Lippen opvullen

01-05-2022

Ben je op zoek naar een arts of kliniek die lippen opvult? Voer je adres in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lippen opvullen

Lippen opvullen is sinds enkele jaren zeer populair. Dat komt omdat volle lippen onbewust staan voor jeugdigheid en vruchtbaarheid. Naarmate we ouder worden neemt het volume van onze lippen namelijk af. In de 20e eeuw werden voor het eerst fillers in lippen gedaan. Eerst als reconstructieve behandeling, vervolgens met een cosmetisch doeleinde. In de jaren ’90 en begin 2000 werden regelmatig lippen opgevuld met fillers. In 2015 explodeerde de vraag naar deze behandeling. In dat jaar bekende Kylie Jenner dat zij fillers in haar lippen heeft. In de 24 uur die volgde op haar bevestiging steeg het aantal aanvragen naar fillers om lippen op te vullen met 70%. Klinieken vergelijken die lippen opvullen? Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl.

Lippen opvullen

Lippen opvullen prijs

De prijs van lippen opvullen 0,5 ML lipfiller kost v.a. € 149. De gemiddelde prijs is € 200 - € 300 per 0,5 ML.
Per 1,0 ML v.a. € 250 per 1 ML. De gemiddeld prijs is € 300 - € 400 per ML. Voer je locatie in en bekijk de lippen opvullen kosten bij alle klinieken bij jou in de buurt.

Lippen opvullen ervaringen

Lees alle ervaringen op deze website. Voer je locatie in en vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt. Kies een kliniek die bij jou past en maak direct een afspraak.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Prijs lippen opvullen

De behandelprijs om lippen op te vullen varieert tussen de € 250 en € 500 per ML. Dit prijsverschil komt door het merk filler, de ervaring van de arts en de propositie van de kliniek. Lees hier alle informatie over de prijs van lipfillers.

Lip opvullen ervaringen

Het is raadzaam om reviews te lezen voordat je een goede kliniek kiest. Lees ervaringen van consumenten met lippen opvullen bij klinieken bij jou in de buurt. Voer je locatie in en lees Google reviews over lippen opvullen:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lippen opvullen door de jaren heen

Sinds de eeuwwisseling worden eigenlijk alleen nog hyaluronzuur fillers gebruikt voor lip behandelingen. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het menselijk lichaam voorkomt. Restylane en Juvéderm behoren tot de eerste hyaluronzuur fillers. Tegenwoordig zijn er nog meer A-merken hyaluronzuur fillers zoals Belotero, Teosyal, Stylage en Aliaxin. Het is aan te raden om te weten welk merk fillers je arts voor de lipbehandeling gebruikt. Lippen opvullen heeft bij de juiste indicatie, met de juiste lipfiller en uitgevoerd door een vaardige en deskundige cosmetisch arts een hoog veiligheidsprofiel. Sinds Kyle Jenner in 2015 via Social Media deelde dat zij haar lippen laat opvullen heeft deze cosmetische behandeling een enorme vlucht genomen. Momenteel zijn er jaarlijks tienduizenden mensen, voornamelijk vrouwen, die hun lippen laten opvullen. Het is een schoonheidsideaal van deze tijd.

Hoe lang resultaat van lippen opvullen?

Het resultaat van lippen opvullen blijft ca. 9 maanden effectief. Dit is onder andere afhankelijk van het merk lipfiller dat wordt gebruikt. Er zijn verschillende soorten fillers beschikbaar. Je kunt je voorstellen dat fillers voor een strakke kaaklijn anders voelen dan een filler voor in je traangoot (donkere kring onder het oog). De huid bij je traangoot is veel dunner. Daarom is een filler voor de kaaklijn veel dikker zijn. Die heeft meer G-Prime (liftende kracht) nodig om effectief te zijn. En zo zijn er ook fillers specifiek voor lip behandelingen. Deze fillers zijn bij het ene merk iets zachter en dynamischer, en bij het andere merk iets stijver en harder. Fillers die zachter en dynamischer zijn, verdwijnen wel sneller uit de lippen. In het algemeen zijn de goedkopere fillers iets stijver en harder en zijn de duurdere fillers dynamisch en zacht. Dit gaat echter niet altijd op, doe daarom goed onderzoek voordat je voor fillers in je lippen kiest.

Lippen opvullen voor en na foto

Voor en na foto's na een behandeling zijn zelden representatief. Iedereen ziet er namelijk anders uit. De volgende foto is ter inspiratie van de mogelijkheden, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Lippen opvullen

Lippen opvullen: de behandeling

Tijdens een consult bespreek je met de arts je wensen en verwachtingen. De arts legt uit wat je kunt verwachten, met welke techniek er wordt behandeld, welke filler merk er wordt gebruikt en wat de kosten van de behandeling zijn. Jij krijgt ruimte om alle vragen te stellen. Voor de lipbehandeling worden je lippen meestal verdoofd. Dit kan met een tandartsverdoving (een prikje in de mond) of met EMLA creme. Lees hier het artikel: Doet lippen opvullen pijn? Zodra de verdoving is ingewerkt kan de behandeling beginnen. De arts brengt de filler met een naald of canule op de juiste plek in de lippen. Een behandeling is gemiddeld 9-12 maanden effectief. Daarna kun je voor een nieuwe behandeling kiezen, als je dat wilt.

Lip opvullen

Lip opvullen kan met verschillende behandeltechnieken. Het is belangrijk om een kliniek te kiezen die bij jou past. Is je wens een natuurlijke lipvergroting? Of wil je dat de lipbehandeling wel (een klein beetje) opvalt? Lip opvullen kan heel subtiel, met behoud van de balans in je gezicht. Het haalt ook de eerste tekenen van veroudering uit het gezicht. 

Lippen laten opvullen

Lippen laten opvullen kan bij gespecialiseerde artsen. Deze behandeling is een voorbehouden behandeling voor dokters. Een arts heeft hiervoor geneeskunde gestudeerd en zich vervolgens bekwaamd als cosmetisch arts. In Nederland zijn er meer dan 700 artsen waar je terecht kunt voor een lipbehandeling. Vergelijk alle artsen en klinieken op Injectablesbooking.nl.

Aanbieding of korting op lippen opvullen?

Fillers voor lippen kosten tussen de € 150 en € 500. De behandelprijs voor lipfillers ligt erg ver uit elkaar bij de diverse klinieken in Nederland. Dit prijsverschil heeft onder andere te maken met de locatie van de kliniek, de ervaring van de arts, het merk filler die gebruikt wordt en de strategie van de kliniek. Het is aanbevelenswaard om zelf goed te vergelijken op wat jij belangrijk vindt. De kliniek die lippen opvullen het goedkoopst aanbiedt, is vaak niet de beste. Daarnaast mogen klinieken lipfillers eigenlijk niet in de aanbieding doen. Dit is niet toegestaan vanuit de reclamecode vanuit beroepsvereniging NVCG. Er mag namelijk geen financiele tijdsdruk zijn voor medische behandelingen.

-----------------------
Vind een behandeling bij jou in de buurt

Lippen opvullen in Groningen

Lippen opvullen in Amsterdam

Lippen opvullen in Eindhoven

Lippen opvullen in Utrecht

Lippen opvullen in Breda
Lippen opvullen in Rotterdam

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Beste arts voor lippen opvullen

Er zijn begin 2021 honderden artsen in Nederland die lippen opvullen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl alle artsen bij jou in de buurt en boek direct een vrijblijvend consult om met een cosmetisch arts van gedachte te wisselen over jouw voornemen je lippen op te laten vullen. Wanneer je kiest voor een cosmetisch arts KNMG, dan heb je de garantie dat die arts veel ervaring heeft met injectables.

Lippen opvullen

FAQ's lippen opvullen?

Wat is de beste kliniek voor lippen opvullen?

Dat hangt af van jouw verwachting en budget. Wanneer je kiest voor een gerenommeerde kliniek met cosmetisch artsen met langjarige ervaring, dan kun je ervan uitgaan dat er een A-Merk hyaluronzuur wordt gebruikt (altijd naar het merk vragen!) en dat de behandeling veilig en optimaal wordt uitgevoerd.

Is lippen opvullen pijnlijk?

Lippen opvullen wordt vaak wel als pijnlijk ervaren. In de lippen komen namelijk veel zenuwen bijeen. Soms wordt er ter verdoving lidocaine door de filler heen gemengd. Dan wordt de lip tijdens de behandeling verdoofd. Lees hier het artikel over; Doet lippen opvullen pijn?

Wat kan ik verwachten als ik mijn lippen laat opvullen?

De eerste dagen zullen je lippen gezwollen zijn van de behandeling. Na ongeveerd 2 weken is het eindresultaat bereikt. Na ongeveer 9 maanden is de lipfiller niet meer aanwezig. Dan kun je ervoor kiezen nogmaals behandeld te worden.

Waar kan ik artsen en klinieken vergelijken om mijn lippen op te vullen?

Vul je plaatsnaam in onderstaande balk en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt!

Zijn er voor en na lippen opvullen resultaten te zien?

Check deze link voor meer voor en na informatie.

Is het verstandig om te kiezen voor een aanbieding?

Lippen opvullen is een ervaringsvak. Het is verstandig om voor een ervaren arts te kiezen. Lees hier meer informatie over lipfillers aanbiedingen.

Wordt de behandeling van het opvullen van de lip door de zorgverzekering vergoed?

Nee, het opvullen van lippen wordt niet door de zorgverzekering vergoed. Wanneer er sprake is van (gedeeltelijke) gezichtsverlamming of van assymetrie na een ongeluk (trauma) dan kan het zijn dat je bij enkele klinieken voor vergoeding in aanmerking komt. Vraag je zorgverzekering om meer informatie.

Hoe lang pijn na lipfiller?

Na een behandeling kunnen de lippen pijn doen doordat er zwelling is of doordat er wat velletjes loslaten door de zwelling. Er staat dan wat spanning op. Het advies is om regelmatig te koelen met een doekje ertussen. Ook kun je de eerste dagen goed vaseline smeren. Na 2 weken horen alle klachten verdwenen te zijn. Is dat niet zo? Neem dan contact op met je behandelend arts.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veelgestelde vragen lippen opvullen

Hoe duur is lippen opvullen?

De prijs van lippen opvullen 0,5 ML lipfiller kost v.a. € 149. De gemiddelde prijs is € 200 - € 300 per 0,5 ML.
Per 1,0 ML v.a. € 250 per 1 ML. De gemiddeld prijs is € 300 - € 400 per ML.

Hoe lang blijven fillers in je lippen?

Lip fillers zijn vaak 6-9 maanden effectief. Dit hangt af van het merk lip filler. Sommige lip fillers staan bekend als natuurlijke, zachte en dynamische lip fillers. Dit geldt bijvoorbeeld voor Aliaxin LV, Restylane Kysse, Juvéderm Volift, Teosyal Kiss en Belotero Lips. Andere lipfillers staan bekend als iets harder en stugger. Deze fillers geven soms wel weer langer resultaat, maar niet altijd.

Hoe pijnlijk zijn lip fillers?

Lipfillers kunnen behoorlijk pijnlijk zijn, zowel de prikjes als het inbrengen van de hyaluronzuur. De pijn kan wel worden onderdrukt met verdovende creme, tandartsverdoving of verdoving gemengd door de filler. Vraag een cosmetische arts naar professioneel advies. Lees verder: Doen lipfillers pijn?

Wat is het herstel na opgevulde lippen?

De lippen kunnen 2-5 dagen wat gezwollen zijn. De gevoeligheid neemt in de loop van deze dagen ook af. Wanneer je na 10 dagen nog klachten hebt kun je het beste contact opnemen met de behandelend arts. Je hebt gemiddeld 9-12 maanden plezier van lipfillers. Daarna kun je kiezen voor een nieuwe behandeling.

Wat kost het om je lippen op te vullen?

De prijs van lippen opvullen 0,5 ML lipfiller kost v.a. € 149. De gemiddelde prijs is € 200 - € 300 per 0,5 ML.
Per 1,0 ML v.a. € 250 per 1 ML. De gemiddeld prijs is € 300 - € 400 per ML.

Wat is de nazorg na lippen opvullen?

De eerste dag goed koelen met een schone theedoek tussen de lippen en het koelkompres. Het masseren van de lippen wordt afgeraden. Warmte zorgt voor meer zwelling, daarom worden heet douchen, sauna, stevig sporten en zonnebank de eerste 48 uur afgeraden. Wanneer je arts iets anders adviseert dan is het raadzaam de adviezen van je behandelend arts op te volgen.