Traangoot filler behandeling

30-06-2020

Ben je op zoek naar een behandeling van je traangoten met fillers? Klik hier om alle klinieken en artsen bij jou in de buurt met elkaar te vergelijken.

Wat is een traangoot filler? De traangoot (‘tear trough’) loopt van de binnenste ooghoek (bij de neus) als een geultje schuin onder je oog door. Soms is de huid daar zo dun dat je een donkere kring ziet. Vaak zie je er dan vermoeid uit. Met een traangoot filler kun je de huid subtiel opvullen, zodat je er weer fris en fruitig uitziet.

Traangoot filler behandeling

Oorzaken van een opvallende traangoot (of donkere kring)

Sommige mensen hebben van nature een dunne huid, bij andere wordt de huid dunner naarmate men ouder wordt. Ook kan het zijn dat er sprake is van schaduwwerking. Dit kan ontstaan wanneer iemand diepe ogen heeft, of juist krachtige jukbeenderen. Vermoeidheid, stress, alcohol en roken zijn andere oorzaken van opvallende donkere kringen. Dit zorgt er respectievelijk voor dat je wat bleker bent, vocht te kort of ijzer of vitamine B12 tekort hebt. 

Wat is een traangoot behandeling?

Meestal wordt de huid van de traangoot opgevuld met een hyaluronzuur filler. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in het lichaam voorkomt. Er zijn veel verschillende merken hyaluronzuur. Wij raden aan om te kiezen voor een A-merk hyaluronzuur. Deze merken hyaluronzuren hebben verschillende varianten, waaronder geschikte voor een traangoot behandeling. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Hoe lang werkt een traangoot filler?

Een traangoot filler is vaak 9-14 maanden effectief. De traangoot behandeling kan zodra de donkere wallen weer zichtbaar worden herhaald. Vaak is dan een touch-up voldoende. Een traangoot behandeling is een dankbare behandeling. Het resultaat stemt vaak tot tevredenheid. Voor traangoot filler wordt meestal een behandeling van 30 minuten ingepland. Hyaluronzuur fillers zijn volledig afbreekbaar, A-merk hyaluronzuren worden gezien als medische hulpmiddelen met een goed veiligheidsprofiel. Ca. 10 dagen na de behandeling is het resultaat optimaal. De dunne huid is subtiel opgevuld, de donkere schaduw is verdwenen door een vloeiendere overgang naar de jukbeenderen. Dag vermoeide blik, hallo fitte uitstraling!

Ben je benieuwd welke arts is gespecialiseerd in traangoot behandelingen? Zoek, vergelijk en boek op Injectablesbooking.nl.