logo2_optransparant_Tekengebied 1

Just Hofmans Zorg(t)

Natuurlijk, mooi zijn!

Dokter Just Hofmans gebruikt alleen tijdelijke injectables, die gebaseerd zijn op lichaamseigen of natuurlijke stoffen. Bovendien kiezen wij voor producten die al geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid op lange termijn reeds is bewezen. Dokter Just heeft al ruim 10 jaar ervaring in de geneeskunde. Zowel in de Chirurgie als huisartsgeneeskunde.

Na zijn studie geneeskunde aan de Universiteit Maastricht (2000) heeft Just Hofmans de opleiding Huisartsgeneeskunde gedaan aan de universiteit van Leiden. In 2005 is hij gestart met zijn eigen huisartspraktijk. Hij is hiernaast opgeleid en gespecialiseerd in behandelingen met injectables.
Voorop staat voor Just Hofmans dat de behandelingen veilig zijn en een natuurlijk resultaat geven, passend bij uw karakter en uitstraling. Wij willen u laten stralen en op een natuurlijke manier uw schoonheid laten behouden!

Uw natuurlijke schoonheid benadrukken, dat is ons doel. We houden niet van te strak of te vol. Onze behandelingen hebben verfrissend, verjongend effect, waarbij het karakter van uw gezicht en natuurlijke uitstraling vooropstaan. U ziet er fris en uitgerust uit met een natuurlijke look!

Tijdens het intakegesprek bespreken we in alle rust uw wensen en adviseren we u over wat wel en niet kan. Samen met u stellen we een behandelplan op, afgestemd op uw wensen.

U kunt hierna rustig nadenken over de behandeling en op een later moment de behandeling inplannen. Wij vinden het erg belangrijk dat er geen druk ligt op uw beslissing om u te laten behandelen. Natuurlijk kunt u ook direct na het intake gesprek behandeld worden als u dat wilt.

Wij behandelen met de laagst mogelijke hoeveelheid botox en fillers om een natuurlijk resultaat te realiseren. 2 weken na de behandeling komt u op controle en bespreken we het resultaat. Mocht het resultaat van de botox behandeling niet goed genoeg zijn, dan kan de arts besluiten om opnieuw wat Botuline Toxine Type A in te spuiten. Zo realiseren we een natuurlijk resultaat en bent u er zeker van dat u er weer fris en stralend uitziet! Persoonlijke begeleiding vinden we belangrijk. Heeft u vragen? U kunt ons altijd bereiken.

Just Hofmans is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde.
Ook is hij lid van The American Academy of Aesthetic Medicine.

BIG registratienummer Just Hofmans: 19054196201
AGB-code: 010-24033

Just Hofmans Zorg(t) uit Voorburg is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

3.3
28 reviews
Zo lief geholpen door de dames aan de balie op de locatie op de hoek! Namen alle tijd voor mij en hebben geholpen om een afspraak te maken. Zodat ik een gelijk een foto kon laten maken in het ziekenhuis. Echt heel fijn! dank je wel dames!
Anne Prins
29 maart 2022 19:07
Een zeer professionele huisarts, die ook zijn luisterende oor bied wanneer nodig. Ook wil ik zeker Dokter Andrew benoemen die zeer profesioneel is als huisarts bij de huisartsenpraktijk bij Just Hofman.
mirjam stichter
1 februari 2022 19:07
Langs deze weg willen wij het hele team bedanken voor hun inzet bij het "boosteren". Wij waren er erg blij mee en het liep als een trein. Dankjulliewel en hele fijne dagen toegewenst
Frits en Astrid Manneveld
Astrid Manneveld
24 december 2021 16:04
Kundig arts met veel empathie en humor. Stelt niet de standaardvraag ‘wat denk je er zelf van’ maar stelt zelf zijn diagnose op basis van de klachten.
John
28 november 2021 12:12
Goed en betrouwbaar, aardig en respectvol in het wederzijds contact.
Rosa Flink
18 augustus 2020 08:08
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox
V.a. €150 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. €400 per ml
Stylage
V.a. €350 per ml
Teosyal
V.a. €400 per ml
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
500
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2014
Adres
Beijnenstraat 2, Voorburg
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling