Profhilo Den Haag

30 juli 2021
Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vind een kliniek in Den Haag

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Profhilo behandeling Den Haag

Bekijk alle Profhilo klinieken in Den Haag op Injectablesbooking. Profhilo is een zeer populaire injectable tegen huidverslapping. Profhilo is dé hit van 2023.

Een Profhilo behandeling is de laatste jaren snel populair geworden. Profhilo is een behandeling waarmee de huid sterker gemaakt kan worden. De behandeling wordt veel toegepast bij mensen die net een verslapte huid krijgen (35-55 jaar) en bij mensen die een verslapte huid willen voorkomen (25-35 jaar). Profhilo wordt in Den Haag bij meer dan 20 klinieken aangeboden. Het is een behandeling die door een arts wordt uitgevoerd. In dit artikel lees je alles over Profhilo Den Haag en bij welke klinieken in Den Haag je terecht kunt voor een Profhilo behandeling.

profhilo-den-haag

Huid verstevigen Den Haag

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Waar sommigen wat gereserveerd zijn ten opzichte van botulinetoxine of fillers, zijn veel mensen wel geïnteresseerd in Profhilo. Profhilo is namelijk geen filler, het is een werkzame stof. Profhilo activeert de huid tot het aanmaken van collageen en elastine. 

Huidverslapping start vanaf het 25e levensjaar, maar is vaak nog niet direct zichtbaar. Na verloop van tijd worden rimpeltjes zichtbaar en wordt de huid dunner. Profhilo kan dit proces omkeren en vertragen. Profhilo is gemaakt van Ultrapuur hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het lichaam voorkomt. De Profhilo wordt volledig door het lichaam opgenomen. 

In dit artikel lees je alles over Profhilo behandelingen. Vervolgens kun je op deze website alle klinieken die Profhilo Den Haag aanbieden met elkaar vergelijken en direct een vrijblijvend consult plannen.

Profhilo in Den haag

Iedereen krijgt vroeg of laat een slappe huid. Dit is vaak erfelijk bepaald. Ook heb je er zelf invloed op. Door bewust te zijn van voeding, alcohol gebruik, drugs, zonneschade, stress en nachtrust kun je de huidkwaliteit beïnvloeden. Dit kan ook met behulp van goede huidverzorging. Daarover kan een huidtherapeut je meer advies geven. 

Zodra de huid verslapt, is het raadzaam om de basis sterker te maken. De basis van de huid bestaat uit elastine (soepelheid) en collageen (stevigheid). Profhilo behandelingen kun je ook al preventief laten uitvoeren. Voordat er sprake is van huidverslapping. Profhilo wordt het meest toegepast in de hals, gezicht en decolleté

Zoek, vergelijk en boek

Hoe werkt een Profhilo behandeling?

Profhilo wordt met een dun naaldje in de huid verdeeld. In het gelaat krijg je meestal 10 prikjes, 5 per gezichtszijde. Dat noemt men de BAP-techniek. De Profhilo wordt op strategische plekken in de huid gebracht en verdeeld zichzelf. De Profhilo wordt volledig door de huid opgenomen, activeert het collageen en elastine en is na een paar dagen niet meer terug te vinden in de huid.

Resultaat

Het resultaat van een Profhilo behandeling is dat de verslapte huid iets verstrakt en dat er een 'glow' ontstaat.

Profhilo complicaties

Profhilo bevat geen chemische toepassingen en wordt gezien als heel veilig. Een blauw plekje door het prikken of een klein bobbeltje voor een paar dagen (als er te oppervlakkig wordt geprikt zijn complicaties die af en toe voorkomen. Dat heeft geen invloed op het resultaat.

-----------------------

Profhilo klinieken in Den Haag

Skin+Surgery
Van Lennep Kliniek
Liquid Beauty
B-Esthetics
Cosmetique Totale Den Haag
Huid- en Laser Kliniek Delft

-----------------------

Profhilo Den Haag reviews

Mooie glow dankzij de Profhilo behandeling. Ludy is een vriendelijke deskundige arts met veel kennis!
Zoals ik Nick altijd noem, mijn “wonderdokter”! Enkele maanden geleden ben ik voor het eerst bij Nick geweest en begonnen we met een skin booster en Botox behandeling, nu heb ik de behandelingen profhilo ook bij Nick laten doen en mijn huid ziet er echt 100x beter uit! Ik kom elke keer vanuit Rotterdam naar DenHaag met alle liefde want Nick geeft eerlijk adv... Toon meer »
Zoals ik Nick altijd noem, mijn “wonderdokter”! Enkele maanden geleden ben ik voor het eerst bij Nick geweest en begonnen we met een skin booster en Botox behandeling, nu heb ik de behandelingen profhilo ook bij Nick laten doen en mijn huid ziet er echt 100x beter uit! Ik kom elke keer vanuit Rotterdam naar DenHaag met alle liefde want Nick geeft eerlijk advies en neemt echt de tijd voor je! Al met al ik ben meer dan tevreden en wil nooit meer een andere “wonderdokter”! Nick bedankt en tot volgende week want dan komt mijn vriendinnetje voor haar eerste Botox behandeling 👍🏻😊😊 Toon minder »
Claudia Stuivenberg
Gaaf Injectables
19 oktober 2021 19:07
Op advies van een vriendin op consult bij dokter den Otter geweest. Zij was zeer tevreden over hem na een behandeling van haar lippen. Het consult was vrijblijvend maar als ik wilde kon ik ook direct behandeld worden gaf de receptioniste aan. Na uitgebreide informatie durfde ik het aan en het resultaat is echt prachtig! Een vollere mond maar wel heel natuu... Toon meer »
Op advies van een vriendin op consult bij dokter den Otter geweest. Zij was zeer tevreden over hem na een behandeling van haar lippen. Het consult was vrijblijvend maar als ik wilde kon ik ook direct behandeld worden gaf de receptioniste aan. Na uitgebreide informatie durfde ik het aan en het resultaat is echt prachtig! Een vollere mond maar wel heel natuurlijk, precies zoals ik had gehoopt. Dokter den Otter is een rustige, vriendelijke en zeer kundige arts die staat voor een natuurlijk uiterlijk en dit is terug te zien in het resultaat van mijn lippen. Ik heb ook direct een afspraak gemaakt voor een profhilo behandeling! Ben benieuwd naar het resultaat. Toon minder »
lilian van Vlaanderen
Kliniek Vrijdag Leiden
19 september 2018 14:02

Profhilo Body Den Haag

Ook in Den Haag worden Profhilo Body behandelingen uitgevoerd. Profhilo Body is een behandeling tegen verslapte huid op het lichaam. Bijvoorbeeld verslapte huid op het decolleté, billen, buik, bovenarmen of bovenbenen. Vergelijk alle Profhilo klinieken in Den Haag op Injectablesbooking.nl.

Slappe huid benen Den Haag

Slappe huid benen verstevigen is in Den Haag een veelvuldig uitgevoerde Profhilo Body behandeling. Met Profhilo Body kunnen ook de billen worden verstevigd. Het is belangrijk om te weten of er sprake is van huidoverschot of van een verslapte huid. Huidoverschot kan namelijk niet anders worden gecorrigeerd dan chirurgisch. Verslapte huid op de benen of billen kunnen worden behandeld met Profhilo Body. Dat is een injectable op basis van Ultrapuur hyaluronzuur. Profhilo Body activeert de aanmaak van collageen en elastine. In Den Haag zijn meerdere klinieken gespecialiseerd in Profhilo behandelingen.

Slappe huid verstevigen Den Haag

Slappe huid verstevigen kan met Profhilo bij meerdere klinieken in Den Haag. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie. Bijvoorbeeld een kliniek die werkt met gekwalificeerde dermatologen, plastisch chirurgen of cosmetisch artsen. De meeste cosmetisch artsen voeren vele injectables behandelingen uit. Zij kunnen tijdens een consult adviseren welke behandeling het beste voor jou geschikt is. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, filler, skinbooster en Profhilo behandelingen.

Slappe buik Den Haag

Al eet je nog zo gezond en sport je regelmatig, het kan zijn dat de huid op je buik slap is. Ook kan na een bevalling de huid op de buik wat verslapt blijven. Een slappe huid op de buik ontstaat vaak door genetische aanleg. Verslapte huid kan worden behandeld met diverse behandelingen. Bijvoorbeeld met behulp van Cryo lipolyse, Ulthera therapie, Profhilo Body of de Accent XL Ultra. Het is raadzaam om voor een kliniek in Den Haag te kiezen die meerdere behandelmogelijkheden heeft. Dan kan de specialist onafhankelijk adviseren. Vergelijk alle klinieken die Profhilo behandelingen aanbieden op Injectablesbooking.nl.

Vergelijk alle klinieken voor slappe huid verstevigen in Den Haag door hier te klikken!

Profhilo behandeling in Den Haag

Er zijn in Den Haag ruim 20 klinieken waar je terecht kunt voor een Profhilo behandeling. 

Mensen in Den Haag hechten waarde aan hun uiterlijk. Van Benoordenhout en Statenkwartier tot aan Kijkduin en Wateringseveld; overal in Den Haag kun je terecht voor een cosmetische behandeling. Vele klinieken voeren ook Profhilo behandelingen uit tegen een verslapte huid. 

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Den Haag

Lipfillers Den Haag

Botox Den Haag
Injectables Den Haag

Fillerbehandeling Den Haag

Traangoot filler Den Haag

-----------------------

Profhilo Den Haag prijzen

De kosten van een Profhilo behandeling varieren in Den Haag tussen de € 275 en € 325 per behandeling. De tarieven van Profhilo Body liggen hoger, het behandelgebied is dan ook vaak groter. Het loont dus de moeite om de prijzen regelmatig te vergelijken op Injectablesbooking.nl.

MerkPrijs per behandeling
Profhilo€ 275 - € 325
Profhilo Body (3 ML)€ 350 - € 425
Profhilo Body (6 ML)€ 650 - € 750

Bekijk Profhilo aanbiedingen

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Boek je injectables behandeling in Den Haag

Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat
4.3
Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat
Den Haag, Frederikstraat 70
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Mauritskliniek Den Haag
2.7
Mauritskliniek Den Haag
Den Haag, Louis Couperusplein 2
<1 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 345,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Tour of Beauty
4.7
Tour of Beauty
Den Haag, Hooistraat 7
<1 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
The Body Clinic Den Haag
5
The Body Clinic Den Haag
Den Haag, Parkstraat 101
<1 km
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen over Profhilo Den Haag

Hoe duur is een Profhilo behandeling in Den Haag?

De gemiddelde prijs van een Profhilo behandeling in Den Haag is tussen € 250 en € 350 per behandeling van 2ML. Het loont de moeite om de Profhilo prijzen en reviews van de diverse klinieken in Den Haag te vergelijken. Kijk daarvoor op Injectablesbooking.nl. 

Wat is de beste Profhilo kliniek in Den Haag?

Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek waar ervaren cosmetisch artsen werken. Lees de ervaringen van alle Profhilo klinieken in Den Haag op Injectablesbooking. Maak direct een afspraak.

Wie is de beste arts voor Profhilo in Den Haag?

In de omgeving van Den Haag zijn meer dan 200 artsen en klinieken waar je terecht kunt voor een Profhilo behandeling. Lees de reviews en vergelijk de prijzen van alle klinieken en artsen die in Den Haag Profhilo behandelingen uitvoeren op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak. 

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt