Profhilo Den Haag

30-07-2021

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Profhilo behandeling Den Haag

Bekijk alle Profhilo klinieken in Den Haag op Injectablesbooking. Profhilo is een zeer populaire injectable tegen huidverslapping. Profhilo is dé hit van 2023.

Een Profhilo behandeling is de laatste jaren snel populair geworden. Profhilo is een behandeling waarmee de huid sterker gemaakt kan worden. De behandeling wordt veel toegepast bij mensen die net een verslapte huid krijgen (35-55 jaar) en bij mensen die een verslapte huid willen voorkomen (25-35 jaar). Profhilo wordt in Den Haag bij meer dan 20 klinieken aangeboden. Het is een behandeling die door een arts wordt uitgevoerd. In dit artikel lees je alles over Profhilo Den Haag en bij welke klinieken in Den Haag je terecht kunt voor een Profhilo behandeling.

Profhilo Den Haag

Huid verstevigen Den Haag

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Waar sommigen wat gereserveerd zijn ten opzichte van botulinetoxine of fillers, zijn veel mensen wel geïnteresseerd in Profhilo. Profhilo is namelijk geen filler, het is een werkzame stof. Profhilo activeert de huid tot het aanmaken van collageen en elastine. 

Huidverslapping start vanaf het 25e levensjaar, maar is vaak nog niet direct zichtbaar. Na verloop van tijd worden rimpeltjes zichtbaar en wordt de huid dunner. Profhilo kan dit proces omkeren en vertragen. Profhilo is gemaakt van Ultrapuur hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het lichaam voorkomt. De Profhilo wordt volledig door het lichaam opgenomen. 

In dit artikel lees je alles over Profhilo behandelingen. Vervolgens kun je op deze website alle klinieken die Profhilo Den Haag aanbieden met elkaar vergelijken en direct een vrijblijvend consult plannen.

Profhilo in Den haag

Iedereen krijgt vroeg of laat een slappe huid. Dit is vaak erfelijk bepaald. Ook heb je er zelf invloed op. Door bewust te zijn van voeding, alcohol gebruik, drugs, zonneschade, stress en nachtrust kun je de huidkwaliteit beïnvloeden. Dit kan ook met behulp van goede huidverzorging. Daarover kan een huidtherapeut je meer advies geven. 

Zodra de huid verslapt, is het raadzaam om de basis sterker te maken. De basis van de huid bestaat uit elastine (soepelheid) en collageen (stevigheid). Profhilo behandelingen kun je ook al preventief laten uitvoeren. Voordat er sprake is van huidverslapping. Profhilo wordt het meest toegepast in de hals, gezicht en decolleté

Profhilo behandeling in Den Haag

Er zijn in Den Haag ruim 20 klinieken waar je terecht kunt voor een Profhilo behandeling. 

Mensen in Den Haag hechten waarde aan hun uiterlijk. Van Benoordenhout en Statenkwartier tot aan Kijkduin en Wateringseveld; overal in Den Haag kun je terecht voor een cosmetische behandeling. Vele klinieken voeren ook Profhilo behandelingen uit tegen een verslapte huid. 

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Den Haag

Lipfillers Den Haag

Botox Den Haag
Injectables Den Haag

Fillerbehandeling Den Haag

Traangoot filler Den Haag

-----------------------

Profhilo Den Haag prijzen

De kosten van een Profhilo behandeling varieren tussen de € 250 en € 350 per behandeling. De tarieven van Profhilo Body liggen hoger, het behandelgebied is dan ook vaak groter. Het loont dus de moeite om de prijzen regelmatig te vergelijken op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Profhilo Body Den Haag

Ook in Den Haag worden Profhilo Body behandelingen uitgevoerd. Profhilo Body is een behandeling tegen verslapte huid op het lichaam. Bijvoorbeeld verslapte huid op het decolleté, billen, buik, bovenarmen of bovenbenen. Vergelijk alle Profhilo klinieken in Den Haag op Injectablesbooking.nl.

Slappe huid benen Den Haag

Slappe huid benen verstevigen is in Den Haag een veelvuldig uitgevoerde Profhilo Body behandeling. Met Profhilo Body kunnen ook de billen worden verstevigd. Het is belangrijk om te weten of er sprake is van huidoverschot of van een verslapte huid. Huidoverschot kan namelijk niet anders worden gecorrigeerd dan chirurgisch. Verslapte huid op de benen of billen kunnen worden behandeld met Profhilo Body. Dat is een injectable op basis van Ultrapuur hyaluronzuur. Profhilo Body activeert de aanmaak van collageen en elastine. In Den Haag zijn meerdere klinieken gespecialiseerd in Profhilo behandelingen.

Slappe huid verstevigen Den Haag

Slappe huid verstevigen kan met Profhilo bij meerdere klinieken in Den Haag. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie. Bijvoorbeeld een kliniek die werkt met gekwalificeerde dermatologen, plastisch chirurgen of cosmetisch artsen. De meeste cosmetisch artsen voeren vele injectables behandelingen uit. Zij kunnen tijdens een consult adviseren welke behandeling het beste voor jou geschikt is. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, filler, skinbooster en Profhilo behandelingen.

Slappe buik Den Haag

Al eet je nog zo gezond en sport je regelmatig, het kan zijn dat de huid op je buik slap is. Ook kan na een bevalling de huid op de buik wat verslapt blijven. Een slappe huid op de buik ontstaat vaak door genetische aanleg. Verslapte huid kan worden behandeld met diverse behandelingen. Bijvoorbeeld met behulp van Cryo lipolyse, Ulthera therapie, Profhilo Body of de Accent XL Ultra. Het is raadzaam om voor een kliniek in Den Haag te kiezen die meerdere behandelmogelijkheden heeft. Dan kan de specialist onafhankelijk adviseren. Vergelijk alle klinieken die Profhilo behandelingen aanbieden op Injectablesbooking.nl.

Vergelijk alle klinieken voor slappe huid verstevigen in Den Haag door hier te klikken!

Boek je injectables behandeling in Den Haag

Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat
4.3
Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat
Den Haag
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 2x geboekt
Tour of Beauty
4.7
Tour of Beauty
Den Haag
<1 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
The Body Clinic Den Haag
4.8
The Body Clinic Den Haag
Den Haag
<1 km
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Velthuis kliniek Den Haag
4
Velthuis kliniek Den Haag
Den Haag
<1 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen over Profhilo Den Haag

Hoe duur is een Profhilo behandeling in Den Haag?

De gemiddelde prijs van een Profhilo behandeling in Den Haag is tussen € 250 en € 350 per behandeling van 2ML. Het loont de moeite om de Profhilo prijzen en reviews van de diverse klinieken in Den Haag te vergelijken. Kijk daarvoor op Injectablesbooking.nl. 

Wat is de beste Profhilo kliniek in Den Haag?

Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek waar ervaren cosmetisch artsen werken. Lees de ervaringen van alle Profhilo klinieken in Den Haag op Injectablesbooking. Maak direct een afspraak.

Wie is de beste arts voor Profhilo in Den Haag?

In de omgeving van Den Haag zijn meer dan 200 artsen en klinieken waar je terecht kunt voor een Profhilo behandeling. Lees de reviews en vergelijk de prijzen van alle klinieken en artsen die in Den Haag Profhilo behandelingen uitvoeren op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak. 

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt