Imagine Clinic Tilburg

Imagine Clinic Tilburg

Imagine Clinic Tilburg uit Berkel-Enschot is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.6
19 reviews
Super lieve goede en professionele dokter die ook de tijd neemt voor jou en kijkt naar jou wensen! Ik heb een traangoot behandeling gedaan en mijn lippen en het ziet er super natuurlijk uit en ik ben er echt blij mee.
Waffa Oushakou
24 augustus 2022 08:08
Heb een Plasmage bovenooglidcorrectie gehad.
Het resultaat is heel mooi, Ik ben er erg tevreden over.
Dank je wel Pascal en assistente.
Marion Brom-Kox
30 maart 2022 06:06
Hij is heel vriendelijk….maar het resultaat van de behandeling was niet ok. En als je daar terug voor komt ,moet je weer betalen voor de correcte…ik voel me bestolen.
Karina Steenge
18 februari 2022 14:02
Al een paar keer langs geweest bij Imagine clinic. Enorm blij met het mooie resultaat! Pascal werkt erg professioneel en legt alles goed uit. Zeker een aanrader voor een mooi resultaat!
emmy paulissen
22 januari 2022 10:10
Bedankt voor de prachtige lippen😍😍
Samira Rahmani
16 januari 2022 15:03
Ik kom er nu 1 of 2 jaartjes was hier in het begin erg sceptisch over maar nu zo blij met het resultaat en beveel hem ook zeker aan. Lieve, vriendelijke man die echt wel weet waar hij mee bezig is zeer kundig. Dus ja dit verdient wel 5 sterren. Complimentjes voor jullie en bedankt voor de mooie resultaten.
Keetje Pas
1 maart 2021 13:01
Ik ga al jaren naar deze meneer hij komt ook in dordrecht.. ik ben super blij met hem ik heb mijn lippen in 2016 voor het laatst gedaan en ik heb nog steeds dikke lippen!! Dus voor mij een reden om terug te gaan.. gisteren mijn traangootjes gedaan ben super blij met het resultaat!! Ik ging eigenlijk op consult van wat kan ik meer doen ..maar hij is eerlijk... Toon meer »
Ik ga al jaren naar deze meneer hij komt ook in dordrecht.. ik ben super blij met hem ik heb mijn lippen in 2016 voor het laatst gedaan en ik heb nog steeds dikke lippen!! Dus voor mij een reden om terug te gaan.. gisteren mijn traangootjes gedaan ben super blij met het resultaat!! Ik ging eigenlijk op consult van wat kan ik meer doen ..maar hij is eerlijk en zei me doe alleen je traanogen.. hij injecteert je dus niet zomaar of probeert geen extra geld uit je te halen dus dat vond ik ook een dikke pluspunt Toon minder »
Wifi the one
24 juli 2020 06:06
Super ervaring gehad, ik was een beetje teleurgesteld omdat mijn afspraak afgelope zaterdag werd geannuleerd ergens anders door ziekte van de dokter maar de super vriendelijke drs.Gyselinck heeft mij er uiteindelijk last minute bijgenomen.
Mijn lippen zijn heel natuurlijk gedaan !
Het was mijn eerste keer hier en zeker voor herhaling vatbaar!
Alicia Pauwels
26 februari 2020 11:11
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. €150 per zone
Dysport (1 zone)
V.a. €120 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €79 per behandeling
Fillers
Juvéderm
V.a. €300 per ml
Stylage
V.a. €269 per ml
Teosyal
V.a. €250 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €199 per behandeling
Overige
PDO Draadlift
V.a. €130 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €300 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2017
Adres
Kerkstraat 17, Berkel-Enschot
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten