Rimpels bovenlip verwijderen met een filler

2 september 2020
Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk behandelingen tegen rimpels op je bovenlip op Injectablesbooking.

Rimpels op je bovenlip en bij je mond verdwijnen na een behandeling met fillers. Rimpels op de bovenlip ontstaan door huidveroudering. Laat de rimpels en lijntjes opvullen met fillers en de storende rimpels zijn weg. Lees alles over deze behandeling en vind een kliniek bij jou in de buurt.

Voor/na foto's

Neus-lippenplooi voor en na foto's van SkinSurgery Clinics Bergschenhoek (voor)
Neus-lippenplooi voor en na foto's van SkinSurgery Clinics Bergschenhoek (na)
Deze foto's zijn van SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
Neus-lippenplooi voor en na foto's van Marebrug Cosmetische Kliniek (voor)
Neus-lippenplooi voor en na foto's van Marebrug Cosmetische Kliniek (na)
Deze foto's zijn van Marebrug Cosmetische Kliniek
Neus-lippenplooi voor en na foto's van Happy Fillers (voor)
Neus-lippenplooi voor en na foto's van Happy Fillers (na)
Deze foto's zijn van Happy Fillers
Neus-lippenplooi voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Neus-lippenplooi voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Deze foto's zijn van Dikrama Clinics
Neus-lippenplooi voor en na foto's van De Huidkliniek Arnhem (voor)
Neus-lippenplooi voor en na foto's van De Huidkliniek Arnhem (na)
Deze foto's zijn van De Huidkliniek Arnhem
Prijs
vanaf €290
Behandeltijd
30 minuten
Hoelang effect?
9 maanden
Pijnscore 1-10
3-5

Wat is een bovenlip filler behandeling? 

Rimpels rond en boven je mond is iets waar veel mensen zich aan storen. Dat komt omdat ze erg opvallen en je gezicht ´tekenen´. Kraaienpootjes worden nog gezien als leuk of schattig, maar die rimpels van de bovenlip en rokerslijntjes zien de meeste mensen liever voorgoed verdwijnen. Met fillers kun je deze rimpels effectief aanpakken en verwijderen.

De rimpels op je bovenlip ontstaan door huidveroudering. Ze worden ook wel rokerslijntjes genoemd, al is deze naam niet helemaal terecht, omdat ook niet-rokers last kunnen hebben van die verticale rimpels op de bovenlip. Fillers maken de rimpels een stuk minder en soms verdwijnen ze zelfs helemaal.

De cosmetisch arts spuit hyaluronzuur filler in de huid van de bovenlip. Hierdoor ontstaat meer volume in de lip waardoor de rimpels verminderen of zelfs verdwijnen. De filler blijft ongeveer negen maanden effectief. Wil je een blijvend resultaat, dan is een vervolgbehandeling nodig om de rimpels van de bovenlip voorgoed te laten verdwijnen.

rimpels_bovenlip_behandeling

Waarom een bovenlip filler behandeling?

Word je niet blij van wat je ziet als je in de spiegel kijkt? Je ziet rimpels boven je lip, en sommige zijn zelfs best diep. Gelukkig is er wat aan te doen. Je kunt via een laserbehandeling de huid van je lip als het ware laten vernieuwen. Maar het laten zetten van fillers op basis van hyaluronzuur is ook een zeer effectieve methode in de strijd tegen rimpels. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. Na gemiddeld negen maanden is de filler volledig opgenomen in het lichaam. En kun je kiezen voor een vervolgbehandeling zodat je blijvend resultaat hebt.

Ontstaan rimpels rondom mond

Hoe ontstaan rimpels? Rimpels ontstaan door verschillende oorzaken. De belangrijkste oorzaken zijn genetische aanleg en leefstijl. Genetische aanleg is wat je hebt meegekregen van je ouders, en daar heb je zelf dus weinig invloed op. Leefstijl heeft te maken met wat je eet en drinkt en hoeveel je bijvoorbeeld slaapt. Als je te weinig drinkt, ongezond eet, te veel alcohol drinkt of te weinig slaapt, dan heeft dat uiteindelijk effect op de kwaliteit van je huid. Zongedrag en roken hebben ook invloed op je huidkwaliteit. Zeker roken kan voor rimpels bij de mond zorgen. Rimpels op de bovenlip worden ook ‘rokerslijntjes’ genoemd. Al is die naam niet helemaal terecht omdat ook niet-rokers verticale rimpels boven hun mond kunnen hebben.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Rimpels bovenlip verminderen reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen die een bovenlip filler hebben laten plaatsen? Neem ook deze ervaringen van andere consumenten mee bij het maken van een keuze voor een kliniek en arts. Hoe is de behandeling zelf bevallen en zijn ze tevreden over het resultaat van de filler behandeling? Lees het in de reviews.

Rimpels bovenlip reviews

Met 66 jaren vond ik het tijd om mijn neus lippenplooi, mondhoeken en rokersrimpels bovenlip te laten behandelen in dit geval met fillers, totaal 3 ml, zeer deskundig geholpen door Chiara Jans die alles heel duidelijk uitgelegd heeft en na de ietwat pijnlijke prikjes mag het resultaat er zijn, nu 4 dagen verder en bijna geen rimpel meer te zien, dit is het g... Toon meer »
Met 66 jaren vond ik het tijd om mijn neus lippenplooi, mondhoeken en rokersrimpels bovenlip te laten behandelen in dit geval met fillers, totaal 3 ml, zeer deskundig geholpen door Chiara Jans die alles heel duidelijk uitgelegd heeft en na de ietwat pijnlijke prikjes mag het resultaat er zijn, nu 4 dagen verder en bijna geen rimpel meer te zien, dit is het geld dik waard en ik kom zeker terug, tevens zeer vriendelijke receptioniste en toen ik uit de behandeling kwam vroeg een medewerker hoe ik het ervaren had, dit is klantvriendelijkheid , kortom zeer tevreden. Toon minder »
Ellen de Roy van Zuijdewijn
Faceland Eindhoven
15 januari 2024 16:04
Ik heb bij dokter de Bruin eerst een heel prettig vrijblijvend consult gehad. In dit consult nam zij echt de tijd om zo veel mogelijk informatie te geven over de lipfiller behandeling. Na het consult had ik een heel fijn gevoel bij dokter de Bruin en heb ik een afspraak gemaakt voor de behandeling zelf. Dokter de Bruin luistert echt super goed naar je wense... Toon meer »
Ik heb bij dokter de Bruin eerst een heel prettig vrijblijvend consult gehad. In dit consult nam zij echt de tijd om zo veel mogelijk informatie te geven over de lipfiller behandeling.

Na het consult had ik een heel fijn gevoel bij dokter de Bruin en heb ik een afspraak gemaakt voor de behandeling zelf. Dokter de Bruin luistert echt super goed naar je wensen. Ik wou dat het super natuurlijk bleef, en alleen in mijn bovenlip. Na 0,3 ml stopt ze ook even om je het resultaat zover te laten zien, met de vraag of je het zo goed vindt, of dat je de totale 0,5 ml wilt. Behandeling was doormiddel van een super goede verdoving zo goed als pijnloos.

Hele aardige mevrouw achter de balie die je super vriendelijk verwelkomt, en aanbiedt een limonade te maken omdat ik iets wat licht in mijn hoofd was na de behandeling.

Al met al een super fijne ervaring. Ik kom zeker weer terug. Toon minder »
9 juni 2022 10:10
Ik kwam daar voor mijn rokers lijntjes en een lip flip. Geholpen door een zeer vriendelijke dame Charlotte. Alle tijd voor mij genomen om uitleg en advies te geven. Ze heeft me zelfs een klein cupido boogje gemaakt waar ik heel blij mee ben! Heb nu een mooie bovenlip! Ben heel blij naar huis gegaan !
Barbara Martens
Faceland Zwolle
5 januari 2024 21:09

Bovenlip fillers voor en na

Wat is het resultaat van een bovenlip filler behandeling? Voor de behandeling met fillers zijn vaak veel of diepe rimpels en lijntjes boven de mond zichtbaar. Na de behandeling is de huid weer glad en strak en zijn de rimpels een heel stuk minder of zelfs volledig verdwenen. Je hebt weer een gezicht zonder rimpels boven je bovenlip. Bekijk zelf de voor en na foto’s.

rimpels-bovenlip-voor-en-na

Prijzen van een bovenlip filler behandeling

Ben je op zoek naar een aanbieding voor een bovenlip filler behandeling? Je kunt beter een keuze maken op basis van goede reviews en de expertise van de behandelend arts, dan dat je alleen kijkt naar de prijs. In Nederland betaal je gemiddeld €350-€450 per ml hyaluronzuur filler. Dit zijn de kosten voor een filler behandeling om rimpels op de bovenlip te verwijderen. Laat een arts altijd gebruik maken van een A-merk filler. Benieuwd naar alle prijzen? Vergelijk heel eenvoudig en snel online alle prijzen van alle klinieken.

Vul hier je adres in

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vind een kliniek voor een bovenlip filler behandeling bij jou in de buurt

In Nederland zijn er meer dan 600 locaties waar je terecht kunt voor injectables. Injectables is de verzamelnaam voor botulinetoxine en filler behandelingen. Deze rimpelbehandelingen worden vaak toegepast bij cosmetische klinieken. De prijzen van cosmetische behandelingen variëren enorm bij de diverse klinieken. De tarieven zijn vaak gebaseerd op de vaardigheid van de arts, de locatie en reputatie van de kliniek en het merk injectable dat wordt gebruikt. Over het algemeen is het raadzaam om voor een vrijblijvend consult naar een adequaat opgeleide arts met de nodige ervaring te gaan. Alleen een keuze maken op basis van de tarieven bevelen we niet aan.

Hoe werkt een bovenlip filler behandeling?

Fillers in je bovenlip laten plaatsen is een effectieve behandeling in de strijd tegen rimpels. De filler met hyaluronzuur, geeft volume en vult de rimpels op. Na de behandeling zijn de rimpels minder diep of zelfs helemaal verdwenen. De arts spuit een kleine hoeveelheid filler onder de huid van de bovenlip. Het resultaat houdt ongeveer negen maanden aan.
Veel mensen storen zich aan rimpels in hun gezicht. Hoe ouder we worden, hoe meer rimpels. Onze huid verslapt door de afname van collageen en elastine. Een filler zorgt voor een gladde en strakke huid. Kies voor een arts die de juiste expertise en ervaring heeft met injectiebehandelingen. Zoek, vergelijk en boek de beste Botox arts via injectablesbooking.nl

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste kliniek voor een bovenlip filler behandeling

Welke kliniek is de beste kliniek voor een bovenlip filler behandeling? Lees jezelf vooraf goed in over de behandeling. En als je een kliniek gaat kiezen let dan ook op de ervaring en expertise van de arts. Reviews van andere consumenten geven je een goed en eerlijk beeld over de behandeling en de resultaten. Boek altijd eerst een vrijblijvend eerste consult om kennis te maken en je wensen te bespreken.

rimpels-bovenlip

Stappenplan rokerslijntjes behandeling

  1. 1 Selecteer één of twee klinieken voor een informatief eerste consult
  2. 2 Heb je een goed gevoel bij de arts tijdens het consult en worden je vragen beantwoord? Denk er goed over na. Plan een behandeling als je dat graag wilt.
  3. 3 Behandeling
  4. 4 Herstel, nazorg en resultaat

Nadelen en risico’s van een bovenlip rimpels verwijderen behandeling

Iedere rimpel is uniek. Dus staar je niet blind op foto’s van anderen; het resultaat bij jou kan anders zijn. Bij elke ingreep, hoe klein ook, kunnen complicaties optreden. De huid kan gevoelig zijn na het plaatsen van de filler en er kunnen kleine blaasjes ontstaan. Die trekken vanzelf weer weg.

Het nadeel van een filler is dat het een tijdelijk resultaat biedt. Voor een blijvend resultaat zijn vervolgbehandelingen met fillers nodig.

Veelgestelde vragen over bovenlip filler behandeling

1. Hoe krijg ik de rimpels van mijn bovenlip weg?

2. Hoe ontstaan rimpels op de bovenlip?

3. Welk merk filler is veilig voor de behandeling voor rimpels op de bovenlip?

4. Wat kost een filler behandeling rimpels bovenlip?

5. Hoelang blijven rimpels op de bovenlip weg na een behandeling met fillers?

6. Wie is de beste arts voor een filler behandeling tegen rimpels rond de mond?

7. Wat is de beste behandeling voor rokerslijntjes?

8. Wat zijn rokerslijntjes?

9. Hoe ontstaan rimpels?

10. Hoe worden rimpels rond de mond verwijderd?

Boek je injectables behandeling in Nederland

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Perfect Lines Utrecht
Perfect Lines Utrecht
Utrecht, Biltstraat 397
12 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
Al 20 jaar toonaangevend binnen cosmetische geneeskunde
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)RestylaneStylage
Bekijk agenda
Onlangs 31x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek de Pauw
Kliniek de Pauw
Zeist, Stationslaan 10A
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Een mooi uiterlijk en een gezond lijf
ProfhiloRestylaneSculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Bekijk agenda
Onlangs 11x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Amersfoort, Lage Boog 126
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 4x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek Heihof
Kliniek Heihof
Hilversum, Laapersveld 1
12 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 195,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Voor natuurlijke schoonheid & eerlijke prijzen.
BeloteroProfhiloStylage
Onlangs 55x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
OranjeKlinieken Amersfoort
OranjeKlinieken Amersfoort
Amersfoort, Heideweg 244
11 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 374,99
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
OranjeKlinieken is inmiddels alweer 14 jaar lang een begrip
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)Restylane
Onlangs 10x geboekt
Medical Beauty Clinic
Medical Beauty Clinic
Huis ter Heide, Amersfoortseweg 57
3 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 485,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Zeist
City Clinics Zeist
Zeist, Bergweg 173
4 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Botox deal: 1 zone Botox + wenkbrauwlift van €134 voor €99!✨
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)
Onlangs 16x geboekt
Kliniek Cosmetiek Zeist
Kliniek Cosmetiek Zeist
Zeist, Jagersingel 1
5 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt