Profhilo Den Haag

30-07-2021

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Een Profhilo behandeling is de laatste jaren snel populair geworden. Profhilo is een behandeling waarmee de huid sterker gemaakt kan worden. De behandeling wordt veel toegepast bij mensen die net een verslapte huid krijgen (35-55 jaar) en bij mensen die een verslapte huid willen voorkomen (25-35 jaar). Profhilo wordt in Den Haag bij meer dan 20 klinieken aangeboden. Het is een behandeling die door een arts wordt uitgevoerd. In dit artikel lees je alles over Profhilo Den Haag en bij welke klinieken in Den Haag je terecht kunt voor een Profhilo behandeling.

Profhilo Den Haag

Huid verstevigen Den Haag

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Waar sommigen wat gereserveerd zijn ten opzichte van botulinetoxine of fillers, zijn veel mensen wel geïnteresseerd in Profhilo. Profhilo is namelijk geen filler, het is een werkzame stof. Profhilo activeert de huid tot het aanmaken van collageen en elastine. 

Huidverslapping start vanaf het 25e levensjaar, maar is vaak nog niet direct zichtbaar. Na verloop van tijd worden rimpeltjes zichtbaar en wordt de huid dunner. Profhilo kan dit proces omkeren en vertragen. Profhilo is gemaakt van Ultrapuur hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het lichaam voorkomt. De Profhilo wordt volledig door het lichaam opgenomen. 

In dit artikel lees je alles over Profhilo behandelingen. Vervolgens kun je op deze website alle klinieken die Profhilo Den Haag aanbieden met elkaar vergelijken en direct een vrijblijvend consult plannen.

Profhilo Den haag

Iedereen krijgt vroeg of laat een slappe huid. Dit is vaak erfelijk bepaald. Ook heb je er zelf invloed op. Door bewust te zijn van voeding, alcohol gebruik, drugs, zonneschade, stress en nachtrust kun je de huidkwaliteit beïnvloeden. Dit kan ook met behulp van goede huidverzorging. Daarover kan een huidtherapeut je meer advies geven. 

Zodra de huid verslapt, is het raadzaam om de basis sterker te maken. De basis van de huid bestaat uit elastine (soepelheid) en collageen (stevigheid). Profhilo behandelingen kun je ook al preventief laten uitvoeren. Voordat er sprake is van huidverslapping. Profhilo wordt het meest toegepast in de hals, gezicht en decolleté

Profhilo behandeling Den Haag

Er zijn in Den Haag ruim 20 klinieken waar je terecht kunt voor een Profhilo behandeling. 

Mensen in Den Haag hechten waarde aan hun uiterlijk. Van Benoordenhout en Statenkwartier tot aan Kijkduin en Wateringseveld; overal in Den Haag kun je terecht voor een cosmetische behandeling. Vele klinieken voeren ook Profhilo behandelingen uit tegen een verslapte huid. 

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Den Haag

Lipfillers Den Haag

Botox Den Haag
Injectables Den Haag

Fillerbehandeling Den Haag

Traangoot filler Den Haag

-----------------------

Profhilo Den Haag kosten

De kosten van een Profhilo behandeling varieren tussen de € 250 en € 350 per behandeling. De tarieven van Profhilo Body liggen hoger, het behandelgebied is dan ook vaak groter. Het loont dus de moeite om de prijzen regelmatig te vergelijken op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Profhilo Body Den Haag

Ook in Den Haag worden Profhilo Body behandelingen uitgevoerd. Profhilo Body is een behandeling tegen verslapte huid op het lichaam. Bijvoorbeeld verslapte huid op het decolleté, billen, buik, bovenarmen of bovenbenen. Vergelijk alle Profhilo klinieken in Den Haag op Injectablesbooking.nl.

Slappe huid benen Den Haag

Slappe huid benen verstevigen is in Den Haag een veelvuldig uitgevoerde Profhilo Body behandeling. Met Profhilo Body kunnen ook de billen worden verstevigd. Het is belangrijk om te weten of er sprake is van huidoverschot of van een verslapte huid. Huidoverschot kan namelijk niet anders worden gecorrigeerd dan chirurgisch. Verslapte huid op de benen of billen kunnen worden behandeld met Profhilo Body. Dat is een injectable op basis van Ultrapuur hyaluronzuur. Profhilo Body activeert de aanmaak van collageen en elastine. In Den Haag zijn meerdere klinieken gespecialiseerd in Profhilo behandelingen.

Slappe huid verstevigen Den Haag

Slappe huid verstevigen kan met Profhilo bij meerdere klinieken in Den Haag. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie. Bijvoorbeeld een kliniek die werkt met gekwalificeerde dermatologen, plastisch chirurgen of cosmetisch artsen. De meeste cosmetisch artsen voeren vele injectables behandelingen uit. Zij kunnen tijdens een consult adviseren welke behandeling het beste voor jou geschikt is. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, filler, skinbooster en Profhilo behandelingen.

Slappe buik Den Haag

Al eet je nog zo gezond en sport je regelmatig, het kan zijn dat de huid op je buik slap is. Ook kan na een bevalling de huid op de buik wat verslapt blijven. Een slappe huid op de buik ontstaat vaak door genetische aanleg. Verslapte huid kan worden behandeld met diverse behandelingen. Bijvoorbeeld met behulp van Cryo lipolyse, Ulthera therapie, Profhilo Body of de Accent XL Ultra. Het is raadzaam om voor een kliniek in Den Haag te kiezen die meerdere behandelmogelijkheden heeft. Dan kan de specialist onafhankelijk adviseren. Vergelijk alle klinieken die Profhilo behandelingen aanbieden op Injectablesbooking.nl.

Vergelijk alle klinieken voor slappe huid verstevigen in Den Haag door hier te klikken!

Boek je injectables behandeling in Den Haag

Arts
Ludy Holst

Drs. Ludy Holst

Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat (<1 km) Van Lennep Kliniek Den Haag - Willem Witsenplein (1 km) Van Lennep Kliniek Oegstgeest (15 km) Cosmetique Totale Emmen (192 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
2000
Ervaring
9 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 299
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
VANLENNEP-original jpg
Belotero logo

Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat

4.3
Frederikstraat 70, Den Haag (<1 km)
Behandelingen per jaar
2500
Kliniek opgericht
2010
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 349

Kliniek voor huidverbetering & Injectables

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Carina Domingues

Drs. Carina Domingues

Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat (<1 km) Van Lennep Kliniek Den Haag - Willem Witsenplein (1 km) Van Lennep Kliniek Oegstgeest (15 km)
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Behandelingen per jaar
750
Ervaring
5 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 349
Profiel bekijken
Afspraak maken