Profhilo Rotterdam

01-05-2021

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Profhilo behandeling Rotterdam

Profhilo is een behandeling tegen huidverslapping. Bij een Profhilo behandeling wordt ultrapuur hyaluronzuur met een klein naaldje in de huid gebracht door een cosmetisch arts. Profhilo is geen filler, maar zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen en elastine wordt geactiveerd. Hierdoor wordt de huid steviger. Huidverslapping start vanaf het 25e levensjaar, maar is vaak nog niet direct zichtbaar. Na verloop van tijd worden rimpeltjes zichtbaar en wordt de huid dunner. In dit artikel lees je alles over Profhilo Rotterdam. Vervolgens kun je op deze website alle klinieken die Profhilo behandelingen in Rotterdam aanbieden met elkaar vergelijken en direct een vrijblijvend consult plannen.

Profhilo Rotterdam

Slappe huid Rotterdam

Iedereen krijgt vroeg of laat een slappere huid. Dit is vaak erfelijk bepaald. Maar door bewust te leven, goed te slapen, stress vermijden, gezond eten, niet roken, geen drugs gebruiken en hooguit matig alcohol te drinken, heb je toch behoorlijk wat invloed om de huidkwaliteit optimaal te houden. 

Zodra de huid verslapt, is het raadzaam om het fundament sterker te maken. Het fundament van de huid (dermis) bestaat uit collageen (stevigheid) en elastine (soepelheid). Profhilo behandelingen kun je al vanaf je 25e verjaardag laten toepassen. Dat zijn dan vaak preventieve behandelingen. Dit betekent dat je de huid al sterker maakt voordat een verslapte huid zichtbaar is. 

Profhilo behandeling in Rotterdam

Meer dan 20 klinieken zijn te vinden in de regio Rotterdam waar je terecht kunt voor een Profhilo behandeling. Een Profhilo behandeling Rotterdam is dan ook nooit ver weg. Vergelijk alle cosmetische klinieken die Profhilo behandelingen aanbieden op Injectablesbooking.nl.

Rotterdammers hechten waarde aan een verzorgd uiterlijk. Over het algemeen zijn er per inwoner in Rotterdam meer cosmetische klinieken te vinden dan in andere steden. Een verslapte huid wordt vaak zichtbaar doordat de huid in het gezicht naar beneden uitzakt. Vaak zijn er dan kleine rimpeltjes zichtbaar op de wangen, onstaat een neus-lippenplooi, marionetlijnen en de huid op de kaaklijn wordt wat minder strak. Wanneer je je daar aan stoort dan kun je voor een vrijblijvend consult op bezoek bij een cosmetisch arts. Daar wordt je vakkundig geadviseerd. 

Profhilo Rotterdam kosten

Profhilo is een cosmetische behandeling tegen slappe huid. Een behandeling voor het gelaat of hals kost tussen de € 250 en € 350 per behandeling. Dit prijsverschil wordt o.a. verklaard door de ervaring van de cosmetisch arts. Het is raadzaam om voor een ervaren en adequaat opgeleide arts te kiezen.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Profhilo Body Rotterdam

Profhilo Body is een behandeling die ook in Rotterdam wordt aangeboden. Het is een Profhilo behandeling voor het lichaam. Profhilo Body Rotterdam is geschikt voor behandeling van licht verslapte huid op het lichaam. Bijvoorbeeld verslapte huid op de buik, decolleté, bovenarmen, bovenbenen of billen.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Rotterdam

Botoxbehandeling Rotterdam

Traangoot filler Rotterdam

Filler behandeling Rotterdam

Lipfillers Rotterdam
Injectables Rotterdam

-----------------------

Slappe huid benen Rotterdam

Billen verstrakken of slappe huid benen verstevigen zijn veelvuldig uitgevoerde Profhilo Body behandelingen. Het is belangrijk om duidelijk te hebben of er sprake is van verslapte huid óf van huidoverschot. Huidoverschot moet namelijk meestal worden verwijderd door de plastisch chirurg. Dat is veel ingrijpender. Verslapte huid op de benen of billen kunnen worden behandeld met Profhilo Body. Dat is een injectable op basis van Ultrapuur hyaluronzuur. Profhilo Body activeert de aanmaak van collageen en elastine.

Slappe buik Rotterdam

Een slappe huid op de buik ontstaat vaak door genetische aanleg. Ook al eet je nog zo gezond en sport je regelmatig, het kan zijn dat de huid op je buik slap is. Ook kan na een bevalling de huid op de buik wat verslapt blijven. Verslapte huid kan worden behandeld met diverse behandelingen, zoals Ulthera therapie, Cryo lipolyse, radiofrequentie devices of Profhilo Body. Het is raadzaam om voor een kliniek in Rotterdam te kiezen die diverse behandelmogelijkheden heeft. Dan kan de specialist onafhankelijk adviseren.

Slappe huid verstevigen Rotterdam

Slappe huid verstevigen kan bij vele klinieken in Nederland. Experts raden aan om te kiezen voor een kliniek met ervaren en deskundig opgeleide artsen. Zoals bijvoorbeeld plastisch chirurgen of Cosmetisch Artsen KNMG

Vergelijk alle klinieken voor slappe huid verstevigen in Rotterdam door hier te klikken!

Adres Injectablesbooking Rotterdam:

Injectablesbooking.nl Rotterdam
Weena 690
3012 CN Rotterdam

Boek je injectables behandeling in Rotterdam

Natural Beauty Kliniek
5
Natural Beauty Kliniek
Rotterdam
<1 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Polikliniek De Blaak Rotterdam
3.2
Polikliniek De Blaak Rotterdam
Rotterdam
<1 km
Botox zone v.a.
€ 159,00
Filler per ml v.a.
€ 319,00
Profiel bekijken
Radiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 2x geboekt
Van Rosmalen Kliniek Rotterdam
4.5
Van Rosmalen Kliniek Rotterdam
Rotterdam
<1 km
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 2x geboekt
V-Cosmetics
4.3
V-Cosmetics
Rotterdam
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen over Profhilo Rotterdam

Wat kost een Profhilo behandeling in Rotterdam?

De gemiddelde prijs van een Profhilo behandeling in Rotterdam is tussen € 275 en € 325 per behandeling van 2ML. Het loont de moeite om de Profhilo prijzen en reviews van de diverse klinieken in Rotterdam te vergelijken. Kijk daarvoor op Injectablesbooking.nl. 

Wat is de beste Profhilo kliniek in Rotterdam?

Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek in Rotterdam waar ervaren cosmetisch artsen werken. Lees de reviews van alle Profhilo klinieken in Rotterdam op Injectablesbooking. Maak direct een afspraak.

Welke arts kiezen voor Profhilo behandeling in Rotterdam?

In de omgeving van Rotterdam zijn meer dan 150 artsen en klinieken waar je terecht kunt voor een Profhilo behandeling. Lees de reviews van alle klinieken en artsen die Profhilo in Rotterdam aanbieden op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak. 

Wat mag je niet doen na een Profhilo behandeling?

De eerste 12 uur na de behandeling niet sporten (of zwaar tillen)
De eerste 48 uur na de behandeling geen andere behandelingen (schoonheidsspecialiste, massage ed)
Vermijd de de eerste 48 uur na de behandeling de zon (of bescherm met SPF 50)
Ga de eerste 48 uur na de behandeling niet in de sauna of stoombad.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt