Marionetlijnen fillers

Marionetlijnen verminderen? Dat kan met onze filler behandeling!

Door volumeverlies kunnen er lijnen rondom de mond ontstaan, die ook wel marionetlijnen genoemd worden. Deze lijnen lopen van de mondhoeken naar de kin en zorgen voor een verouderde en soms verdrietige uitstraling. Gelukkig kunnen fillers deze lijnen effectief verzachten door het volume in dit gebied te herstellen. Dit resulteert in een jeugdiger en vriendelijker uiterlijk. Onze fillerbehandeling is een veilige en gemakkelijke manier om deze tekenen van veroudering aan te verminderen en je zelfvertrouwen weer te vergroten.

Prijs
vanaf €175
Behandeltijd
15 minuten
Effect
6-9 maanden
Pijnscore 1-10
2-3

Wat zijn marionetlijnen?

Manionetlijnen zijn diepe plooien die van de mondhoeken naar beneden lopen en langs de kaaklijn, waardoor het lijkt alsof je mondhoeken hangen. Ook wanneer de rimpels heel diep zijn kan het lijken alsof je mondhoeken hangen. De marionetlijnen kunnen ervoor zorgen dat je er ouder en minder vrolijk uitziet dan dat je eigenlijk bent. Deze lijnen ontstaan door verlies aan stevigheid en elasticiteit van de huid, vaak als gevolg van veroudering. Dit verlies van collageen en elastine draagt bij aan de vorming van marionetlijnen, wat resulteert in een minder jeugdige uitstraling. Daarnaast verslapt de huid rondom de mond naarmate we ouder worden, net als het verslappen van het onderhuids vetweefsel van de jukbeenderen en wangen. Met hangende mondhoeken als gevolg.

Gelukkig kunnen fillers deze lijnen effectief behandelen door het verloren volume aan te vullen en de huid weer glad en egaal te maken, waardoor je huid er steviger en jonger uitziet.

Marionetlijnen filler behandeling

Hoe gaat een marionetlijnen filler behandeling in zijn werk?

Voor de marionetlijnen fillers behandeling wordt een hyaluronzuur of Radiesse filler gebruikt. De cosmetisch arts kiest welke filler gebruikt zal worden op basis van je wensen, de huidstructuur en de diepte van de lijnen.

Allereerst worden de mondhoeken zorgvuldig bekeken en wordt er afgetekend waar de injecties gezet zullen worden. Vervolgens plaatst de arts meerdere injecties met de filler langs de mondhoeken naar beneden, richting de kaaklijn. De fillers onder de mondhoek geven ondersteuning aan de mondhoek, waardoor deze in ontspannen houding minder naar beneden staan of hangen, ook wordt door de behandeling het volume van de huid herstelt om de lijnen te verzachten. Als je wilt, kan de huid vooraf verdoofd worden om de behandeling comfortabeler te maken. De behandeling duurt meestal ongeveer 15 minuten.

Stappenplan van de marionetlijnen opvullen behandeling

1. Vergelijk klinieken en selecteer er een aantal

2. Boek een afspraak bij de gewenste kliniek via ons platform

3. Voorbereiding

4. De behandeling

5. Herstel

Vind een kliniek voor de marionetlijnen filler behandeling bij jou in de buurt

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Marionetlijnen voor en na de behandeling

Marionetlijnen voor en na foto's van ANC Clinics (voor)
Marionetlijnen voor en na foto's van ANC Clinics (na)
Deze foto's zijn van ANC Clinics
Marionetlijnen voor en na foto's van Vinci Kliniek Leiden (voor)
Marionetlijnen voor en na foto's van Vinci Kliniek Leiden (na)
Deze foto's zijn van Vinci Kliniek Leiden

Het resultaat van een marionetlijnen filler behandeling

Het optimalie resultaat van een marionetlijnen filler behandeling is meestal zichtbaar na twee weken. In deze twee weken zal de filler volledig in de huid zijn geïntegreerd, waardoor de marionetlijnen verzacht of zelfs helemaal verdwenen zijn. Het resultaat? Je hebt een vrolijker en jonger uiterlijk. Het effect van de behandeling blijft meestal 6 tot 9 maanden zichtbaar, afhankelijk van factoren zoals je huidtype. Als het effect van de behandeling afneemt kan er een herhaal behandeling worden ingepland, om de resultaten te behouden en verdere tekenen van veroudering tegen te gaan.

In sommige gevallen kunnen de marionetlijnen na de filler behandeling verdwijnen, maar komen hangende mondhoeken naar voren. Deze hangende mondhoeken kunnen ook worden behandeld met fillers voor hangende mondhoeken om een jonge uitstraling te creëren. Hierdoor worden de mondhoeken subtiel gelift, wat bijdraagt aan een frissere en meer opgewekte expressie.

Nazorg

Om het herstel van je behandeling optimaal te laten verlopen is het belangrijk dat je enkele nazorg instructies volgt:

Direct na de behandeling is het het beste als je het behandelde gebied goed koelt. Als je graag wilt kan je een anti-blauwe plekken crème gebruiken om blauwe plekken tegen te gaan. Vermijd roken in de eerste 4 tot 6 uur na de behandeling. Vermijd zware inspanning gedurende de eerste 24 uur en ga twee weken niet naar de sauna, zonnebank of stoomcabine. Gebruik geen make-up gedurende 24 uur en het is het beste als je de de eerste nacht op je rug slaapt met een extra kussen. Eet ook gezond met veel groenten en fruit, en vermijd zwaar en vet voedsel.

Marionetlijnen fillers

Fillers marionetlijnen kosten

We raden je aan om te focussen op kwaliteit in plaats van prijs bij het kiezen van een kliniek. De goedkoopste kliniek vraagt €179 voor 0,5 ml filler, terwijl de gemiddelde prijs tussen €300 en €400 ligt. We ragen ook aan om voor een vrijblijvend consult naar twee verschillende klinieken te gaan en vervolgens te kiezen voor de arts die professioneel advies geeft en waar je je het meest op je gemak voelt.

Marionetlijnen opvullen ervaringen bij Injectables booking

Dokter Frodo en zijn team zijn echt heel goed. Ik ben best kritisch en heb bij verschillende klinieken een consult gehad. Dokter Frodo stak er met vlag en wimpel bovenuit! Professioneel, ze nemen de tijd voor je en super leuk team! Ik werd geholpen door de verpleegkundige Marloes, die er samen met dokter Frodo voor zorgde dat echt alles duidelijk was voordat... Toon meer »
Dokter Frodo en zijn team zijn echt heel goed.
Ik ben best kritisch en heb bij verschillende klinieken een consult gehad. Dokter Frodo stak er met vlag en wimpel bovenuit! Professioneel, ze nemen de tijd voor je en super leuk team! Ik werd geholpen door de verpleegkundige Marloes, die er samen met dokter Frodo voor zorgde dat echt alles duidelijk was voordat ik de behandeling zou krijgen.
Na een week kwam ik terug voor de behandeling en Marloes hielp bij de behandeling bij, zo fijn.
Ik zie er 10x beter uit en voel me geweldig! Toon minder »
Brenda Voermans
Kliniek Dokter Frodo
12 november 2019 15:03
Lieve mensen, eerlijk advies en professioneel. Zeer tevreden met het resultaat
Samantha Borgions
Faceland Maastricht
9 augustus 2022 09:09
Ik kom al wat langer bij de salon van Wendy voor het shapen van mijn wenkbrauwen maar ik heb ook een wimperlifting bij haar gedaan. Zij zorgt ervoor dat je op je gemak bent en luistert goed naar je wensen. Het is altijd heel erg gezellig en ik ben altijd heel tevreden als ik daar ben geweest. Zij is een ervaren specialiste en werkt heel erg netjes. Een toppe... Toon meer »
Ik kom al wat langer bij de salon van Wendy voor het shapen van mijn wenkbrauwen maar ik heb ook een wimperlifting bij haar gedaan.
Zij zorgt ervoor dat je op je gemak bent en luistert goed naar je wensen.
Het is altijd heel erg gezellig en ik ben altijd heel tevreden als ik daar ben geweest.
Zij is een ervaren specialiste en werkt heel erg netjes.
Een topper! Toon minder »
michelle slinger
13 september 2022 17:05
Vandaag langs geweest, ik wilde een touch up voor m’n lippen doen. Kom al sinds 2019 bij Victoria en nooit ergens anders geweest want ik vond het super mooi! Helaas werkten ze toen nog met een ander soort filler en mijn wens was om de mooie russian techniek te gebruiken. Helaas kon dat niet omdat ik al zo vaak had opgevuld afgelopen jaren. Zij gaf mij advies... Toon meer »
Vandaag langs geweest, ik wilde een touch up voor m’n lippen doen. Kom al sinds 2019 bij Victoria en nooit ergens anders geweest want ik vond het super mooi! Helaas werkten ze toen nog met een ander soort filler en mijn wens was om de mooie russian techniek te gebruiken. Helaas kon dat niet omdat ik al zo vaak had opgevuld afgelopen jaren. Zij gaf mij advies om de fillers op te lossen. Ik schrok er wel even van omdat ik er zo lang gewend aan ben, en bang ben hoe ik er dan uit ga zien.. uiteindelijk toch besloten om dit te doen zodat ik de volgende keer vanaf begin af aan kan beginnen met de mooie platte techniek. Ik werd super vriendelijk geholpen door Victoria, Narina en Laura. Deze weken maar even overleven op lipliner haha, tot over 3 weken ;) Toon minder »
29 juni 2022 14:02
Professioneel en vriendelijk ontvangst. De IPL behandeling verliep goed. De specialiste nam de tijd en ging nauwkeurig te week. Ik ben erg blij met het resultaat. Ik raad Renova aan.
Thomas van der Graaf
Renova Clinic
1 juni 2021 15:03
"Ik was er zenuwachtig maar Hugo heeft me zeer gerustgesteld waardoor het allemaal goed te doen was. Het resultaat is meer dan ik verwacht had. Ik had maar 1 klein blauwplekje terwijl ik een liquid facelift heb gehad, super dus 👍🏻. Zeker een aanrader als je nog twijfelt " en bij de nacontrole nog een mooie kleine Touch up voor een nog mooier resultaat
Mechelien Lammers
The Body Clinic Duiven
4 juli 2023 10:10
Ik loop al paar maanden bij haar en ben zeer tevreden..
.Ze is lief verzorgende en goed uitgelegd....
27 maart 2024 12:12
Absolutely love this clinic! Mijn eerste keer hier en kreeg een hele fijne welkom met een heel relaxed atmosfeer. Alles werd goed en eerlijk uitgelegd door Samana zelf en voelde me eigenlijk al gelijk comfortabel bij haar. I promise you, you won’t regret getting your treatments done here, so just already get yourself booked in! The results are amazing. I’ll... Toon meer »
Absolutely love this clinic! Mijn eerste keer hier en kreeg een hele fijne welkom met een heel relaxed atmosfeer. Alles werd goed en eerlijk uitgelegd door Samana zelf en voelde me eigenlijk al gelijk comfortabel bij haar.
I promise you, you won’t regret getting your treatments done here, so just already get yourself booked in! The results are amazing.
I’ll be back that’s for sure! :) Toon minder »
10 december 2023 03:03
Een hele goede betrouwbare kliniek
Al bij binnenkomst word je goed geholpen goede uitleg een gezellig praatje ,je voelt je ook gelijk op je gemak,
Een hele goede arts alles word heel goed uitgelegd,ook de nabehandeling is top,alles word besproken wat je wil en de arts legt heel goed uit wat hij gaat doen en hoe het in zijn werk gaat ,echt helemaal top
Estella Visser
22 oktober 2020 19:07
Dr. Priscilla heeft ruime prikervaring en dat merk je. Ze geeft je een eerlijk advies en begrijpt je wensen. Ik kom hier graag.
Sabine Wevers
1 juli 2021 19:07
Ik kom al jaren in deze kliniek en ik ben heel tevreden. Farah is een enorme deskundige cosmetische arts, die heel goed luistert naar de wens van degene die ze behandelt en geeft heel goed advies. Los van haar kundigheid is ze ook nog eens een hele warme & lieve vrouw. Met plezier rijd ik 100 kilometer om haar te bezoeken. 🌺
Kirsten van Zeist
PiuraLift
25 maart 2023 07:07
Heel tevreden over de pedicure Marcella! Er hangt een fijne sfeer bij het personeel en de salon.
elly koot
Sanaderm
1 april 2022 10:10
Erg tevreden over behandeling van littekenmassage bij Ceulen huidkliniek. Fijne service en proffesionele therapeuten.
11 mei 2023 15:03
Top bedrijf, weten wat ze doen en geven goed advies. Goede service.
R Van tol
1 augustus 2022 11:11
Al jaren kom ik bij de Beautyfabriek voor mijn haren. Het personeel is erg vriendelijk en kundig. Ondanks dat ik het laat verven is mijn haar langer en gezonder dan ooit geworden door de goede producten en adviezen. Gwen laat mij altijd tevreden en als een superster de deur uitgaan ;)
8 februari 2023 17:05

Boek je injectables behandeling in Nederland

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Perfect Lines Utrecht
Perfect Lines Utrecht
Utrecht, Biltstraat 397
12 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Al 20 jaar toonaangevend binnen cosmetische geneeskunde
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneStylage
Bekijk agenda
Onlangs 13x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek de Pauw
Kliniek de Pauw
Zeist, Stationslaan 10A
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Een mooi uiterlijk en een gezond lijf
Profhilo (2 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Bekijk agenda
Onlangs 8x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Amersfoort, Lage Boog 126
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 6x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek Heihof
Kliniek Heihof
Hilversum, Laapersveld 1
12 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 195,00
Profiel bekijken
Voor natuurlijke schoonheid & eerlijke prijzen.
BeloteroProfhilo (2 ML)Stylage
Onlangs 77x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
OranjeKlinieken Amersfoort
OranjeKlinieken Amersfoort
Amersfoort, Heideweg 244
11 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 374,99
Profiel bekijken
OranjeKlinieken is inmiddels alweer 14 jaar lang een begrip
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Onlangs 16x geboekt
Medical Beauty Clinic
Medical Beauty Clinic
Huis ter Heide, Amersfoortseweg 57
3 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 485,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Zeist
City Clinics Zeist
Zeist, Bergweg 173
4 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
1 ml Belotero filler van €319 voor €225! ✨
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Onlangs 8x geboekt
Kliniek Cosmetiek Zeist
Kliniek Cosmetiek Zeist
Zeist, Jagersingel 1
5 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt