Traangoot filler behandeling

30-06-2020

Ben je op zoek naar een behandeling van je traangoten met fillers? Klik hier om alle klinieken en artsen bij jou in de buurt met elkaar te vergelijken.

Wat is een traangoot filler? De traangoot (‘tear trough’) loopt van de binnenste ooghoek (bij de neus) als een geultje schuin onder je oog door. Soms is de huid daar zo dun dat je een donkere kring ziet. Vaak zie je er dan vermoeid uit. Met een traangoot filler kun je de huid subtiel opvullen, zodat je er weer fit en uitgerust uitziet.

Traangoot filler behandeling

Oorzaken van een opvallende traangoot (of donkere kring)

Sommige mensen hebben van nature een dunne huid, bij andere wordt de huid dunner naarmate men ouder wordt. Ook kan het zijn dat er sprake is van schaduwwerking. Dit kan ontstaan wanneer iemand diepe ogen heeft, of juist krachtige jukbeenderen. Vermoeidheid, stress, alcohol en roken zijn andere oorzaken van opvallende donkere kringen. Dit zorgt er respectievelijk voor dat je wat bleker bent, vocht te kort of ijzer of vitamine B12 tekort hebt. 

Traangoot fillers

Meestal wordt de huid van de traangoot opgevuld met een hyaluronzuur filler. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in het lichaam voorkomt. De geschikte filler wordt met een dunne naald of canule gelijkmatig verdeeld in de traangoot. De cosmetisch arts kiest hiervoor een filler met de juiste cohesiviteit. Er zijn veel verschillende merken hyaluronzuur. Wij raden aan om te kiezen voor een A-merk hyaluronzuur. Deze merken hyaluronzuren hebben verschillende varianten, waaronder geschikte voor een traangoot behandeling. Andere variantie hyaluronzuur fillers worden gebruikt voor de kaaklijn, neus lippenplooi en jukbeenderen

Wat is een traangoot behandeling?

Een traangoot behandeling is één van de populairste filler behandelingen. Wanneer je een vermoeide blik hebt door donkere kringen onder je ogen, dan is een traangoot behandeling een uitkomst. Deze behandeling wordt niet door alle injectables artsen uitgevoerd. Het is een behandeling waarbij er zeer nauwkeurig en verstandig moet worden gewerkt. Het is om die reden aan te raden om te kiezen voor een arts die veel ervaring heeft met fillers. Vergelijk alle klinieken en artsen op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Traangoot filler voor en na

Veel mensen zijn op zoek naar traangoot filler voor en na foto's. De meeste consumenten geven geen toestemming om hun foto's te delen. Als een kliniek traangoot voor en na foto's deelt, dan is dit vaak ter indicactie van de mogelijkheden. Het is niet altijd het resultaat van een traangoot behandeling bij de specifieke kliniek. Het is raadzaam om te kiezen voor een ervaren en adequaat opgeleide arts. Een cosmetisch arts KNMG, plastisch chirurg of dermatoloog zijn medisch specialisten die een toepasselijke medische titel hebben. 

Hoe lang werkt een traangoot filler?

Een traangoot filler is vaak 9-14 maanden effectief. De traangoot behandeling kan zodra de donkere wallen weer zichtbaar worden herhaald. Vaak is dan een touch-up voldoende. Een traangoot behandeling is een dankbare behandeling. Het resultaat stemt vaak tot tevredenheid. Voor traangoot filler wordt meestal een behandeling van 30 minuten ingepland. Hyaluronzuur fillers zijn volledig afbreekbaar, A-merk hyaluronzuren worden gezien als medische hulpmiddelen met een goed veiligheidsprofiel. Ca. 10 dagen na de behandeling is het resultaat optimaal. De dunne huid is subtiel opgevuld, de donkere schaduw is verdwenen door een vloeiendere overgang naar de jukbeenderen. Dag vermoeide blik, hallo fitte uitstraling!

Ben je benieuwd welke arts is gespecialiseerd in traangoot behandelingen? Zoek, vergelijk en boek op Injectablesbooking.nl.

Traangoot behandeling voor en na

Een traangoot behandeling voor en na foto laat vaak zien wat de mogelijkheden zijn. Iedereen is echter uniek. Het is heel lastig om mensen met elkaar te vergelijken als de leeftijd, gender en huidkwaliteit niet hetzelfde zijn. Er wordt aangeraden om niet alleen voor traangoot behandeling voor en na foto's te kiezen. Wanneer een arts meerdere jaren dagelijks met injectables werkt, dan is dat vaak een goede arts om voor een vrijblijvend consult te bezoeken.