Traangoot filler behandeling

30-06-2020

Ben je op zoek naar een behandeling van je traangoten met fillers? Klik hier om alle klinieken en artsen bij jou in de buurt met elkaar te vergelijken.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Een traangoot filler is één van de populairste cosmetische behandelingen. Veel mensen laten dit uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien. Dit is met traangoot fillers goed te behandelen. Een behandeling is ca. 9 maanden effectief.

Traangoot filler behandeling

Wat is een traangoot filler? 

De traangoot (‘tear trough’) loopt van de binnenste ooghoek (bij de neus) als een geultje schuin onder je oog door. Soms is de huid daar zo dun dat je een donkere kring ziet. Vaak zie je er dan vermoeid uit. Met een traangoot filler kun je de huid subtiel opvullen, zodat je er weer fit en uitgerust uitziet.

Tijdens de behandeling verdeelt de cosmetisch arts met een dunne naald een zachte hyaluronzuur filler in de huid. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in het lichaam voorkomt. Het is een heldere substantie. Er zijn zowel verschillende varianten hyaluronzuur, onder andere als dikkere en dunnere substantie. Het is raadzaam om te kiezen voor een traangoot filler van één van de gerenomeerde merken: Restylane, Teosyal, Juvéderm, Belotero en Aliaxin.

Traangoot behandeling

Een traangoot behandeling wordt door cosmetisch artsen uitgevoerd tegen donkere kringen of een vermoeide blik. De behandeling van de traangoten is een specialisme. Niet alle cosmetisch artsen doen dit. De huid onder de ogen is namelijk erg dun en kwetsbaar. Wanneer bijvoorbeeld de hyaluronzuur niet nauwkeurig wordt verdeeld, dan kunnen kleine bobbeltjes zichtbaar worden. Dit is met hyaluronidase wel weer op te lossen (hiermee wordt hyaluronzuur opgelost), maar kan beter worden voorkomen. Ook houdt de huid onder de ogen makkelijk vocht vast. Hierdoor kunnen er 'wallen' ontstaan. Het is raadzaam om voor een traangoot behandeling naar een ervaren cosmetisch arts te gaan die een deskundige diagnose stelt en goed de voor en nadelen met jou bespreekt.

Oorzaken van een opvallende traangoot (of donkere kring)

Sommige mensen hebben van nature een dunne huid, bij andere wordt de huid dunner naarmate men ouder wordt. Ook kan het zijn dat er sprake is van schaduwwerking. Dit kan ontstaan wanneer iemand diepe ogen heeft, of juist krachtige jukbeenderen. Vermoeidheid, stress, alcohol en roken zijn andere oorzaken van opvallende donkere kringen. Dit zorgt er respectievelijk voor dat je wat bleker bent, vocht te kort of ijzer of vitamine B12 tekort hebt. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Traangoot fillers

Meestal wordt de huid van de traangoot opgevuld met een hyaluronzuur filler. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in het lichaam voorkomt. De geschikte filler wordt met een dunne naald of canule gelijkmatig verdeeld in de traangoot. De cosmetisch arts kiest hiervoor een filler met de juiste cohesiviteit. Er zijn veel verschillende merken hyaluronzuur. Wij raden aan om te kiezen voor een A-merk hyaluronzuur. Deze merken hyaluronzuren hebben verschillende varianten, waaronder geschikte voor een traangoot behandeling. Andere variantie hyaluronzuur fillers worden gebruikt voor de kaaklijn, neus lippenplooi en jukbeenderen

Wat is een traangoot behandeling?

Een traangoot behandeling is één van de populairste filler behandelingen. Wanneer je een vermoeide blik hebt door donkere kringen onder je ogen, dan is een traangoot behandeling een uitkomst. Deze behandeling wordt niet door alle injectables artsen uitgevoerd. Het is een behandeling waarbij er zeer nauwkeurig en verstandig moet worden gewerkt. Het is om die reden aan te raden om te kiezen voor een arts die veel ervaring heeft met fillers. Vergelijk alle klinieken en artsen op Injectablesbooking.nl.

Traangoot filler voor en na

Veel mensen zijn op zoek naar traangoot filler voor en na foto's. De meeste consumenten geven geen toestemming om hun foto's te delen. Als een kliniek traangoot voor en na foto's deelt, dan is dit vaak ter indicactie van de mogelijkheden. Het is niet altijd het resultaat van een traangoot behandeling bij de specifieke kliniek. Het is raadzaam om te kiezen voor een ervaren en adequaat opgeleide arts. Een cosmetisch arts KNMG, plastisch chirurg of dermatoloog zijn medisch specialisten die een toepasselijke medische titel hebben. 

Traangoot filler behandeling

Hoe lang werkt een traangoot filler?

Een traangoot filler is vaak 9-12 maanden effectief. De traangoot behandeling kan zodra de donkere wallen weer zichtbaar worden herhaald. Vaak is dan een touch-up voldoende. Een traangoot behandeling is een dankbare behandeling. Het resultaat stemt vaak tot tevredenheid. Voor traangoot filler wordt meestal een behandeling van 30 minuten ingepland. Hyaluronzuur fillers zijn volledig afbreekbaar, A-merk hyaluronzuren worden gezien als medische hulpmiddelen met een goed veiligheidsprofiel. Ca. 10 dagen na de behandeling is het resultaat optimaal. De dunne huid is subtiel opgevuld, de donkere schaduw is verdwenen door een vloeiendere overgang naar de jukbeenderen. Dag vermoeide blik, hallo fitte uitstraling!

Ben je benieuwd welke arts is gespecialiseerd in traangoot behandelingen? Zoek, vergelijk en boek op Injectablesbooking.nl.

-----------------------

Vind een behandeling bij jou in de buurt

Traangoot behandeling Amsterdam

Traangoot behandeling Den Haag

Traangoot behandeling Rotterdam

Traangoot behandeling Utrecht
Traangoot behandeling Eindhoven

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Traangootbehandeling kosten

Een traangootbehandeling is een delicate behandeling. Het is raadzaam om daarvoor bijvoorbeeld op zoek te gaan naar een erkende Cosmetisch Arts KNMG, Plastisch Chirurg of Dermatoloog. Aangezien wallen erg opvallen, is in de behandeling van wallen ook iedere millimeter cruciaal. Traangootbehandeling kosten zijn dan mogelijk van ondergeschikt belang, kwaliteit staat voorop. Een behandeling varieert tussen de € 300 en € 500 per ML filler. Voor traangoot behandelingen is er zelden meer dan één ML nodig. Vergelijk alle artsen die gespecialiseerd zijn in traangoot behandelingen op Injectablesbooking.nl. Lees hier een artikel over filler prijzen in Nederland.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Traangoot behandeling voor en na

Een traangoot behandeling voor en na foto laat vaak zien wat de mogelijkheden zijn. Iedereen is echter uniek. Het is heel lastig om mensen met elkaar te vergelijken als de leeftijd, gender en huidkwaliteit niet hetzelfde zijn. Er wordt aangeraden om niet alleen voor traangoot behandeling voor en na foto's te kiezen. Wanneer een arts meerdere jaren dagelijks met injectables werkt, dan is dat vaak een goede arts om voor een vrijblijvend consult te bezoeken. 

Wat zijn veel gestelde vragen over traangootbehandelingen?

Wanneer zie ik resultaat van een traangoot fillerbehandeling?

Direct na de behandeling is het resultaat zichtbaar. Het behandelde gebied kan wel iets gezwollen zijn. Na ruim 2 weken is het eindresultaat zichtbaar. Vanuit privacy laten klinieken online niet veel traangoot voor en na foto's zien. Bij kwalitatieve klinieken is dit tijdens een consult wel mogelijk. Vaak hebben zij vele traangoot voor en na foto's.

Is een traangootbehandeling veilig?

Indien je kiest voor een ervaren arts die werkt met één van de A-Merk hyaluronzuur fillers, dan is het een veilige behandeling. Een hyaluronzuur filler is bovendien oplosbaar met hyaluronidase en ca. 9-12 maanden effectief. Daarna is de filler volledig door het lichaam opgenomen. 

Is een traangoot behandeling pijnlijk?

De meeste mensen ervaren het niet als pijnlijk. De traangoot filler wordt door één prikgaatje in de huid verdeeld. 

Hoe vaak moet je worden behandeld met de traangoot filler?

Één behandeling is voldoende. Een traangoot filler is over het algemeen 9-12 maanden effectief. Daarna kun je ervoor kiezen om weer behandeld te worden. 

Lees verder:
Traangoot filler kosten