Botox Apeldoorn

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Apeldoorn. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Apeldoorn.

Aantal afspraken in Apeldoorn in de afgelopen periode
1.169
Laagste prijs per zone Botox in Apeldoorn
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Apeldoorn
€ 150,44
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Apeldoorn
48
Vergelijk prijzen in de buurt van Apeldoorn

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Apeldoorn is gemiddeld € 150,44 per zone. Dit is 4%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 144,42) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Apeldoorn

Ageworth Apeldoorn
Ageworth Apeldoorn
Apeldoorn, Deventerstraat 29
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Zipper Clinics Apeldoorn
Zipper Clinics Apeldoorn
Apeldoorn, Deventerstraat 25
<1 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 480,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Apeldoorn
City Clinics Apeldoorn
Apeldoorn, Regentesselaan 5
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
1 ml Belotero filler van €319 voor €225! ✨
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Onlangs 24x geboekt
Dermatique Marjo
Dermatique Marjo
Apeldoorn, Edisonlaan 160
2 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 239,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)
Bekijk agenda
 
Beauty Centrum Apeldoorn
Beauty Centrum Apeldoorn
Apeldoorn, Arnhemseweg 137
2 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
UVA Care
UVA Care
Apeldoorn, Koninginnelaan 203
2 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
LVH Clinics Deventer
LVH Clinics Deventer
Deventer, Binnensingel 10A
14 km
Botox zone v.a.
€ 190,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)
Bekijk agenda
 

Botox reviews Apeldoorn

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Apeldoorn.

Bekijk reviews

Review: Vakkundig en professioneel. Zeer tevreden over vestiging in Apeldoorn. Voor het eerst een botox behandeling genomen. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Alle tijd werd er genomen voor al mijn vragen.

Na controle was ook prima! Leuk de herkenning van de arts, dat doet goed!
Joyce van Dusschoten
City Clinics Apeldoorn
22 juni 2022 14:02
Ik kom al een tijdje bij City Clinics voor botox behandeling. Elk bezoek is netjes en warm onthaal, ze helpen goed en ben van mijn migraine af en booskijkertjes een dik tevreden klant
Natas N Jochems
City Clinics Apeldoorn
22 juni 2022 07:07
Prima kliniek, vriendelijk personeel en duidelijke uitleg over behandeling. Tevreden over de Botox behandelingen, zeer weinig pijn ervaren.
3 september 2023 12:12
Bekijk meer Botox ervaringen in Apeldoorn

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Apeldoorn? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Apeldoorn

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Apeldoorn. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 14 klinieken binnen 15 km van Apeldoorn. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 198,00
3 zones€ 297,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 60,00
Baby Botox0,5 zone€ 60,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 380,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Apeldoorn kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Apeldoorn.

Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Westervoort (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Westervoort (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Dronten (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Dronten (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Dronten
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Happy Fillers (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Happy Fillers (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Happy Fillers

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox specialist Apeldoorn

In de omgeving van Apeldoorn werken 34 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Apeldoorn

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Apeldoorn is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Apeldoorn

In de omgeving van Apeldoorn zijn 48 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Apeldoorn is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Apeldoorn zijn 14klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Apeldoorn

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox (Vistabel), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Apeldoorn zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Botox prijs in Apeldoorn v.a € 99,00

In Apeldoorn kost één zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 150,44. De laagste prijs bij een cosmetische kliniek voor één zone Botox in de buurt is € 99,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Apeldoorn

De laagste prijs per zone Botox in Apeldoorn is momenteel € 99,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Apeldoorn te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Apeldoorn.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Apeldoorn

Een Botox behandeling is de laatste jaren in Apeldoorn erg in opkomst. Apeldoorn hoort bij de steden in Nederland waar de meeste botulinetoxine behandelingen plaatsvinden. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure/Dysport en Bocouture. Jaarlijks worden er naar schatting meer dan 400.000 botulinetoxine behandelingen in Nederland uitgevoerd. Indien Apeldoorn qua aantal botulinetoxine behandelingen representatief is voor de rest van Nederland, dan vinden er jaarlijks duizenden Botox behandelingen in Apeldoorn plaats.

botox-apeldoorn

Injectables Apeldoorn

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en filler behandelingen. Er zijn in Apeldoorn en haar directe omgeving meer dan 20 klinieken en artsen waar je terecht kunt voor een injectables behandeling. Vaak is het doel van een injectables behandeling cosmetisch. Maar niet altijd. Zo werkt een botulinetoxine behandeling ook bijvoorbeeld tegen migraine, overmatig zweten en tanden knarsen. Maar een botulinetoxine behandeling is ook waardevol voor een ontspannen voorhoofd. Wanneer je je fronsrimpels of je voorhoofdsrimpels voortdurend activeert, dan geeft dat een erg onrustig gevoel. Ook fillers kunnen een functioneel doel hebben. Zo kunnen lippen symmetrisch gemaakt worden met fillers, kunnen wallen onder de ogen opgevuld worden en kunnen littekens of ingevallen wangen opgevuld worden. 

Maar het merendeel van de injectables behandelingen hebben natuurlijk een cosmetische doelstelling. Ondertussen is een injectables behandeling in Nederland zeer normaal. Per jaar worden er naar schatting 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd. 

Botox kliniek Apeldoorn:
Zipper Clinics Apeldoorn
UVA Care Apeldoorn
Cosmetic Clinic Deventer

Botox Apeldoorn

Botulinetoxine wordt al sinds de jaren '80 gebruikt in de medische wereld. Tegenwoordig wordt botulinetoxine met name toegepast tegen spasmes en scheelzien. Een rimpelbehandeling met botulinetoxine is ca. 12-16 weken effectief.

Botox reviews Apeldoorn

Vandaag samen met mijn tweeling zus een bezoek gebracht bij City Clinics in Apeldoorn, wij werden door een super leuke gastvrouw ontvangen met een heerlijk kopje koffie. Omdat het voor ons de 1e keer was ( rokerslijn en fronslijn ) hebben wij ervoor gekozen om eerst een intakegesprek te hebben met Dr Enis hele fijne aardige man. Er werd heel duidelijk vertel... Toon meer »
Vandaag samen met mijn tweeling zus een bezoek gebracht bij City Clinics in Apeldoorn, wij werden door een super leuke gastvrouw ontvangen met een heerlijk kopje koffie.
Omdat het voor ons de 1e keer was ( rokerslijn en fronslijn ) hebben wij ervoor gekozen om eerst een intakegesprek te hebben met Dr Enis hele fijne aardige man.
Er werd heel duidelijk verteld en uitgelegd wat er gebeuren gaat en wat bij onze wensen paste, Dr Enis gaat heel hygiënische te werk en verteld bij elke handeling wat hij
aan het doen is.
De nazorg zowel in de kliniek als voor thuis hebben wij als heel prettig ervaren.
Wij zijn helemaal blij met het eindresultaat.
Dr Enis bedankt voor het mooie eind resultaat.

Sandra en silvia Toon minder »
silvia staubach
2 april 2022 16:04
Review: Vakkundig en professioneel. Zeer tevreden over vestiging in Apeldoorn. Voor het eerst een botox behandeling genomen. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Alle tijd werd er genomen voor al mijn vragen.

Na controle was ook prima! Leuk de herkenning van de arts, dat doet goed!
Joyce van Dusschoten
22 juni 2022 14:02
Review: Vakkundig en professioneel. Zeer tevreden over vestiging in Apeldoorn. Voor het eerst een botox behandeling genomen. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Alle tijd werd er genomen voor al mijn vragen.

Na controle was ook prima! Leuk de herkenning van de arts, dat doet goed!
Joyce van Dusschoten
City Clinics Apeldoorn
22 juni 2022 14:02

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Cosmetische behandeling Apeldoorn

Cosmetische behandelingen zijn in Apeldoorn behoorlijk populair. Wellicht houden de mensen in Apeldoorn wel zoveel van cosmetiek dankzij de schoonheid van Paleis 't Loo. Deze variëren van huidbehandelingen zoals peelings en laserbehandelingen, tot injectables zoals skinboosters, Profhilo, botulinetoxine en fillers. Hieronder bespreken wij de injectables in Apeldoorn.

Een botulinetoxine behandeling is ongeveer 12-16 weken effectief. Daarna is de SNARE herstelt. De SNARE zorgt voor de connectie die de spier aanstuurt. Zolang het spiertje die de fronsrimpel of kraaienpootjes veroorzaakt inactief is, zullen de rimpels niet zichtbaar zijn.

Een fillerbehandeling is bedoeld om een rimpel op te vullen, om verslapte huid op te vullen of om de gezichtscontour te verbeteren. En dat kan bijvoorbeeld indien je niet blij bent met je lippen, neus of kaaklijn. Lipfillers zijn erg populair. Hiermee kun je je lippen symmetrisch maken. 

Skinboosters en Profhilo zorgen ervoor dat er hyaluronzuur in de huid wordt gebracht waardoor het watergehalte in de huid weer het juiste volume heeft. De huid hoort namelijk voor 80% uit water te bestaan. Profhilo en skinboosters maken de huidkwaliteit beter en de huid stevig. De huid straalt weer!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

botox-kliniek-apeldoorn

Botox prijs Apeldoorn

Er zit vaak een groot verschil in de kosten van een Botox behandeling in Apeldoorn. Zo varieert de prijs voor één zone botulinetoxine tussen de € 90 en € 200 bij de diverse klinieken. Dit prijsverschil wordt verklaart door de locatie waar de arts is gevestigd (duur of goedkoop), het opleidingsniveau van de arts, de ervaring van de arts en de reputatie van de kliniek. In Apeldoorn liggen de Botox prijzen dus behoorlijk uit elkaar. Veel mensen gaan daarom op zoek naar de goedkoopste of korting op Botox. Dit is in principe niet toegestaan vanuit de beroepsvereniging van de cosmetisch artsen. Zij zullen daarom geen Botulinetoxine aanbiedingen in Apeldoorn toestaan.

Lipfillers Apeldoorn

Lipfillers worden ook in Apeldoorn behoorlijk vaak toegepast. Lipfillers zijn fillers waarmee de lipcontour kan worden aangepast. Deze lipfillers zijn op basis van hyaluronzuur, een stof die van nature al in het menselijk lichaam voorkomt. Lipfillers zijn na ongeveer 9 maanden verdwenen. Dan kun je ervoor kiezen om nog een keer behandeld te worden. 

Cosmetische kliniek Apeldoorn

In Apeldoorn zijn meerdere cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor injectables behandelingen. Hoe kies je voor jezelf de beste kliniek? Het belangrijkste is dat je na een vrijblijvend consult een goed gevoel hebt over de locatie en arts. Dat je het een fijne omgeving vindt en dat je de arts vertrouwd.

Voer je locatie in op Injectablesbooking.nl en vergelijk alle klinieken en artsen bij jou in de buurt. Zoek, vergelijk en boek een Botox behandeling Apeldoorn op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Apeldoorn

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Apeldoorn. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Apeldoorn waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Apeldoorn Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Apeldoorn, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Apeldoorn

Wat kost een behandeling met Botox in Apeldoorn?

Wat is de beste cosmetische kliniek in Apeldoorn?

Wat is Botox precies?

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Zijn er nadelen aan Botox?