Door Plastisch Chirurgen Bussum

Door Plastisch Chirurgen Bussum

Door Plastisch Chirurgen Bussum uit Bussum is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

1
1 review
Een hele slechte kliniek. Niet naar toe gaan.!!!!!!
Marion Benning
2 juni 2021 20:08
Slechtste plaats ooit. Dont er ooit te gaan. Ik ben hier bij Contour Kliniek geopereerd en na de operatie hebben ze nooit contact met me opgenomen voor controle zoals ze zeiden. Ze kregen failliet en waarschijnlijk worden gekocht door Nationaal Huidcentrum maar Nationaal Huidcentrum is ook niet helpt me aan de Dr / chirurg die de operatie deed. Ze zeiden dat... Toon meer »
Slechtste plaats ooit. Dont er ooit te gaan. Ik ben hier bij Contour Kliniek geopereerd en na de operatie hebben ze nooit contact met me opgenomen voor controle zoals ze zeiden. Ze kregen failliet en waarschijnlijk worden gekocht door Nationaal Huidcentrum maar Nationaal Huidcentrum is ook niet helpt me aan de Dr / chirurg die de operatie deed. Ze zeiden dat sinds ik een patiënt was bij Contour Kliniek ze niet kunnen helpen omdat ze failliet zijn. Maar waarom runnen ze dan dit merk? De slechtste plaats voert hier nooit een operatie uit !! Toon minder »
Amit Vanjani
4 april 2016 09:09
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox
V.a. €200 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. €450 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2017
Adres
Vlietlaan 44D, Bussum
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten