Profhilo Rotterdam

1 maart 2024
Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin
  1. 1 Profhilo behandeling in Rotterdam
  2. 2 Voor de populaire 'Profhilo glow'
  3. 3 Stevige en soepele huid
  4. 4 Vergelijk professionele klinieken

Vergelijk Profhilo behandelingen in Rotterdam

Vergelijk cosmetische klinieken in Rotterdam die Profhilo behandelingen aanbieden op Injectablesbooking. Lees ook alles over de behandeling en algemene behandeladviezen.

Profhilo is een behandeling tegen huidverslapping. Bij een Profhilo behandeling wordt ultrapuur hyaluronzuur met een klein naaldje in de huid gebracht door een cosmetisch arts. Profhilo is geen filler, maar zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen en elastine wordt geactiveerd. Hierdoor wordt de huid steviger. Huidverslapping start vanaf het 25e levensjaar, maar is vaak nog niet direct zichtbaar. Na verloop van tijd worden rimpeltjes zichtbaar en wordt de huid dunner. In dit artikel lees je alles over Profhilo Rotterdam. Vervolgens kun je op deze website alle klinieken die Profhilo behandelingen in Rotterdam aanbieden met elkaar vergelijken en direct een vrijblijvend consult plannen.

Prijs
v.a. € 175
Behandeltijd
ca. 10 minuten
Resultaat
4-6 maanden
Pijnscore (1-10)
3

Profhilo prijzen 2024 Rotterdam

Bekijk de gemiddelde prijs van een Profhilo of Profhilo Body behandeling in Rotterdam. Vergelijk de Profhilo prijzen per klinieken door op bovenstaande knop te drukken.

Profhilo prijzen in Rotterdam 2024

 

 

Merk

Eenheid

Gemiddelde prijs

Profhilo (laagste prijs in de buurt)

2 ML

€ 175

Profhilo

2 ML

€ 278

Profhilo Body

3 ML

€ 375

Profhilo Body

4 ML

€ 445

Profhilo Body

6 ML

€ 681

Profhilo deals en korting

Bekijk actuele Profhilo aanbiedingen en acties in Rotterdam: Klik hier.

-----------------------

Profhilo locaties in Rotterdam

Robert Clinics Rotterdam
Skin+Surgery Bergschenhoek
Cosmetique Totale Rotterdam Noord
De Gezichtskliniek
Alex BeautyStudio

-----------------------

Behandeling

Profhilo wordt met een dun naaldje in de huid verdeeld. In het gelaat krijg je meestal 10 prikjes, 5 per gezichtszijde. Dat noemt men de BAP-techniek. De Profhilo wordt op strategische plekken in de huid gebracht en verdeeld zichzelf. De Profhilo wordt volledig door de huid opgenomen, activeert het collageen en elastine en is na een paar dagen niet meer terug te vinden in de huid.

Resultaat van Profhilo

Het resultaat van een Profhilo behandeling is dat de verslapte huid iets verstrakt en dat er een 'glow' ontstaat.

Profhilo risico's

Profhilo is gemaakt van ultrapuur hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt. Profhilo wordt gezien als heel veilig en bevat geen chemische toevoegingen. Een blauw plekje door het prikken of een klein bobbeltje voor een paar dagen (als er te oppervlakkig wordt geprikt) zijn complicaties die af en toe voorkomen. Dat heeft geen invloed op het resultaat.

profhilo-rotterdam

Vergelijk alle Profhilo klinieken in Rotterdam

Injectablesbooking is een vergelijkingswebsite. Vul je adres in en bekijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Rotterdam.

Hoe ontstaat verslapte huid?

Iedereen krijgt vroeg of laat een slappere huid. Dit is vaak erfelijk bepaald. Maar door bewust te leven, goed te slapen, stress vermijden, gezond eten, niet roken, geen drugs gebruiken en hooguit matig alcohol te drinken, heb je toch behoorlijk wat invloed om de huidkwaliteit optimaal te houden. 

Zodra de huid verslapt, is het raadzaam om het fundament sterker te maken. Het fundament van de huid (dermis) bestaat uit collageen (stevigheid) en elastine (soepelheid). Profhilo behandelingen kun je al vanaf je 25e verjaardag laten toepassen. Dat zijn dan vaak preventieve behandelingen. Dit betekent dat je de huid al sterker maakt voordat een verslapte huid zichtbaar is. 

Profhilo behandeling in Rotterdam

Meer dan 20 klinieken zijn te vinden in de regio Rotterdam waar je terecht kunt voor een Profhilo behandeling. Een Profhilo behandeling Rotterdam is dan ook nooit ver weg. Vergelijk alle cosmetische klinieken die Profhilo behandelingen aanbieden op Injectablesbooking.nl.

Rotterdammers hechten waarde aan een verzorgd uiterlijk. Over het algemeen zijn er per inwoner in Rotterdam meer cosmetische klinieken te vinden dan in andere steden. Een verslapte huid wordt vaak zichtbaar doordat de huid in het gezicht naar beneden uitzakt. Vaak zijn er dan kleine rimpeltjes zichtbaar op de wangen, onstaat een neus-lippenplooi, marionetlijnen en de huid op de kaaklijn wordt wat minder strak. Wanneer je je daar aan stoort dan kun je voor een vrijblijvend consult op bezoek bij een cosmetisch arts. Daar wordt je vakkundig geadviseerd. 

Profhilo prijs in Rotterdam

Profhilo is een cosmetische behandeling tegen slappe huid. Een behandeling voor het gelaat of hals kost tussen de € 275 en € 325 per behandeling. Dit prijsverschil wordt o.a. verklaard door de ervaring van de cosmetisch arts. Het is raadzaam om voor een ervaren en adequaat opgeleide arts te kiezen. Bij aanbiedingen is de Profhilo behandelprijs soms wel lager. 

Bekijk Profhilo aanbiedingen

Voor en na foto's

Profhilo voor en na foto's van Beautifier (voor)
Profhilo voor en na foto's van Beautifier (na)
Deze foto's zijn van Beautifier
Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (voor)
Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (na)
Deze foto's zijn van Prof. Aesthetics
Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (voor)
Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (na)
Deze foto's zijn van Prof. Aesthetics
Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (voor)
Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (na)
Deze foto's zijn van Prof. Aesthetics

Profhilo Body Rotterdam

Profhilo Body is een behandeling die ook in Rotterdam wordt aangeboden. Het is een Profhilo behandeling voor het lichaam. Profhilo Body Rotterdam is geschikt voor behandeling van licht verslapte huid op het lichaam. Bijvoorbeeld verslapte huid op de buik, decolleté, bovenarmen, bovenbenen of billen.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Rotterdam

Botoxbehandeling Rotterdam
Traangoot filler Rotterdam
Filler behandeling Rotterdam
Lipfillers Rotterdam
Injectables Rotterdam

-----------------------

Slappe huid benen Rotterdam

Billen verstrakken of slappe huid benen verstevigen zijn veelvuldig uitgevoerde Profhilo Body behandelingen. Het is belangrijk om duidelijk te hebben of er sprake is van verslapte huid óf van huidoverschot. Huidoverschot moet namelijk meestal worden verwijderd door de plastisch chirurg. Dat is veel ingrijpender. Verslapte huid op de benen of billen kunnen worden behandeld met Profhilo Body. Dat is een injectable op basis van Ultrapuur hyaluronzuur. Profhilo Body activeert de aanmaak van collageen en elastine.

Slappe buik Rotterdam

Een slappe huid op de buik ontstaat vaak door genetische aanleg. Ook al eet je nog zo gezond en sport je regelmatig, het kan zijn dat de huid op je buik slap is. Ook kan na een bevalling de huid op de buik wat verslapt blijven. Verslapte huid kan worden behandeld met diverse behandelingen, zoals Ulthera therapie, Cryo lipolyse, radiofrequentie devices of Profhilo Body. Het is raadzaam om voor een kliniek in Rotterdam te kiezen die diverse behandelmogelijkheden heeft. Dan kan de specialist onafhankelijk adviseren.

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Bekijk informatie in andere steden

Profhilo Den Haag
Profhilo Amsterdam
Profhilo Utrecht
Profhilo Eindhoven
Profhilo Groningen

Slappe huid verstevigen Rotterdam

Slappe huid verstevigen kan bij vele klinieken in Nederland. Experts raden aan om te kiezen voor een kliniek met ervaren en deskundig opgeleide artsen. Zoals bijvoorbeeld plastisch chirurgen of Cosmetisch Artsen KNMG

Vergelijk alle klinieken voor slappe huid verstevigen in Rotterdam door hier te klikken!

Adres Injectablesbooking Rotterdam:

Injectablesbooking.nl Rotterdam
Weena 690
3012 CN Rotterdam

Profhilo reviews in Rotterdam

Ik heb een profhilo behandeling gehad bij ANC. Hierdoor heb ik een mooie glow op mijn gezicht gekregen en zag meteen resultaat. Ook werden de fijne lijntjes minder zichtbaar.

Ik ben heel warm verwelkomd en vond ik de dames heel vriendelijk. Zeker een aanrader!!!
Meltem Ozturk
ANC Clinics
9 oktober 2023 15:03
Ik ga al jaren naar deze kliniek voor botox, fillers, huidtherapie en sinds kort ook profhilo. Ik ben door diverse artsen en therapeuten behandeld en altijd tevreden. De informatie vooraf, nazorg, hygiëne, gezelligheid en persoonlijke aandacht zijn altijd top! Ook de producten die ze gebruiken zijn erg fijn. Kortom, ik zie mijzelf hier nog heel lang komen :-... Toon meer »
Ik ga al jaren naar deze kliniek voor botox, fillers, huidtherapie en sinds kort ook profhilo. Ik ben door diverse artsen en therapeuten behandeld en altijd tevreden. De informatie vooraf, nazorg, hygiëne, gezelligheid en persoonlijke aandacht zijn altijd top! Ook de producten die ze gebruiken zijn erg fijn. Kortom, ik zie mijzelf hier nog heel lang komen :-D Toon minder »
Ik ben in barendrecht al een paar keer geweest voor behandeling van botox en filler en profhilo door Merel en ik ben uiterst tevreden door de vakkundigheid en profesionaliteit waarmee ik geholpen ben en heb ook volledig vertrouwen in de behandelaar Merel .. ze begrijpt altijd precies wat ik wil …en voel me erg op mijn gemak daardoor… bedankt!!
Bianca Brouwers
Faceland Barendrecht
23 juli 2022 18:06

Boek je injectables behandeling in Rotterdam

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Natural Beauty Kliniek
Natural Beauty Kliniek
Rotterdam, Bierstraat 6
<1 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
Bergschenhoek, Leeuwenhoekweg 4
6 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Onlangs 20x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
MH Kliniek Rijswijk
MH Kliniek Rijswijk
Rijswijk, Broekmolenweg 20
15 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 3x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Aēstec Cosmetische Kliniek Rotterdam
Aēstec Cosmetische Kliniek Rotterdam
Rotterdam, Karel Doormanstraat 326
1 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Mooi & natuurlijk ouder worden
BeloteroProfhilo (2 ML)
Onlangs 9x geboekt
Next Cosmetic Clinics
Next Cosmetic Clinics
Rotterdam, Goudsesingel 227
<1 km
Botox zone v.a.
€ 80,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Stylage
Bekijk agenda
 
Doctors at Soap Rotterdam
Doctors at Soap Rotterdam
Rotterdam, Meent 17A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Love for Beauty kliniek
Love for Beauty kliniek
Rotterdam, Goudsesingel 77
<1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Polikliniek De Blaak Rotterdam
Polikliniek De Blaak Rotterdam
Rotterdam, Blaak 243
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 339,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen over Profhilo Rotterdam

Wat kost een Profhilo behandeling in Rotterdam?

Wat is de beste Profhilo kliniek in Rotterdam?

Welke arts kiezen voor Profhilo behandeling in Rotterdam?

Wat mag je niet doen na een Profhilo behandeling?

Wat is het adres van Injectablesbooking in Rotterdam?

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt