Salon Bijdehand

Salon Bijdehand

Salon Bijdehand uit Breda is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Reviews

4.7
54 reviews
Goede service, uitgebreide salon en deskundig personeel
Ralf van der Maas
3 september 2022 12:12
Vriendelijke personeel,goede kwaliteit!!!
Mirka van Laar
26 juni 2022 16:04
Steeds weer goed geknipt, in een ontspannen sfeer
Tim van Boxtel
25 juni 2022 11:11
Top service alles naar wens kan geen betere ervaring wensen na de vorige is dit een verademing
nick simjouw
14 juni 2022 22:10
Geweldig personeel, zeer betrokken en professioneel. Echt een aanrader, kom hier graag.
Melanie Baratte
31 mei 2022 19:07
Duur.. ongelooflijk duur!!
Kelly Yllek
26 mei 2022 07:07
Superfijne salon. Professionele maar gezellig persoonlijke benadering. Vicky en Karlijn zijn een goed team. Karlijn is de beste stagiaire die ik in jaren heb meegemaakt in een kapsalon. Vlotte dame met een professionele houding. Leergierig en gedreven. Eindelijk een stagiaire die ook iets te melden heeft. Hartstikke knap!
Suzanne Postma
23 februari 2022 19:07
Kom al jaren bij Salon Bijdehand. Altijd blij de deur uit met mooie voetjes en gelpolish op de teentjes. Een uurtje lachen en kletsen. Prachtig pand en mooie inrichting!
Marisol Schuurbiers
21 oktober 2021 05:05
Top massage gehad door Anne! Verder ziet alles er top uit en wordt er prima aan de huidige maatregelen gehouden. Bij binnenkomst voelde ik me gelijk welkom: gezellig, sociaal team. Ik kom hier zeker terug!
Marieke Koot
26 augustus 2021 10:10
Wij hebben een geweldige ervaring gehad bij Salon Bijdehand. Ons kindje van 6 maanden is gaan baby floaten. Bij binnenkomst kregen we een fijne uitleg van Simone over wat we konden verwachten. Ze was ook ontzettend lief, geduldig en kundig met onze zoon. De eerste keer was niet zo'n succes omdat onze zoon erg moest wennen, daarom mochten we op korte termijn... Toon meer »
Wij hebben een geweldige ervaring gehad bij Salon Bijdehand. Ons kindje van 6 maanden is gaan baby floaten. Bij binnenkomst kregen we een fijne uitleg van Simone over wat we konden verwachten. Ze was ook ontzettend lief, geduldig en kundig met onze zoon. De eerste keer was niet zo'n succes omdat onze zoon erg moest wennen, daarom mochten we op korte termijn nog een keer terugkomen. Simone was er namelijk van overtuigd dat hij het heerlijk zou vinden. En niets was minder waar! Hij heeft er de tweede keer enorm van genoten en we kregen hem bijna het water niet uit ;-) Iedereen is super vriendelijk en gastvrij. Een echte aanrader! Toon minder »
Bregje van Haperen
5 juni 2021 11:11
Al een aantal jaar kom ik met veel plezier bij Salon Bijdehand. Je kunt hier o.a. terecht voor je nagels, gezichtsbehandelingen massages en nog veel meer! En vergeet de babyspa niet! Hiermee onderscheiden ze zich tov de andere salons in Breda. Je vindt hier niet alleen kwaliteit maar ook gezelligheid, altijd is er ruimte voor een praatje en denken ze graag m... Toon meer »
Al een aantal jaar kom ik met veel plezier bij Salon Bijdehand. Je kunt hier o.a. terecht voor je nagels, gezichtsbehandelingen massages en nog veel meer! En vergeet de babyspa niet! Hiermee onderscheiden ze zich tov de andere salons in Breda.
Je vindt hier niet alleen kwaliteit maar ook gezelligheid, altijd is er ruimte voor een praatje en denken ze graag met je mee. Een dikke 10 voor deze salon, aanrader!! Toon minder »
Lisa Collins
17 april 2021 18:06
Ik heb een heerlijke massage gehad van Lonneke en mijn gelnagels zijn super mooi geworden .Ook heb ik mijn haar laten knippen en verven, helemaal top! De salons zien er heel mooi uit en het personeel is heel erg vriendelijk en professioneel! Complimenten hoor voor de hardwerkende Simone en team ! Een echte aanrader! Top 👍🏻👍🏻
Emmy Hoorn
24 maart 2021 18:06
Ik ben woensdag 3 maart naar de kapsalon Bijdehand gegaan. Mooi ingerichte ruimte met super lieve meiden die er werken. Er werd de tijd genomen voor mij om mijn wensen te bespreken en ik werd heerlijk in de watten gelegd. Als kers op de taart is mijn haar echt goed geknipt, ik ben nog nooit zo enthousiast van de kapper teruggekomen als na dit bezoek. Dit gev... Toon meer »
Ik ben woensdag 3 maart naar de kapsalon Bijdehand gegaan. Mooi ingerichte ruimte met super lieve meiden die er werken. Er werd de tijd genomen voor mij om mijn wensen te bespreken en ik werd heerlijk in de watten gelegd. Als kers op de taart is mijn haar echt goed geknipt, ik ben nog nooit zo enthousiast van de kapper teruggekomen als na dit bezoek. Dit gevoel krijg ik ook als ik een schoonheidsbehandeling heb gehad. Salon Bijdehand straalt luxe en professionaliteit uit. En dat gecombineerd met een fantastische persoonlijke aanpak, maakt dat deze salon iedereen de kans geeft op een heerlijk momentje voor jezelf. Dit gevoel van ontspanning gun ik iedereen ! Toon minder »
Kathelijne van der Voort
7 maart 2021 09:09
Schrijf een review
Kenmerken
Adres
Ginnekenmarkt 13-BIS, Breda
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten