MKA Kennemer en Meer Haarlem

MKA Kennemer en Meer Haarlem

MKA Kennemer en Meer Haarlem uit Haarlem is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.2
55 reviews
Vandaag een afspraak gehad bij MKA Kennemer & Meer. Zeer tevreden. Keurig op tijd (afspraak was afspraak) en inhoudelijk zeer vriendelijk en volledig geïnformeerd en "behandeld" door mevrouw Nicole. Fijne toelichting op wat mij te wachten staat rondom de geplande operatie alsmede en de does and dont's erna. Prettig en klantgericht consult ervaren. Twee dik... Toon meer »
Vandaag een afspraak gehad bij MKA Kennemer & Meer. Zeer tevreden. Keurig op tijd (afspraak was afspraak) en inhoudelijk zeer vriendelijk en volledig geïnformeerd en "behandeld" door mevrouw Nicole. Fijne toelichting op wat mij te wachten staat rondom de geplande operatie alsmede en de does and dont's erna.

Prettig en klantgericht consult ervaren. Twee dikke duimen! Toon minder »
the freeze71
17 oktober 2022 12:12
Donderdag bij N Sunguroglu en haar collega geweest voor het trekken van twee verstandskiezen. Wat was ik opgelucht na mijn bezoek. Ze stelden mij enorm op mijn gemak, legden alles uit, reageerden begripvol en professioneel. Volgende keer wil ik weer bij hen.
M L
1 oktober 2022 14:02
Erg professionele en snelle behandeling. Ik moest vier verstandskiezen laten verwijderen (in twee keer) en door beide artsen goed geholpen (M. Sunguroglu en J. Vicente). Ik stond binnen 15 minuten weer buiten en heb totaal geen pijn ervaren tijdens het trekken van de kiezen. Daarna natuurlijk wel, maar dat is te verwachten. Ze praten je er goed doorheen en v... Toon meer »
Erg professionele en snelle behandeling. Ik moest vier verstandskiezen laten verwijderen (in twee keer) en door beide artsen goed geholpen (M. Sunguroglu en J. Vicente). Ik stond binnen 15 minuten weer buiten en heb totaal geen pijn ervaren tijdens het trekken van de kiezen. Daarna natuurlijk wel, maar dat is te verwachten. Ze praten je er goed doorheen en vragen tijdens de behandeling meerdere malen of het oké gaat. Top! Toon minder »
Hannah Christiaanse
26 september 2022 15:03
Absolute empathie loze receptie.
Bel je dat je niet kan slapen van de ontsteking pijn na een behandeling, of je iets zwaarders kan krijgen, moet je maar gewoon blijven doen wat je nu al een week doet.

Nooit meer hier naar toe.
Klaas Verhoeven
29 augustus 2022 06:06
Prima behandeld door hr Akkerman en zijn team voor een totale extractie onder verdoving door hun humor was de spanning snel over. MKA is zeker aan te bevelen TOP
Martin Schoenmaker
7 augustus 2022 16:04
Zojuist twee kiezen verwijderd door Dr. Bart van den Bergh en ik kan zeggen, vakwerk, ik heb er niets van gevoeld. Ik had nog de angst dat de kronen er van af zouden breken maar dat is gelukkig niet gebeurd. Een erg vriendelijk team 👍🏻
Frans Hafkenscheid
21 juli 2022 09:09
Zeer vakkundig geholpen ook op het gebied van angst. Alles stap voor stap uitgelegd, wat je precies kunt voelen en wat er werd gedaan. Alles op rustig tempo en met gelegenheid om aan te geven even te onderbreken als het te veel werd. Zeer dankbaar! Geholpen door mannelijke arts met Vlaams/ Belgisch accent
Floor Baten
1 juni 2022 09:09
Dr. B van den Bergh heeft mij prima geholpen met het verwijderen van mijn verstandskiezen. Een paar jaar geleden een zeer nare ervaring gehad bij een andere arts en ziekenhuis. Van den Bergh beloofde het beter te doen. Zo gezegd zo gedaan en nog geen 2 minuten later waren mijn 2 kiezen eruit. Vriendelijke kundige arts en dito assistente.
Frank van der Plas
31 mei 2022 17:05
Trekken van verstandskiezen en een afgebroken kies zonder problemen bij Dr. Van den bergh

Wat een rustige en fijne man
Stefan Colijn
24 mei 2022 12:12
Geholpen door B. van den Bergh tbv verwijderen drie verstandskiezen. Erg goed geholpen. Ik was erg bang, hij heeft mij op mijn gemak gesteld en gaf vertrouwen. Vakkundig en snel geholpen.
Luna Eshuis
31 maart 2022 15:03
Complimenten voor de jonge Belgische tandarts die op vakkundige wijze mijn verstandskies heeft verwijderd. Bovendien hadden hij en zijn assistente humor (en ik ook) dus het werd een gezellige boel :)
Bart Kaptein
16 februari 2022 17:05
Schrijf een review
Kenmerken
Kliniek opgericht
2019
Adres
Amsterdamsevaart 268, Haarlem
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten