Profhilo Den Haag

29 februari 2024
Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin
  1. 1 Profhilo behandeling in Den Haag
  2. 2 Get the Profhilo Glow!
  3. 3 Voor een soepele en stevige huid
  4. 4 Vergelijk cosmetische klinieken

Profhilo behandeling Den Haag

Vergelijk alle klinieken in Den Haag die Profhilo behandelingen aanbieden op Injectablesbooking. Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping.

Een Profhilo behandeling is de laatste jaren snel populair geworden. Profhilo is een behandeling waarmee de huid sterker gemaakt kan worden. De behandeling wordt veel toegepast bij mensen die net een verslapte huid krijgen (35-55 jaar) en bij mensen die een verslapte huid willen voorkomen (25-35 jaar). Profhilo wordt in Den Haag bij meer dan 20 klinieken aangeboden. Het is een behandeling die door een arts wordt uitgevoerd. In dit artikel lees je alles over Profhilo Den Haag en bij welke klinieken in Den Haag je terecht kunt voor een Profhilo behandeling.

Prijs
v.a. € 175
Behandeltijd
ca. 10 minuten
Resultaat
4-6 maanden
Pijnscore (1-10)
3
profhilo-den-haag

Huid verstevigen Den Haag

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Waar sommigen wat gereserveerd zijn ten opzichte van botulinetoxine of fillers, zijn veel mensen wel geïnteresseerd in Profhilo. Profhilo is namelijk geen filler, het is een werkzame stof. Profhilo activeert de huid tot het aanmaken van collageen en elastine. 

Huidverslapping start vanaf het 25e levensjaar, maar is vaak nog niet direct zichtbaar. Na verloop van tijd worden rimpeltjes zichtbaar en wordt de huid dunner. Profhilo kan dit proces omkeren en vertragen. Profhilo is gemaakt van Ultrapuur hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het lichaam voorkomt. De Profhilo wordt volledig door het lichaam opgenomen. 

In dit artikel lees je alles over Profhilo behandelingen. Vervolgens kun je op deze website alle klinieken die Profhilo Den Haag aanbieden met elkaar vergelijken en direct een vrijblijvend consult plannen.

Profhilo in Den haag

Iedereen krijgt vroeg of laat een slappe huid. Dit is vaak erfelijk bepaald. Ook heb je er zelf invloed op. Door bewust te zijn van voeding, alcohol gebruik, drugs, zonneschade, stress en nachtrust kun je de huidkwaliteit beïnvloeden. Dit kan ook met behulp van goede huidverzorging. Daarover kan een huidtherapeut je meer advies geven. 

Zodra de huid verslapt, is het raadzaam om de basis sterker te maken. De basis van de huid bestaat uit elastine (soepelheid) en collageen (stevigheid). Profhilo behandelingen kun je ook al preventief laten uitvoeren. Voordat er sprake is van huidverslapping. Profhilo wordt het meest toegepast in de hals, gezicht en decolleté

Hoe werkt een Profhilo behandeling?

Profhilo wordt met een dun naaldje in de huid verdeeld. In het gelaat krijg je meestal 10 prikjes, 5 per gezichtszijde. Dat noemt men de BAP-techniek. De Profhilo wordt op strategische plekken in de huid gebracht en verdeeld zichzelf. De Profhilo wordt volledig door de huid opgenomen, activeert het collageen en elastine en is na een paar dagen niet meer terug te vinden in de huid.

Resultaat

Het resultaat van een Profhilo behandeling is dat de verslapte huid iets verstrakt en dat er een 'glow' ontstaat.

Profhilo complicaties

Profhilo bevat geen chemische toepassingen en wordt gezien als heel veilig. Een blauw plekje door het prikken of een klein bobbeltje voor een paar dagen (als er te oppervlakkig wordt geprikt zijn complicaties die af en toe voorkomen. Dat heeft geen invloed op het resultaat.

-----------------------

Profhilo klinieken in Den Haag

Skin+Surgery
Van Lennep Kliniek
Liquid Beauty
B-Esthetics
Huid- en Laser Kliniek Delft

-----------------------

Profhilo Den Haag reviews

Drs Magali is zeer vriendelijk, deskundig en meedenkend. Ze neemt de tijd en de Botox behandeling is pijnloos.
Het is resultaat is fantastisch.
Wat ook nog een fijne bijkomstigheid is dat de kliniek prachtig is ingericht en straalt rust uit. Tevens kan je voor de deur parkeren.

Ik heb gelijk een nieuwe afspraak gemaakt voor de Botox en Profhilo behandeling.
29 februari 2024 13:01
Heb afgelopen vrijdag een profhilo behandeling gehad. De dame was super vriendelijk en professioneel en heb na afloop geen blauwe plekken. Normaal gesproken wel. Tevens maakte ze tijd om mij advies te geven over tweetal behandelingen met het oog dat ik graag een natuurlijke look wil blijven houden. Haar advies is eerlijk met een goede onderbouwing waarom een... Toon meer »
Heb afgelopen vrijdag een profhilo behandeling gehad. De dame was super vriendelijk en professioneel en heb na afloop geen blauwe plekken. Normaal gesproken wel. Tevens maakte ze tijd om mij advies te geven over tweetal behandelingen met het oog dat ik graag een natuurlijke look wil blijven houden. Haar advies is eerlijk met een goede onderbouwing waarom een bepaalde behandeling wel of juist niet “nodig” is. Ik kom zeker snel terug. Toon minder »
Melissa de Haan
Nurses Inc
11 mei 2024 05:05
Op advies van een vriendin op consult bij dokter den Otter geweest. Zij was zeer tevreden over hem na een behandeling van haar lippen. Het consult was vrijblijvend maar als ik wilde kon ik ook direct behandeld worden gaf de receptioniste aan. Na uitgebreide informatie durfde ik het aan en het resultaat is echt prachtig! Een vollere mond maar wel heel natuu... Toon meer »
Op advies van een vriendin op consult bij dokter den Otter geweest. Zij was zeer tevreden over hem na een behandeling van haar lippen. Het consult was vrijblijvend maar als ik wilde kon ik ook direct behandeld worden gaf de receptioniste aan. Na uitgebreide informatie durfde ik het aan en het resultaat is echt prachtig! Een vollere mond maar wel heel natuurlijk, precies zoals ik had gehoopt. Dokter den Otter is een rustige, vriendelijke en zeer kundige arts die staat voor een natuurlijk uiterlijk en dit is terug te zien in het resultaat van mijn lippen. Ik heb ook direct een afspraak gemaakt voor een profhilo behandeling! Ben benieuwd naar het resultaat. Toon minder »
lilian van Vlaanderen
Kliniek Vrijdag Leiden
19 september 2018 14:02

Profhilo Body Den Haag

Ook in Den Haag worden Profhilo Body behandelingen uitgevoerd. Profhilo Body is een behandeling tegen verslapte huid op het lichaam. Bijvoorbeeld verslapte huid op het decolleté, billen, buik, bovenarmen of bovenbenen. Vergelijk alle Profhilo klinieken in Den Haag op Injectablesbooking.nl.

Slappe huid benen Den Haag

Slappe huid benen verstevigen is in Den Haag een veelvuldig uitgevoerde Profhilo Body behandeling. Met Profhilo Body kunnen ook de billen worden verstevigd. Het is belangrijk om te weten of er sprake is van huidoverschot of van een verslapte huid. Huidoverschot kan namelijk niet anders worden gecorrigeerd dan chirurgisch. Verslapte huid op de benen of billen kunnen worden behandeld met Profhilo Body. Dat is een injectable op basis van Ultrapuur hyaluronzuur. Profhilo Body activeert de aanmaak van collageen en elastine. In Den Haag zijn meerdere klinieken gespecialiseerd in Profhilo behandelingen.

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Bekijk informatie in andere steden

Profhilo Rotterdam
Profhilo Amsterdam
Profhilo Utrecht
Profhilo Eindhoven
Profhilo Groningen

Slappe huid verstevigen Den Haag

Slappe huid verstevigen kan met Profhilo bij meerdere klinieken in Den Haag. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie. Bijvoorbeeld een kliniek die werkt met gekwalificeerde dermatologen, plastisch chirurgen of cosmetisch artsen. De meeste cosmetisch artsen voeren vele injectables behandelingen uit. Zij kunnen tijdens een consult adviseren welke behandeling het beste voor jou geschikt is. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, filler, skinbooster en Profhilo behandelingen.

Slappe buik Den Haag

Al eet je nog zo gezond en sport je regelmatig, het kan zijn dat de huid op je buik slap is. Ook kan na een bevalling de huid op de buik wat verslapt blijven. Een slappe huid op de buik ontstaat vaak door genetische aanleg. Verslapte huid kan worden behandeld met diverse behandelingen. Bijvoorbeeld met behulp van Cryo lipolyse, Ulthera therapie, Profhilo Body of de Accent XL Ultra. Het is raadzaam om voor een kliniek in Den Haag te kiezen die meerdere behandelmogelijkheden heeft. Dan kan de specialist onafhankelijk adviseren. Vergelijk alle klinieken die Profhilo behandelingen aanbieden op Injectablesbooking.nl.

Vergelijk alle klinieken voor slappe huid verstevigen in Den Haag door hier te klikken!

Profhilo voor en na foto's

Profhilo voor en na foto's van SkinSurgery Clinics Den Haag (voor)
Profhilo voor en na foto's van SkinSurgery Clinics Den Haag (na)
Deze foto's zijn van SkinSurgery Clinics Den Haag
Profhilo voor en na foto's van Beautifier (voor)
Profhilo voor en na foto's van Beautifier (na)
Deze foto's zijn van Beautifier
Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (voor)
Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (na)
Deze foto's zijn van Prof. Aesthetics

Profhilo behandeling in Den Haag

Er zijn in Den Haag ruim 20 klinieken waar je terecht kunt voor een Profhilo behandeling. 

Mensen in Den Haag hechten waarde aan hun uiterlijk. Van Benoordenhout en Statenkwartier tot aan Kijkduin en Wateringseveld; overal in Den Haag kun je terecht voor een cosmetische behandeling. Vele klinieken voeren ook Profhilo behandelingen uit tegen een verslapte huid. 

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Den Haag

Lipfillers Den Haag
Botox Den Haag
Injectables Den Haag
Fillerbehandeling Den Haag
Traangoot filler Den Haag
Filler behandeling Den Haag

-----------------------

Profhilo Den Haag prijzen 2024

De kosten van een Profhilo behandeling zijn in 2024 gemiddeld € 303 per behandeling. De tarieven van Profhilo Body liggen hoger, het behandelgebied is dan ook vaak groter. Het loont dus de moeite om de prijzen regelmatig te vergelijken op Injectablesbooking.nl.

Profhilo prijzen in Den Haag 2024

 

 

Merk

Eenheid

Prijs

Profhilo (laagste prijs in de buurt)

2 ML

€ 175

Profhilo (gemiddelde prijs)

2 ML

€ 302

Profhilo Body

3 ML

€ 408

Profhilo Body

4 ML

€ 483

Profhilo Body

6 ML

€ 740

Bovenstaand de gemiddelde prijs van alle klinieken in de omgeving van Den Haag. Voer je adres in en vergelijk de prijs per kliniek.

Bekijk Profhilo aanbiedingen

Boek je injectables behandeling in Den Haag

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
SkinSurgery Clinics Den Haag
SkinSurgery Clinics Den Haag
Den Haag, Laan van Meerdervoort 677
4 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Onlangs 22x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
MH Kliniek Rijswijk
MH Kliniek Rijswijk
Rijswijk, Broekmolenweg 20
8 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 3x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat
Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat
Den Haag, Frederikstraat 70
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
Kliniek voor huidverbetering & Injectables
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Onlangs 10x geboekt
Mauritskliniek Den Haag
Mauritskliniek Den Haag
Den Haag, Louis Couperusplein 2
<1 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 345,00
Profiel bekijken
Tour of Beauty
Tour of Beauty
Den Haag, Hooistraat 7
<1 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
HUID Den Haag
HUID Den Haag
Den Haag, Laan Copes van Cattenburch 73
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 349,97
Profiel bekijken
Kliniek voor injectables en huidtherapie.
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Onlangs 9x geboekt
CELLA Health and Aesthetics Clinic Den Haag
CELLA Health and Aesthetics Clinic Den Haag
Den Haag, Vos in Tuinstraat 3
<1 km
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
The Body Clinic Den Haag
The Body Clinic Den Haag
Den Haag, Parkstraat 101
<1 km
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen over Profhilo Den Haag

Hoe duur is een Profhilo behandeling in Den Haag?

Wat is de beste Profhilo kliniek in Den Haag?

Wie is de beste arts voor Profhilo in Den Haag?

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt