Traangoot filler behandeling

01-05-2022

Ben je op zoek naar een behandeling van je traangoten met fillers? Vergelijk hier alle artsen en klinieken bij jou in de buurt!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Traangoot filler

Een traangoot filler is één van de populairste cosmetische behandelingen. Veel mensen laten dit uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien. Dit is met traangoot fillers goed te behandelen. Een traangoot behandeling is ca. 8 - 12 maanden effectief. Lees op deze pagina alle traangoot filler informatie.

Traangoot filler behandeling

Traangoot behandeling informatie en nazorg

😫pijn 1-102️⃣
🕘behandeltijdca. 30 min
🤩wanneer resultaatdirect
hersteltijdenkele dagen lichte zwelling, mogelijk wat gevoelig
🩹nazorg3x per dag koelen met een schone theedoek ertussen.
Niet sporten en masseren voor 48 uur.
🧐controlein overleg, na 2 weken
👸hoelang resultaat8 -12 maanden
💰gemiddelde prijs€ 350 - € 500
💉verdovingniet nodig
👩‍🔬veiligheidKies voor een behandelaar met ervaring en een adequate opleiding

Traangoot filler voor en na

Traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling. Voor en na foto's zijn zelden representatief. Iedereen ziet er anders uit en iedere arts behandeld anders. Sommige mensen hebben donkere kringen doordat zij een dunne huid hebben. Anderen hebben ingevallen oogkassen. En weer andere mensen hebben last van schaduwwerking dankzij omliggende botstructuur. Het is om die reden ook erg lastig om traan goot voor na foto's te vergelijken met jouw situatie. 

Wat is een traangoot filler? 

De traangoot (‘tear trough’) loopt van de binnenste ooghoek (bij de neus) als een geultje schuin onder je oog door. Soms is de huid daar zo dun dat je een donkere kring ziet. Vaak zie je er dan vermoeid uit. Met een traangoot filler kun je de huid subtiel opvullen, zodat je er weer fit en uitgerust uitziet.

Tijdens de behandeling verdeelt de cosmetisch arts met een dunne naald een zachte hyaluronzuur filler in de huid. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in het lichaam voorkomt. Het is een heldere substantie. Er zijn zowel verschillende varianten hyaluronzuur, onder andere als dikkere en dunnere substantie. Het is raadzaam om te kiezen voor een traangoot filler van één van de gerenomeerde merken: Restylane, Teosyal, Juvéderm, Belotero en Aliaxin.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Traangoot behandeling

Een traangoot behandeling wordt door cosmetisch artsen uitgevoerd tegen donkere kringen of een vermoeide blik. De behandeling van de traangoten is een specialisme. Niet alle cosmetisch artsen doen dit. De huid onder de ogen is namelijk erg dun en kwetsbaar. Wanneer bijvoorbeeld de hyaluronzuur niet nauwkeurig wordt verdeeld, dan kunnen kleine bobbeltjes zichtbaar worden. Dit is met hyaluronidase wel weer op te lossen (hiermee wordt hyaluronzuur opgelost), maar kan beter worden voorkomen. Ook houdt de huid onder de ogen makkelijk vocht vast. Hierdoor kunnen er 'wallen' ontstaan. Het is raadzaam om voor een traangoot behandeling naar een ervaren cosmetisch arts te gaan die een deskundige diagnose stelt en goed de voor en nadelen met jou bespreekt.

Voor wie is een traangoot filler behandeling geschikt?

Wanneer je het gevoel hebt dat je donkere kringen hebt, of er rondom je ogen er vermoeider uitziet dan dat jij je voelt, dan is een traangoot filler mogelijk een oplossing. De traangoot behandeling wordt met name uitgevoerd bij mensen tussen de 25 en 49 jaar. Tijdens een persoonlijk consult kan de arts je vertellen of je in aanmerking komt voor een behandeling.

Oorzaken van een opvallende traangoot (of donkere kring)

Sommige mensen hebben van nature een dunne huid, bij andere wordt de huid dunner naarmate men ouder wordt. Ook kan het zijn dat er sprake is van schaduwwerking. Dit kan ontstaan wanneer iemand diepe ogen heeft, of juist krachtige jukbeenderen. Vermoeidheid, stress, alcohol en roken zijn andere oorzaken van opvallende donkere kringen. Dit zorgt er respectievelijk voor dat je wat bleker bent, vocht te kort of ijzer of vitamine B12 tekort hebt. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Traangoot fillers

Meestal wordt de huid van de traangoot opgevuld met een hyaluronzuur filler. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in het lichaam voorkomt. De geschikte filler wordt met een dunne naald of canule gelijkmatig verdeeld in de traangoot. De cosmetisch arts kiest hiervoor een filler met de juiste cohesiviteit. Er zijn veel verschillende merken hyaluronzuur. Wij raden aan om te kiezen voor een A-merk hyaluronzuur. Deze merken hyaluronzuren hebben verschillende varianten, waaronder geschikte voor een traangoot behandeling. Andere variantie hyaluronzuur fillers worden gebruikt voor de kaaklijn, neus lippenplooi en jukbeenderen

Wat is een traangoot behandeling?

Een traangoot behandeling is één van de populairste filler behandelingen. Wanneer je een vermoeide blik hebt door donkere kringen onder je ogen, dan is een traangoot behandeling een uitkomst. Deze behandeling wordt niet door alle injectables artsen uitgevoerd. Het is een behandeling waarbij er zeer nauwkeurig en verstandig moet worden gewerkt. Het is om die reden aan te raden om te kiezen voor een arts die veel ervaring heeft met fillers. Vergelijk alle klinieken en artsen op Injectablesbooking.nl.

Traangoot filler resultaat

Veel mensen zijn op zoek naar traangoot filler voor en na foto's. De meeste consumenten geven geen toestemming om hun foto's te delen. Als een kliniek traangoot voor en na foto's deelt, dan is dit vaak ter indicactie van de mogelijkheden. Het is niet altijd het resultaat van een traangoot behandeling bij de specifieke kliniek. Het is raadzaam om te kiezen voor een ervaren en adequaat opgeleide arts. Een cosmetisch arts KNMG, plastisch chirurg of dermatoloog zijn medisch specialisten die een toepasselijke medische titel hebben. 

Traangoot filler behandeling

Hoe lang werkt een traangoot filler?

Een traangoot filler is vaak 9-12 maanden effectief. De traangoot behandeling kan zodra de donkere wallen weer zichtbaar worden herhaald. Vaak is dan een touch-up voldoende. Een traangoot behandeling is een dankbare behandeling. Het resultaat stemt vaak tot tevredenheid. Voor traangoot filler wordt meestal een behandeling van 30 minuten ingepland. Hyaluronzuur fillers zijn volledig afbreekbaar, A-merk hyaluronzuren worden gezien als medische hulpmiddelen met een goed veiligheidsprofiel. Ca. 10 dagen na de behandeling is het resultaat optimaal. De dunne huid is subtiel opgevuld, de donkere schaduw is verdwenen door een vloeiendere overgang naar de jukbeenderen. Dag vermoeide blik, hallo fitte uitstraling!

Ben je benieuwd welke arts is gespecialiseerd in traangoot behandelingen? Zoek, vergelijk en boek op Injectablesbooking.nl.

-----------------------

Vind een behandeling bij jou in de buurt

Traangoot behandeling Amsterdam
Traangoot behandeling Den Haag
Traangoot behandeling Rotterdam
Traangoot behandeling Utrecht
Traangoot behandeling Eindhoven
Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Traangootbehandeling kosten

Een traangootbehandeling is een delicate behandeling. Het is raadzaam om daarvoor bijvoorbeeld op zoek te gaan naar een erkende Cosmetisch Arts KNMG, Plastisch Chirurg of Dermatoloog. Aangezien wallen erg opvallen, is in de behandeling van wallen ook iedere millimeter cruciaal. Traangootbehandeling kosten zijn dan mogelijk van ondergeschikt belang, kwaliteit staat voorop. Een behandeling varieert tussen de € 350 en € 500 per behandeling. Bekijk hier het hele artikel over traangoot filler kosten

Voor traangoot behandelingen is er zelden meer dan één ML nodig. Vergelijk alle artsen die gespecialiseerd zijn in traangoot behandelingen op Injectablesbooking.nl. Lees hier een artikel over filler prijzen in Nederland.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Traangoot behandeling reviews

Er zijn online duizenden traangoot behandeling reviews te vinden. Veel consumenten zijn daardoor review moe. Iedereen is uniek. Het is heel lastig om mensen met elkaar te vergelijken als de leeftijd, gender en huidkwaliteit niet hetzelfde zijn. Er wordt aangeraden om te kiezen voor een ervaren cosmetische arts. Wanneer een arts meerdere jaren dagelijks met injectables werkt, dan is dat vaak een goede arts om voor een vrijblijvend consult te bezoeken. 

-----------------------

Lees verder:
Traangoot ervaringen
Traangoot filler prijs
Traangoot filler voor en na
Traangoot filler behandeling voor mannen

-----------------------

Lees verder:
Rimpels onder ogen
Rimpels rond de mond
Lachrimpels

 

Traangoot filler behandeling

Veel gestelde vragen over traangoot fillers

Wat is een traangoot filler?

Een traangoot filler is een hyaluronzuur filler die exact de juiste dikte heeft om in de onder oogleden een goed resultaat te geven. Alle bekende merken hyaluronzuur fillers hebben een traangoot filler variant. Vraag je cosmetisch arts naar het merk waarmee wordt gewerkt.

Wanneer zie ik resultaat van traangoot fillers?

Direct na de behandeling is het resultaat zichtbaar. Het behandelde gebied kan wel iets gezwollen en gevoelig zijn. Na ruim 2 weken is het eindresultaat zichtbaar. Vanuit privacy laten klinieken online niet veel traangoot voor en na foto's zien. Bij kwalitatieve klinieken is dit tijdens een consult wel mogelijk. Vaak hebben zij vele traangoot voor en na foto's.

Is een traangoot behandeling veilig?

Indien je kiest voor een ervaren arts die werkt met één van de A-Merk hyaluronzuur fillers, dan wordt een traangoot filler behandeling als veilig beschouwd. Lang niet alle artsen voeren deze behandeling uit. Dat komt omdat het resultaat zo nauw luistert én cliënten door de fillerbehandeling soms blijvende zwelling in het onderooglid creeeren. Selecteer daarom zorgvuldig je cosmetisch arts. 

Wat zijn de risico van traangootfillers?

De onderoogleden zijn een gebied waar zwelling kan ontstaan. De ene persoon is daar gevoeliger voor dan de andere persoon. Wanneer je vaak vocht vast houdt onder je ogen, dan wordt een traangoot filler soms afgeraden. Het is extreem belangrijk om de juiste hyaluronzuur filler variant te gebruiken. Liefst een hyaluronzuur filler die niet de neiging heeft om vocht te binden. 

Vergelijk alle klinieken voor een traan goot behandeling bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl.

Is een traangoot behandeling pijnlijk?

De meeste mensen ervaren traangoot fillers niet als pijnlijk. Op pijnschaal 1 - 10 krijgt deze behandeling een 2. Er wordt onder het oog 1 gaatje geprikt, dat is vaak het gevoeligst. De traangoot filler wordt door één prikgaatje in de huid verdeeld. Het verdelen van de filler met een canule geeft een drukkend gevoel. 

Kan een traangoot filler worden verwijderd?

Hoe vaak moet je traangoot fillers?

Één behandeling is voldoende. Een traangoot filler is over het algemeen 9 -12 maanden effectief. In sommige gevallen houdt het resultaat zelfs 18-20 maanden aan. Dit is o.a. afhankelijk van het gebruikte merk filler. Daarna kun je ervoor kiezen om weer behandeld te worden. 

Wat moet je doen na traangoot fillers?

3x per dag koelen met een schone theedoek ertussen. Niet sporten en masseren voor 48 uur.

Wat kost een traangoot filler?

De gemiddelde prijs voor traangootfillers ligt tussen de € 350 en € 500 per behandeling. 

Wat is de beste kliniek voor traangoot fillers?

Het is raadzaam om voor een kliniek te kiezen die wat langer bestaat en over een langere periode goede reviews heeft.

Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl. Kies een ervaren cosmetisch arts en plan eerste een vrijblijvend consult. Wanneer je een goed gevoel hebt dan kun je je tijdens een tweede afspraak laten behandelen.

Wat zijn de nadelen van traangoot fillers?

De traangoot is een delicaat behandelgebied. De huid is dun zo vlak onder de ogen. Mensen houden hier ook gemakkelijk vocht vast. Het vereist ervaring om deze behandeling uit te voeren. Het is raadzaam om te kiezen voor een ervaren arts. Lees hier verder over de mogelijke traan goot complicaties.

Wordt een traangoot filler door de verzekering vergoed?

Nee, een traangoot behandeling wordt niet door de zorgverzekering vergoed. Wanneer er sprake is van (gedeeltelijke) gezichtsverlamming of van assymetrie na een ongeluk (trauma) dan kan het zijn dat je bij enkele klinieken voor vergoeding in aanmerking komt. Vraag je zorgverzekering om meer informatie.

Doen traangoot fillers pijn?

De behandeling is niet pijnlijk. De pijn krijgt een 2 op schaal van 1-10. Je zult 2 kleine prikjes voelen, daarna valt het mee. De meeste mensen vinden het achteraf alles meevallen.

Hoe lang blijft traangoot filler zitten?

Een traangoot filler is gemiddeld 9-12 maanden effectief. In sommige gevallen houdt het resultaat 18-20 maanden aan. De filler wordt vervolgens door het lichaam opgenomen.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt