Lippen opvullen voor volle lippen

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin
  1. 1 Mooie volle lippen zoals jij ze wenst
  2. 2 Alleen BIG-bevoegde specialisten
  3. 3 Kies een kliniek die bij jou past
  4. 4 Lees reviews en vergelijk prijzen

Of bekijk alle behandelingen

Lippen opvullen is een enorm populaire behandeling, zeker de laatste jaren. Volle lippen staan onbewust voor jeugdigheid. Hoe ouder je wordt, hoe minder volume in de lippen. Laat je lippen opvullen met fillers voor stralende lippen. Lees alles over deze behandeling en vind een kliniek bij jou in de buurt.

Prijs
vanaf €149
Behandeltijd
30 minuten
Hoelang effect?
6-9 maanden
Pijnscore 1-10
3-5

Wat is een behandeling lippen opvullen?

Lippen opvullen is zeker de laatste jaren enorm populair. In de 20e eeuw werden voor het eerst fillers in lippen gedaan. Eerst als reconstructieve behandeling, daarna vanuit cosmetisch oogpunt. Zeker nadat Kylie Jenner fillers in haar lippen liet doen, explodeerde de vraag naar deze behandeling.

Hoe ouder we worden, hoe dunner en smaller de lippen worden; het volume neemt af. Als je injecties met hyaluronzuur laat zetten door een cosmetisch arts, krijgen je lippen weer volume en hun mooie contour. Je ziet er weer stralend en jonger uit; je lippen zijn toch echt wel een beetje de eyecatcher van je gezicht.

Na een behandeling met lipfillers heb je ongeveer negen maanden volle lippen. Dit is onder ander afhankelijk van het gebruikte merk filler. Maar ook de ervaring en kundigheid van de arts speelt een rol. Wil je blijvend volle lippen? Dan zijn vervolgbehandelingen nodig om de lippen opnieuw op te spuiten.

Behandeling lippen opvullen

Waarom een behandeling lippen opspuiten?

Je hebt smalle, dunne en verouderde lippen en daar wil je graag vanaf.. Je maakt een afspraak met een cosmetisch arts en bespreekt je wensen. Op basis hiervan kan hij adviseren welke behandeling het beste is voor jou. Na de behandeling heb je weer volle lippen die stralen. En die je gezicht weer die frisse jonge uitstraling geven.

Behandelingen lippen opvullen

Je kunt je lippen laten opvullen met verschillende behandeltechnieken. Wil je een natuurlijke en subtiele lipvergroting? Of wil je juist een goed zichtbare lipopvulling? Kies een behandeling die bij je past. Dus of een subtiele lipflip of een Botox lippen behandeling, met een goed zichtbaar resultaat. Laat je lippen altijd opvullen door een gespecialiseerd arts. Dit verkleint de kans op complicaties aanzienlijk.

lippen voor en na

Lippen voor en na foto's van JECT Clinics Amsterdam (voor)
Lippen voor en na foto's van JECT Clinics Amsterdam (na)
Deze foto's zijn van JECT Clinics Amsterdam
Lippen voor en na foto's van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek (voor)
Lippen voor en na foto's van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek (na)
Deze foto's zijn van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek
Lippen voor en na foto's van Dream Fillers (voor)
Lippen voor en na foto's van Dream Fillers (na)
Deze foto's zijn van Dream Fillers
Lippen voor en na foto's van Signé Clinics Rotterdam (voor)
Lippen voor en na foto's van Signé Clinics Rotterdam (na)
Deze foto's zijn van Signé Clinics Rotterdam
Lippen voor en na foto's van Stephanie's Salon (voor)
Lippen voor en na foto's van Stephanie's Salon (na)
Deze foto's zijn van Stephanie's Salon

Lippen opvullen reviews

Benieuwd naar de ervaringen van anderen die hun lippen hebben laten opspuiten? Voordat je een keuze maakt voor een kliniek en arts, is het verstandig om de ervaringen van andere consumenten te lezen, en niet alleen de informatie over de behandeling zelf. Zijn ze tevreden over de kliniek en de behandeling? Hebben ze weer volle lippen? Lees het in de reviews.

Lees hier het verhaal van Elise (36) over haar ervaring met lipfillers

Lippen opvullen ervaringen

Dokter Naas heeft mijn verwachtingen overtroffen met haar lipfiller behandeling. Ze is zeer deskundig, luisterde goed naar mijn wensen en bekeek nauwkeurig de verhoudingen in mijn gezicht. Het resultaat? Natuurlijk ogende lippen die perfect bij mijn gezicht passen. Ik voelde me volledig op mijn gemak tijdens de behandeling en waardeerde haar professionele en... Toon meer »
Dokter Naas heeft mijn verwachtingen overtroffen met haar lipfiller behandeling. Ze is zeer deskundig, luisterde goed naar mijn wensen en bekeek nauwkeurig de verhoudingen in mijn gezicht. Het resultaat? Natuurlijk ogende lippen die perfect bij mijn gezicht passen. Ik voelde me volledig op mijn gemak tijdens de behandeling en waardeerde haar professionele en vriendelijke benadering. Zeker een aanrader! Toon minder »
natasja erftemeijer
Novus Clinics Amersfoort
14 februari 2024 09:09
Wat een top kliniek! Ik kan niets anders zeggen. Gister samen met mijn vriendin onze lippen gedaan voor de eerste keer bij Dr. Bruin. Super vriendelijke vrouw en al het personeel is lief. Dr bruin luistert goed naar wat je wil en past dit ook toe in de praktijk en waar ik het meest tevreden over ben is dat het heel mooi natuurlijk oogt. Dit is zeker niet de... Toon meer »
Wat een top kliniek! Ik kan niets anders zeggen. Gister samen met mijn vriendin onze lippen gedaan voor de eerste keer bij Dr. Bruin. Super vriendelijke vrouw en al het personeel is lief. Dr bruin luistert goed naar wat je wil en past dit ook toe in de praktijk en waar ik het meest tevreden over ben is dat het heel mooi natuurlijk oogt. Dit is zeker niet de laatste keer en zal jullie overal aanbevelen. Bedankt JECT Clinics Toon minder »
15 september 2022 09:09
Ik kom nu al een langere tijd bij Imagine clinic en ik ben echt heel erg te spreken over deze kliniek. Ik kom voor de botox in m'n voorhoofd en heb hier ook mijn lippen laten doen. Ik ben echt zooo ontzettend blij met mijn lippen! Zo mooi en natuurlijk gedaan! Precies zoals ik het wilde. Daarnaast deed het geen enkele pijn. Pascal is een hele vriendelijk man... Toon meer »
Ik kom nu al een langere tijd bij Imagine clinic en ik ben echt heel erg te spreken over deze kliniek. Ik kom voor de botox in m'n voorhoofd en heb hier ook mijn lippen laten doen. Ik ben echt zooo ontzettend blij met mijn lippen! Zo mooi en natuurlijk gedaan! Precies zoals ik het wilde. Daarnaast deed het geen enkele pijn. Pascal is een hele vriendelijk man waar ik het goed mee kan vinden. Ik raad iedereen deze kliniek aan. Toon minder »
21 december 2023 16:04
ik heb vorige week door dokter Arthur geholpen aan m'n lippen. Was de eerste keer. Was heel erg zenuwwachtig maar ben goed gerustgesteld dior de assistente Rosalie. Ze was super lief en geduldig. En hield me hand vast terwijl de behandeling gedaan werd. Raad dus echt aan om hier heen te gaan en Rosalie als assistente te hebben
Lisa De klerk vos
Liquid Beauty Nootdorp
2 februari 2024 19:07
Super fijn geholpen. Eerlijk advies. Ik liep met prachtige lippen weer naar buiten.
Ik ben in meerdere klinieken geweest maar deze man weet wat hij doet en waar hij het over heeft.
Perfect!
14 april 2024 19:07

Lippen opvullen voor en na

Wat is het resultaat van een behandeling lippen opvullen? Voor de behandeling zijn je lippen dun en smal. Misschien heb je nog slechts een streepje over als lippen. Na de behandeling zijn je lippen opgespoten en hebben ze weer volume en een mooi contour. Een gezicht met stralende lippen. Zie zelf het resultaat in de voor en na foto’s.

Lippen opvullen voor en na

Prijzen van een behandeling lippen opvullen

Van je dunne, rimpelige lippen af? Een behandeling met lipfillers geven je lippen weer volume, waardoor zelfs de dunste streepjes weer volle lippen worden. De gemiddelde kosten voor deze behandeling in Nederland is €200-€300. De prijs is niet alleen afhankelijk van de deskundigheid van de arts, maar ook van het gebruikte merk hyaluronzuur. Uiteraard worden deze lipfillers behandelingen ook voor minder aangeboden, maar je krijgt dan niet altijd het beste resultaat als je alleen voor de laagste prijs kiest.

Vergelijk online zelf de prijzen van alle klinieken.

 

Vind een kliniek voor lippen opspuiten bij jou in de buurt

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

Hoe werkt een behandeling lippen opvullen?

Nu je ouder bent worden je lippen steeds wat smaller en dunner. Ze zijn niet meer die stralende eyecatchers die ze altijd waren. Dat is jammer en dat kan anders. Gun jezelf weer mooie volle lippen. Lipfillers zijn een heel effectieve oplossing tegen dunne lippen. Na het zetten van de eventuele verdoving, krijg je een paar prikjes waardoor je lippen weer volume krijgen. En dit houdt ongeveer negen maanden aan.

Kies voor een arts die de juiste expertise en ervaring heeft met injectiebehandelingen. Zoek, vergelijk en boek de beste arts via injectablesbooking.nl

Beste kliniek voor een lipvergroting

Welke kliniek is de beste kliniek voor een behandeling lippen opvullen? Laat je lippen alleen opspuiten door een ervaren cosmetisch arts in een gerenommeerde kliniek. Let bij het maken van een keuze ook op de reviews van andere klanten. Dat geeft een goed en aanvullend beeld van de kliniek. Boek altijd eerst een vrijblijvend eerste consult en besluit daarna pas of je ook een afspraak wilt maken voor een behandeling.

Stappenplan lippen opvullen behandeling

  1. 1 Selecteer één of twee klinieken voor een informatief eerste consult
  2. 2 Heb je een goed gevoel bij de arts tijdens het consult en worden je vragen beantwoord? Denk er goed over na. Plan een behandeling als je dat graag wilt.
  3. 3 Behandeling
  4. 4 Herstel, nazorg en resultaat

Nadelen en risico’s van een lippen opvullen behandeling

Over het algemeen zijn er weinig complicaties na het opvullen van de lippen. Na de behandeling kunnen de lippen wat gezwollen zijn. Koel de lippen goed om dit tegen te gaan. Het nadeel is dat een lipfiller niet blijvend resultaat geeft. Dus als je deze volle lippen wit behouden, dan is een vervolgbehandeling na ongeveer negen maanden nodig.

------------------

Meer informatie

Lipfiller kosten
Lipfiller aanbieding
Lipfiller voor en na
Lipfiller ervaringen
Lipfiller beste kliniek
Vanaf welke leeftijd mag je lipfillers?
Wat kun je met 0,5 ML lipfiller?
Lemonbottle behandeling

------------------

Lipvergroting dankzij fillers

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veelgestelde vragen lippen opvullen

1. Wat is de beste kliniek voor lippen opvullen?

2. Wie is de beste arts voor lippen opvullen?

3. Hoe duur is een behandeling lippen opvullen?

4. Hoelang blijven fillers in je lippen?

5. Hoe pijnlijk is het laten zetten van lip fillers?

6. Hoe verloopt het herstel na opgevulde lippen?

7. Wat is de nazorg na lippen opvullen?

8. Waar is een aanbieding of waar krijg ik korting op lippen opvullen?

9. Hoe worden de lipfillers geplaatst?

10. Welke techniek kies ik voor lipvergroting?

Boek je injectables behandeling in Nederland

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Perfect Lines Utrecht
Perfect Lines Utrecht
Utrecht, Biltstraat 397
12 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Al 20 jaar toonaangevend binnen cosmetische geneeskunde
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneStylage
Bekijk agenda
Onlangs 11x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek de Pauw
Kliniek de Pauw
Zeist, Stationslaan 10A
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Een mooi uiterlijk en een gezond lijf
Profhilo (2 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Bekijk agenda
Onlangs 9x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Amersfoort, Lage Boog 126
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 2x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek Heihof
Kliniek Heihof
Hilversum, Laapersveld 1
12 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 195,00
Profiel bekijken
Voor natuurlijke schoonheid & eerlijke prijzen.
BeloteroProfhilo (2 ML)Stylage
Onlangs 52x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
OranjeKlinieken Amersfoort
OranjeKlinieken Amersfoort
Amersfoort, Heideweg 244
11 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 374,99
Profiel bekijken
OranjeKlinieken is inmiddels alweer 14 jaar lang een begrip
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Onlangs 6x geboekt
Medical Beauty Clinic
Medical Beauty Clinic
Huis ter Heide, Amersfoortseweg 57
3 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 485,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Zeist
City Clinics Zeist
Zeist, Bergweg 173
4 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Huidverbetering: Profhilo behandeling van €275 vóór €199😍🥂
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Onlangs 9x geboekt
Kliniek Cosmetiek Zeist
Kliniek Cosmetiek Zeist
Zeist, Jagersingel 1
5 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt