09
5 sterren in Google maar ik zeg 10⭐️+ Ik kom er nu al bijna een jaar om de 6weken en mijn huid is zo fris en gezond mede door de kennis van Glow en de producten die ik nu thuis gebruik 💜 … Fijne sfeer, goeie uitleg over hoe je huid zelf te onderhouden en altijd weer even een moment voor mezelf… kijk er altijd naar uit om er weer heen te gaan… “mini vakant... Toon meer »
5 sterren in Google maar ik zeg 10⭐️+

Ik kom er nu al bijna een jaar om de 6weken en mijn huid is zo fris en gezond mede door de kennis van Glow en de producten die ik nu thuis gebruik 💜 …
Fijne sfeer, goeie uitleg over hoe je huid zelf te onderhouden en altijd weer even een moment voor mezelf… kijk er altijd naar uit om er weer heen te gaan… “mini vakantie spa gevoel” Toon minder »
Davy Diever
2 januari 2022 14:02
Een hele fijne gezichtsbehandeling gehad bij Glow Institute. Ik ben erg tevreden over het resultaat, een mooie, gladde en stralende huid. Marielle is erg professioneel met wat ze doet en weet precies wat mijn huid nodig heeft om een stralende huid te krijgen. Ook goed advies gekregen voor thuisgebruik van de juiste producten van Alpha H. Mijn huid is nog noo... Toon meer »
Een hele fijne gezichtsbehandeling gehad bij Glow Institute.
Ik ben erg tevreden over het resultaat, een mooie, gladde en stralende huid. Marielle is erg professioneel met wat ze doet en weet precies wat mijn huid nodig heeft om een stralende huid te krijgen. Ook goed advies gekregen voor thuisgebruik van de juiste producten van Alpha H. Mijn huid is nog nooit zo stralend en goed geweest!
Ben zeer tevreden en raad het zeker aan.
Mijn volgende afspraak staat al ingepland! Toon minder »
Jade de Leeuw
24 maart 2021 20:08
Schrijf een review
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2021
Adres
Lusthofstraat 80C, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten