Lippen opvullen voor volle lippen

1 mei 2022
Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Lippen opvullen is een enorm populaire behandeling, zeker de laatste jaren. Volle lippen staan onbewust voor jeugdigheid. Hoe ouder je wordt, hoe minder volume in de lippen. Laat je lippen opvullen met fillers voor stralende lippen. Lees alles over deze behandeling en vind een kliniek bij jou in de buurt.

Lippen opvullen behandeling informatie

Prijs
vanaf €149
Behandeltijd
30 minuten
Hoelang effect?
6-9 maanden
Pijnscore 1-10
3-5

Bekijk de klinieken bij jou in de buurt

Wat is een behandeling lippen opvullen?

Lippen opvullen is zeker de laatste jaren enorm populair. In de 20e eeuw werden voor het eerst fillers in lippen gedaan. Eerst als reconstructieve behandeling, daarna vanuit cosmetisch oogpunt. Zeker nadat Kylie Jenner fillers in haar lippen liet doen, explodeerde de vraag naar deze behandeling.

Hoe ouder we worden, hoe dunner en smaller de lippen worden; het volume neemt af. Als je injecties met hyaluronzuur laat zetten door een cosmetisch arts, krijgen je lippen weer volume en hun mooie contour. Je ziet er weer stralend en jonger uit; je lippen zijn toch echt wel een beetje de eyecatcher van je gezicht.

Na een behandeling met lipfillers heb je ongeveer negen maanden volle lippen. Dit is onder ander afhankelijk van het gebruikte merk filler. Maar ook de ervaring en kundigheid van de arts speelt een rol. Wil je blijvend volle lippen? Dan zijn vervolgbehandelingen nodig om de lippen opnieuw op te spuiten.

Behandeling lippen opvullen

Waarom een behandeling lippen opspuiten?

Je hebt smalle, dunne en verouderde lippen en daar wil je graag vanaf.. Je maakt een afspraak met een cosmetisch arts en bespreekt je wensen. Op basis hiervan kan hij adviseren welke behandeling het beste is voor jou. Na de behandeling heb je weer volle lippen die stralen. En die je gezicht weer die frisse jonge uitstraling geven.

Behandelingen lippen opvullen

Je kunt je lippen laten opvullen met verschillende behandeltechnieken. Wil je een natuurlijke en subtiele lipvergroting? Of wil je juist een goed zichtbare lipopvulling? Kies een behandeling die bij je past. Dus of een subtiele lipflip of een Botox lippen behandeling, met een goed zichtbaar resultaat. Laat je lippen altijd opvullen door een gespecialiseerd arts. Dit verkleint de kans op complicaties aanzienlijk.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lippen opvullen reviews

Benieuwd naar de ervaringen van anderen die hun lippen hebben laten opspuiten? Voordat je een keuze maakt voor een kliniek en arts, is het verstandig om de ervaringen van andere consumenten te lezen, en niet alleen de informatie over de behandeling zelf. Zijn ze tevreden over de kliniek en de behandeling? Hebben ze weer volle lippen? Lees het in de reviews.

Lees hier het verhaal van Elise (36) over haar ervaring met lipfillers

Lippen opvullen ervaringen

Goed geadviseerd voor alle behandelingen. Ik heb mijn frons en kraaienpootjes laten doen met botox en neuslippenplooi met een filler middele een veilige methode: de canule techniek. Fijn geholpen en blij met het resultaat.
Justina Van Zetten
Dream Clinics Hoofddorp
19 februari 2020 11:11
Gisteren voor de eerste keer geweest, voor mijn lippen en mijn traangootjes. Ze nemen echt de tijd voor je, geven duidelijke uitleg en stellen je gerust. Het belangrijkste vind ik ik dat ze het op een natuurlijk manier doen op die manier krijg je ook de mooiste resultaten. Het was ook erg gezellig en ze gebruiken hele goede technieken voor het beste resulta... Toon meer »
Gisteren voor de eerste keer geweest, voor mijn lippen en mijn traangootjes.

Ze nemen echt de tijd voor je, geven duidelijke uitleg en stellen je gerust. Het belangrijkste vind ik ik dat ze het op een natuurlijk manier doen op die manier krijg je ook de mooiste resultaten. Het was ook erg gezellig en ze gebruiken hele goede technieken voor het beste resultaat en ook zo dat het niet blauw word. Mocht ik in de toekomst nog meer willen doen ga ik zeker terug.

Mijn extra complimenten naar Drs. Amra, ze is echt een perfectionist die heel netjes haar werk doet en alles goed bekijkt voor een perfect resultaat. Toon minder »
31 juli 2022 10:10
Vandaag weer bij locatie de gaarden geweest bij de lieve dr Natacha Botox en lippen opgelost. Ook de assistenten narina, is een schat altijd wordt je vriendelijk en vrolijk ontvangen en heerlijke koffie niets is haar teveel.
Fatima Duyverman
Liquid Beauty Den Haag
21 juli 2022 10:10

Lippen opvullen voor en na

Wat is het resultaat van een behandeling lippen opvullen? Voor de behandeling zijn je lippen dun en smal. Misschien heb je nog slechts een streepje over als lippen. Na de behandeling zijn je lippen opgespoten en hebben ze weer volume en een mooi contour. Een gezicht met stralende lippen. Zie zelf het resultaat in de voor en na foto’s.

Lippen opvullen voor en na

Prijzen van een behandeling lippen opvullen

Van je dunne, rimpelige lippen af? Een behandeling met lipfillers geven je lippen weer volume, waardoor zelfs de dunste streepjes weer volle lippen worden. De gemiddelde kosten voor deze behandeling in Nederland is €200-€300. De prijs is niet alleen afhankelijk van de deskundigheid van de arts, maar ook van het gebruikte merk hyaluronzuur. Uiteraard worden deze lipfillers behandelingen ook voor minder aangeboden, maar je krijgt dan niet altijd het beste resultaat als je alleen voor de laagste prijs kiest.

Vergelijk online zelf de prijzen van alle klinieken.

 

Vul hier je adres in

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vind een kliniek voor lippen opspuiten bij jou in de buurt

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

Hoe werkt een behandeling lippen opvullen?

Nu je ouder bent worden je lippen steeds wat smaller en dunner. Ze zijn niet meer die stralende eyecatchers die ze altijd waren. Dat is jammer en dat kan anders. Gun jezelf weer mooie volle lippen. Lipfillers zijn een heel effectieve oplossing tegen dunne lippen. Na het zetten van de eventuele verdoving, krijg je een paar prikjes waardoor je lippen weer volume krijgen. En dit houdt ongeveer negen maanden aan.

Kies voor een arts die de juiste expertise en ervaring heeft met injectiebehandelingen. Zoek, vergelijk en boek de beste arts via injectablesbooking.nl

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste kliniek voor een lipvergroting

Welke kliniek is de beste kliniek voor een behandeling lippen opvullen? Laat je lippen alleen opspuiten door een ervaren cosmetisch arts in een gerenommeerde kliniek. Let bij het maken van een keuze ook op de reviews van andere klanten. Dat geeft een goed en aanvullend beeld van de kliniek. Boek altijd eerst een vrijblijvend eerste consult en besluit daarna pas of je ook een afspraak wilt maken voor een behandeling.

Stappenplan lippen opvullen behandeling

  1. 1 Selecteer één of twee klinieken voor een informatief eerste consult
  2. 2 Heb je een goed gevoel bij de arts tijdens het consult en worden je vragen beantwoord? Denk er goed over na. Plan een behandeling als je dat graag wilt.
  3. 3 Behandeling
  4. 4 Herstel, nazorg en resultaat

Nadelen en risico’s van een lippen opvullen behandeling

Over het algemeen zijn er weinig complicaties na het opvullen van de lippen. Na de behandeling kunnen de lippen wat gezwollen zijn. Koel de lippen goed om dit tegen te gaan. Het nadeel is dat een lipfiller niet blijvend resultaat geeft. Dus als je deze volle lippen wit behouden, dan is een vervolgbehandeling na ongeveer negen maanden nodig.

------------------

Meer informatie

Lipfiller kosten
Lipfiller aanbieding
Lipfiller voor en na
Lipfiller ervaringen
Lipfiller beste kliniek
Vanaf welke leeftijd mag je lipfillers?
Wat kun je met 0,5 ML lipfiller?

------------------

Lipvergroting dankzij fillers

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veelgestelde vragen lippen opvullen

1. Wat is de beste kliniek voor lippen opvullen?

Het is raadzaam om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts, die werkt bij een betrouwbare kliniek én behandeld met een A-merk filler. Bijvoorbeeld: Restylane, Belotero, Stylage, Juvéderm of Aliaxin.

2. Wie is de beste arts voor lippen opvullen?

Kies voor een ervaren cosmetisch behandelaar. Bijvoorbeeld een cosmetisch arts die al meerdere jaren gespecialiseerd is in lippen opvullen. Lees de reviews van andere consumenten over alle artsen. Kies voor een arts die werkt met een A-merk filler zoals Juvéderm, Belotero, Aliaxin, Restylane of Stylage.

Sinds begin 2021 zijn er honderden artsen in Nederland die lippen opvullen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl alle artsen bij jou in de buurt en boek direct een vrijblijvend consult om met een cosmetisch arts van gedachte te wisselen over jouw voornemen je lippen op te laten vullen. Wanneer je kiest voor een cosmetisch arts KNMG, dan heb je de garantie dat die arts veel ervaring heeft met injectables.

3. Hoe duur is een behandeling lippen opvullen?

De prijs van lippen opvullen met 0,5 ml lipfiller begint bij €149. De gemiddelde prijs is €200 - €300 per 0,5 ml. Per 1,0 ml vanaf €250. De gemiddeld prijs is €300 - €400 per ml.

4. Hoelang blijven fillers in je lippen?

Lipfillers zijn vaak zes tot negen maanden effectief en zichtbaar. Dit hangt af van het gebruikte merk lipfiller. Sommige lipfillers staan bekend als natuurlijke, zachte en dynamische lipfillers. Dit geldt bijvoorbeeld voor Aliaxin LV, Restylane Kysse, Juvéderm Volift, Teosyal Kiss en Belotero Lips. Andere lipfillers staan bekend als iets harder en stugger. Deze fillers geven soms wel weer langer resultaat, maar niet altijd.

Fillers die specifiek voor de lippen worden gebruikt zijn vaak wat dynamischer en zachter. Een filler voor de kaaklijn is bijvoorbeeld veel dikker, om het gewenste resultaat te krijgen. Lippen zijn heel teer en gevoelig. In het algemeen zijn de goedkopere fillers iets stijver en harder en zijn de duurdere fillers dynamisch en zacht. Dit gaat echter niet altijd op, doe daarom goed onderzoek voordat je voor fillers in je lippen kiest.

5. Hoe pijnlijk is het laten zetten van lip fillers?

Het plaatsen van lipfillers kan behoorlijk pijnlijk zijn, zowel de prikjes als het inbrengen van de hyaluronzuur. De pijn kan wel worden onderdrukt met een verdovende crème, tandartsverdoving of verdoving gemengd door de filler. Vraag een cosmetische arts naar professioneel advies. Lees verder: doen lipfillers pijn?

6. Hoe verloopt het herstel na opgevulde lippen?

De lippen kunnen twee tot vijf dagen wat gezwollen zijn. De gevoeligheid neemt in de loop van deze dagen ook af. Als je na tien dagen nog klachten hebt kun je het beste contact opnemen met de behandelend arts. Je hebt gemiddeld negen tot twaalf maanden plezier van lipfillers. Daarna kun je kiezen voor een vervolgbehandeling, zodat je blijvend volle lippen hebt met een mooi contour.

7. Wat is de nazorg na lippen opvullen?

De eerste dag goed koelen met een schone theedoek tussen de lippen en het koelkompres. Het masseren van de lippen wordt afgeraden. Warmte zorgt voor meer zwelling, daarom worden heet douchen, saunabezoek, stevig sporten en zonnebank de eerste 48 uur afgeraden. Wanneer je arts iets anders adviseert dan is het raadzaam de adviezen van je behandelend arts op te volgen.

8. Waar is een aanbieding of waar krijg ik korting op lippen opvullen?

Fillers voor lippen kosten tussen de €150 en €500. De behandelprijs voor lipfillers ligt erg ver uit elkaar bij de diverse klinieken in Nederland. Dit prijsverschil heeft onder andere te maken met de locatie van de kliniek, de ervaring van de arts, het merk filler dat gebruikt wordt en de strategie van de kliniek. Wij adviseren je om zelf goed te vergelijken. De kliniek die lippen opvullen voor de laagste prijs aanbiedt, is vaak niet de beste. Daarnaast mogen klinieken lipfillers eigenlijk niet in de aanbieding doen. Dit is niet toegestaan vanuit de reclamecode vanuit beroepsvereniging NVCG. Er mag namelijk geen financiële tijdsdruk zijn voor medische behandelingen.

9. Hoe worden de lipfillers geplaatst?

Zodra de verdoving is ingewerkt kan de behandeling beginnen. De arts brengt de filler met een naald of canule (hol buisje) op de juiste plek in de lippen. Het resultaat is na een paar dagen goed zichtbaar. Een behandeling is gemiddeld negen tot twaalf maanden effectief. Daarna kun je voor een nieuwe behandeling kiezen, als je dat wilt.

10. Welke techniek kies ik voor lipvergroting?

Lippen opvullen kan met verschillende behandeltechnieken. Het is belangrijk om een kliniek te kiezen die bij jou past. Is je wens een natuurlijke lipvergroting? Of wil je dat de lipbehandeling wel (een klein beetje) opvalt? Lippen opvullen kan heel subtiel, met behoud van de balans in je gezicht. Het haalt ook de eerste tekenen van veroudering uit het gezicht.

Lippen laten opvullen kan bij gespecialiseerde artsen. Deze behandeling is een voorbehouden behandeling voor dokters. Een arts heeft hiervoor geneeskunde gestudeerd en zich vervolgens bekwaamd als cosmetisch arts. In Nederland zijn er meer dan 700 artsen waar je terecht kunt voor een lipbehandeling. Vergelijk alle artsen en klinieken op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt