Traangoot filler in Groningen

1 oktober 2021

Het is eenvoudig om cosmetische klinieken in Groningen voor traangoot behandelingen te vergelijken. Vul je adres in en vergelijk alle klinieken in de buurt. Of scroll omlaag voor meer informatie over traangoot fillers in Groningen.

Traangoot fillerbehandelingen zijn mateloos populair. Met deze behandeling worden donkere kringen onder de ogen opgevuld. Met een dunne naald verdeeld de arts de filler in de huid. Daardoor worden ‘wallen’ onder de ogen opgevuld. De vermoeide blik is vervolgens verleden tijd! In dit artikel lees je informatie de traangoot filler behandeling in Groningen en meer informatie over de verschillende klinieken in Groningen.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

traangoot-filler-groningen

Traangoot behandeling Groningen

De traangoot is het ‘gootje’ die schuin onder het oog door loopt vanaf de ooghoek. In Groningen zijn meer dan 10 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling met injectables. Een fillerbehandeling tegen een vermoeide blik is een dankbare behandeling. De behandeling moet nauwkeurig worden uitgevoerd door een deskundige arts. 

Traangoot fillers Groningen

Veel mensen vinden dat zij er vermoeid uitzien. Andere mensen storen zich aan de wallen onder hun ogen. Je kunt dan een behandeling met traangoot fillers overwegen. Deze behandeling (ook wel tearthrough treatment genoemd) kan dan een oplossing zijn. 

Fillers in de onderoogleden behoren tot de meest uitgevoerde cosmetische behandelingen. Deze fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Een stof die van nature ook in de huis voorkomt. Deze stof breekt na gemiddeld 9 maanden weer af. Dit is afhankelijk van het gebruikte merk hyaluronzuur. Bekende traangoot filler merken zijn Teosyal Redensity II en Aliaxin GP.

Lees hier een persoonlijke ervaring met een traangoot filler behandeling

Traangoot filler reviews Groningen

De eerste keer een lipfiller behandeling laten doen. Super zenuwachtig en bang, maar ze gaat heel relaxed en zorgzaam met je om. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd. Ze is heel vriendelijk en neemt ook echt de tijd voor je. Als je achteraf vragen hebt krijg je goed advies, en is ook eerlijk als je bijvoorbeeld beter eerst even geen lipfillers erbij kunt... Toon meer »
De eerste keer een lipfiller behandeling laten doen. Super zenuwachtig en bang, maar ze gaat heel relaxed en zorgzaam met je om. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd. Ze is heel vriendelijk en neemt ook echt de tijd voor je. Als je achteraf vragen hebt krijg je goed advies, en is ook eerlijk als je bijvoorbeeld beter eerst even geen lipfillers erbij kunt doen. In tegenstelling tot andere klinieken die alleen aan geld denken, geeft zij ook echt om haar cliënten. Ik raad Clinic Noord zeker aan, ik ga nu voor de derde keer heen en ik blijf zeker terug komen. 🤍 Toon minder »
Ilonka Kremer
Clinic Noord Groningen
27 juni 2023 21:09
Zeer tevreden ben ik over mijn lipfiller behandeling en het resultaat, wauw! Ik werd ontzettend vriendelijk ontvangen en ik kon gelijk merken dat de eigenaresse verstand van zaken heeft. Ze adviseert goed en denkt mee met je wensen. De behandeling verliep pijnloos doordat de verdoving die hier wordt gebruikt goed zijn werk doet. Het is daar ook erg schoon, d... Toon meer »
Zeer tevreden ben ik over mijn lipfiller behandeling en het resultaat, wauw! Ik werd ontzettend vriendelijk ontvangen en ik kon gelijk merken dat de eigenaresse verstand van zaken heeft. Ze adviseert goed en denkt mee met je wensen. De behandeling verliep pijnloos doordat de verdoving die hier wordt gebruikt goed zijn werk doet. Het is daar ook erg schoon, dit is iets wat ik zelf altijd belangrijk vind. Zeker een aanrader om hier naar toe te gaan, ik kom zeker terug! Toon minder »
Dominique de Vries
Clinic Noord Groningen
25 juni 2023 07:07
Perfecte lokatie, én ontvangst. Maar de behandelingen zijn nóg perfecter!! Super blij met botox en hyaluron filler behandeling. WEG slaaprimpels en hangende mondhoeken. Súperblij! En een mooie bijkomstigheid: aardig, keurig, net én super mooi chique, klasse duo! Voor mij een dikke 10.
21 april 2023 08:08

Traangoot filler kosten Groningen 2024

De kosten van een fillerbehandeling variëren in Groningen tussen de € 250 en € 500 per ML. Het is raadzaam om niet persé voor de goedkoopste te kiezen. Het doel is een cosmetische behandeling, dus het is fijn als de behandeling goed uitpakt. Het is niet verstandig om zomaar te kiezen voor een filler aanbieding. De slogan van de Rijksoverheid is niet voor niks: ‘Een geslaagde behandeling begint bij een goede arts.’ Bekijk in de tabel de gemiddelde traangoot filler tarieven per merk in Groningen in 2024:

Traangoot filler prijzen in Groningen

 

 

Merk

Eenheid

Gemiddelde prijs

Hyaluronzuur filler

Per behandeling       

€ 414

Belotero filler

Per behandeling

€ 418

Aliaxin GP filler

Per behandeling

€ 393

Teosyal Redensity 2

Per behandeling

€ 497

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Groningen

Botoxbehandeling Groningen
Profhilo Groningen
Filler behandeling Groningen
Lipfillers Groningen
Injectables Groningen

-----------------------

Fillerbehandeling Groningen

Met Botulinetoxine (Botox) worden rimpels tijdelijk ‘uitgeschakeld’, zoals fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdslijnen. Met fillers wordt de huid opgevuld. Dit is om rimpels op te vullen, of om de contour te verbeteren. Denk hierbij aan een mooie kaaklijn, lipfillers of jukbeenderen. De prijs van fillers ligt in Groningen ook tussen de € 250 en € 500. De meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Een hyaluronzuur filler is gemiddeld 9-15 maanden effectief. 

Beste kliniek Groningen

In Groningen zijn meer dan 10 klinieken waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling met injectables. Ook in de directe omgeving, zoals in Haren, zijn professionele klinieken te vinden. 

Gerenommeerde klinieken in de omgeving van Groningen zijn:
Prof Esthetics Haren
Moerman Kliniek Groningen
DermaClinic Groningen
Betan Clinics Groningen

 

-------------------

Meer traangoot filler informatie

Traangoot filler behandeling voor mannen
Traangoot filler voor en na
Traangoot filler complicaties
Traangoot filler ervaringen

-------------------

Traangoot filler Groningen voor en na

Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van ANC Clinics (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van ANC Clinics (na)
Deze foto's zijn van ANC Clinics
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Skin+Surgery Clinics Den Haag (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Skin+Surgery Clinics Den Haag (na)
Deze foto's zijn van Skin+Surgery Clinics Den Haag
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Deze foto's zijn van Dikrama Clinics

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Boek je injectables behandeling in Groningen

Skins Beauty Bar
Skins Beauty Bar
Groningen, Oude Boteringestraat 12
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Radiesse logo
Bekijk agenda
 
Betan Clinics Groningen
Betan Clinics Groningen
Groningen, Ubbo Emmiussingel 33
<1 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
The Body Clinic Groningen
The Body Clinic Groningen
Groningen, H.A. Kooykerplein 3
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
PiuraLift
PiuraLift
Groningen, Boterdiep 30
<1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 320,00
Profiel bekijken
Plastische Chirurgie Groningen
Plastische Chirurgie Groningen
Groningen, Geulstraat 37
1 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
SKIN Kliniek Groningen
SKIN Kliniek Groningen
Groningen, Westerkade 17
1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Moerman Clinic
Moerman Clinic
Groningen, Lübeckweg 2
1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Faceland Groningen
Faceland Groningen
Groningen, Lunettenhof
2 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Vaak gestelde vragen over traangoot fillers

Zijn traangoot fillers gevaarlijk?

Een traangoot filler is niet gevaarlijk, maar ook niet zonder risico's. Erkende risico's van een tear trough behandeling zijn:

  1. Een rode of gevoelige huid na een behandeling.
  2. Een blauwe plek vanaf dag 2 tot dag 7 na de behandeling.
  3. Oedeem (vocht) vorming op de behandelde plek. Dit komt voor als je van nature (bijvoorbeeld bij het wakker worden) vaak dikke (vocht) ogen hebt. Ook kan vochtvorming worden getriggered door een behandeling.
  4. Tyndall effect; er kan een blauwe gloed ontstaan op de plek van de filler. De filler is dan zichtbaar. Dit komt met name voor op plekken waar de huid duns is, of als filler te oppervlakkig wordt ingespoten. Deze verkleuring verdwijnt als de filler is opgenomen (kan tot een jaar duren) of na een hyaluronidase behandeling (filler wordt opgelost).
  5. Na een filler behandeling kunnen er kleine bobbeltjes ontstaan. Deze bobbeltjes ontstaan als de filler te veel in bulk wordt gespoten of wanneer het lichaam besluit de filler in te kapselen. Dit is op te lossen met hyaluronidase.
  6. Bij een ontsteking elders in het lichaam kan ook de filler in de huid een reactie geven. Het lichaam reageert dan heftiger op lichaamsvreemd materiaal (de ontsteking of filler). Dit is meestal goed op te lossen met een onstekingsremmer. Raadpleeg altijd je behandelend arts voor advies.
  7. Als er een bloedvat wordt geraakt dan kan de doorbloeding van een klein deel van de huid stagneren. Dit komt zelden voor, maar is in potentie een heftige complicatie.
  8. Een slecht resultaat is eigenlijk ook een complicatie. Dit uit zich bijvoorbeeld in asymmetrie of in vulling op een ongewenste plek.

Ernstige complicaties komen in minder dan 2% van alle filler behandelingen voor.

Wat is de beste kliniek voor traangoot fillers in Groningen?

Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek met ervaren cosmetisch artsen. Vergelijk reviews van alle cosmetische klinieken in Groningen en maak direct een afspraak.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt