Traangoot filler behandeling voor een frisse blik

1 mei 2022
Thanya Tha-In
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Dr. Thanya Tha-In

Donkere kringen onder je ogen verdwijnen na een traangoot filler behandeling. Je hebt niet langer een vermoeide blik en ziet er weer fris en stralend uit. Lees alles over deze populaire cosmetische behandeling en vind een kliniek bij jou in de buurt.

Traangoot filler behandeling informatie

Prijs
vanaf €270
Behandeltijd
30 minuten
Hoelang effect?
8-18 maanden
Pijnscore 1-10
2

Bekijk de klinieken bij jou in de buurt

Wat is een traangoot filler behandeling?

De traangoot is het geultje onder je oog, dat vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Bij sommige mensen is het ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien terwijl je dat niet bent. Als je de traangootjes laat opvullen, dan verdwijnen de donkere kringen onder de ogen. Je hebt geen wallen meer en ziet er stralend uit.

Een traangoot filler behandeling, of een behandeling om je wallen te verwijderen, is een enorm populaire cosmetische behandeling. Nadat de traangoot is gevuld heb je er acht tot soms wel twaalf maanden plezier van met een verbluffend resultaat. Direct na de behandeling zelf is dit resultaat al zichtbaar.

De arts zet tijdens de behandeling met een dunne naald een zachte hyaluronzuur filler onder de ogen. Het traangootje wordt opgevuld en de donkere kringen onder je ogen verdwijnen. Je ziet er niet meer vermoeid uit.

wat-is-een-traangoot-filler

Waarom een traangoot behandeling?

Krijg je vaak te horen dat je er vermoeid uitziet, terwijl jij je zo niet voelt? Of stoor je je aan de donkere kringen onder je ogen? De huid onder de ogen is dun, waardoor het bloed dat door loopt zichtbaar is in de vorm van donkere randen. Een traangoot filler vult de traangoot, het geultje onder je oog, met een filler van hyaluronzuur. Nadat de traangoot is behandeld zie je direct resultaat: de donkere kringen en je wallen zijn weg.

Wat doet een traangoot filler?

Een traangoot filler verwijdert op een natuurlijke manier de wallen onder je ogen. De traangoot (tear trough) loopt van de binnenste ooghoek als een geultje schuin onder je oog door. Soms is de huid daar zo dun dat je een donkere kring ziet. Je ziet er dan moe uit. Een traangoot filler vult dit geultje. Dat maakt een einde aan je vermoeide blik. De behandeling is relatief pijnloos en geeft lang resultaat.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Traangoot filler reviews

Op deze website kun je van alle klinieken reviews lezen. Vul je locatie in en sorteer de klinieken op beoordeling. Lees traangoot ervaringen. Ook elders online is veel informatie te vinden over traangoot filler behandelingen. Omdat het zo’n populaire kleine ingreep is, kun je ook veel reviews vinden. Lees, voordat je een keuze maakt voor een kliniek, wat de resultaten zijn van de behandelingen die zij uitvoeren. Kies voor een arts die al jarenlang met injectables werkt en boek daar je eerste vrijblijvende consult.

Traangoot behandeling ervaringen

Gisteren voor de eerste keer geweest, voor mijn lippen en mijn traangootjes. Ze nemen echt de tijd voor je, geven duidelijke uitleg en stellen je gerust. Het belangrijkste vind ik ik dat ze het op een natuurlijk manier doen op die manier krijg je ook de mooiste resultaten. Het was ook erg gezellig en ze gebruiken hele goede technieken voor het beste resulta... Toon meer »
Gisteren voor de eerste keer geweest, voor mijn lippen en mijn traangootjes.

Ze nemen echt de tijd voor je, geven duidelijke uitleg en stellen je gerust. Het belangrijkste vind ik ik dat ze het op een natuurlijk manier doen op die manier krijg je ook de mooiste resultaten. Het was ook erg gezellig en ze gebruiken hele goede technieken voor het beste resultaat en ook zo dat het niet blauw word. Mocht ik in de toekomst nog meer willen doen ga ik zeker terug.

Mijn extra complimenten naar Drs. Amra, ze is echt een perfectionist die heel netjes haar werk doet en alles goed bekijkt voor een perfect resultaat. Toon minder »
31 juli 2022 10:10
Ik ben hier geweest voor een traangootbehandeling en uitstekend geholpen. Er werd alle tijd voor me genomen en veel rekening gehouden met het feit dat ik snel flauwval. Uitstekende service!
17 mei 2021 10:10
Hele fijne ervaring. Verwijderen van een tatoeage, verschillende peelings en traangoot behandeling gedaan. Hele professionele meiden, geven goed advies en nemen de tijd voor je. Ook voor de nazorg, dat zie je niet overal.
24 november 2022 18:06

Traangoot filler voor en na 

Wat is het resultaat van een traangoot filler behandeling? Voor de behandeling heb je donkere kringen onder je ogen, zie je er vermoeid uit en tekenen de wallen jouw gezicht. Na de behandeling zijn de wallen en donkere kringen onder de ogen weg. Je maakt weer een frisse en stralende indruk. De foto’s van voor en na de behandeling spreken voor zich.

traangootjes-voor-en-na

Credits voor bovenstaand traangoten behandeling resultaat gaan naar Skin+Surgery Den Haag en Skin+Surgery Bergschenhoek.

traangoot-voor-en-na

Prijzen van een traangoot filler behandeling

Van je wallen af? Een traangoot filler behandeling laat de donkere kringen onder je ogen verdwijnen door de traangootjes op te vullen. De gemiddelde kosten voor deze behandeling in Nederland liggen tussen €350 en €500. Een traangootbehandeling is een delicate behandeling en daarom is het raadzaam op zoek te gaan naar een erkende cosmetisch arts. Bij de behandeling van wallen is iedere millimeter cruciaal. Laat daarom niet de prijs, maar kwaliteit de doorslag geven. Vergelijk online snel en eenvoudig de ervaringen en prijzen van alle klinieken.

Vind een kliniek voor een traangoot filler behandeling bij jou in de buurt

Hoe werkt een traangoot filler behandeling?

Wallen en donkere kringen onder de ogen verdwijnen na de behandeling met een traangoot filler. De fillers van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof, wordt door middel van een kleine naald in de traangoot gespoten. De traangoot wordt gevuld met als resultaat geen wallen en donkere kringen meer. Je maakt geen vermoeide indruk meer; je ogen spreken.

De fillers zijn volledig afbreekbaar en zijn tussen de negen en soms wel tot twaalf maanden effectief. Ze geven dus een lang resultaat. Komen er toch weer donkere wallen? Dan kan de behandeling worden herhaald. Vaak is een kleine touch-up al voldoende. Een behandeling duurt maar een half uur en het resultaat is direct zichtbaar. Kies voor een arts die de juiste expertise en ervaring heeft met injectiebehandelingen. Zoek, vergelijk en boek de beste Botox arts via injectablesbooking.nl

Vul je adres hier in

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste kliniek voor een traangoot filler behandeling

Welke kliniek is de beste kliniek voor een traangoot filler behandeling? Let vooral op de ervaring en expertise van de arts in kwestie als je een keuze gaat maken voor een kliniek. Reviews van andere klanten geven je een goed beeld over de kwaliteit van de behandelingen. Heb je een goed gevoel bij het eerste consult met de arts? Dan kun je een afspraak maken voor de behandeling. Een cosmetisch arts KNMG, plastisch chirurg of dermatoloog zijn medisch specialisten die een toepasselijke medische titel hebben. 

Stappenplan voor aanvraag behandeling traangoot opvullen

  1. 1 Selecteer één of twee klinieken voor een informatief eerste consult
  2. 2 Heb je een goed gevoel bij de arts tijdens het consult? Worden je vragen beantwoord? Denk er goed over na. Plan een behandeling als je dat graag wilt.
  3. 3 Behandeling
  4. 4 Herstel, nazorg en resultaat

Nadelen en risico’s van een traangoot filler behandeling

Na de behandeling met een traangoot filler kan het zijn dat je een paar dagen last hebt van een lichte zwelling. Ook kan het gebied onder de ogen wat gevoeliger zijn, maar dit is slechts tijdelijk. Laat de behandeling door een ervaren arts doen, dan verklein je de kans op complicaties.

-----------------

Populaire behandelingen op Injectablesbooking

  1. Botox frons
  2. Lippen vergroten
  3. Wenkbrauwlift
  4. Neus behandeling
  5. Gummy smile
  6. Botox behandeling

-----------------

Traangoot filler behandeling

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veelgestelde vragen over traangoot fillers

1. Wat is een traangoot filler?

Een traangoot filler is een hyaluronzuur filler die exact de juiste dikte heeft om in de traangoot, onder oogleden, een goed resultaat te geven. Alle bekende merken hyaluronzuur fillers hebben een traangoot filler variant. Vraag je cosmetisch arts naar het merk waarmee wordt gewerkt.

Een traangoot behandeling is één van de populairste filler behandelingen. Wanneer je een vermoeide blik hebt door donkere kringen onder je ogen, dan is een traangoot behandeling een uitkomst. Deze behandeling wordt niet door alle injectables artsen uitgevoerd. Het is een behandeling waarbij zeer nauwkeurig moet worden gewerkt. Het is om die reden aan te raden om te kiezen voor een arts die veel ervaring heeft met fillers.

2. Wanneer zie ik resultaat na een behandeling met traangoot fillers?

Direct na de behandeling is het resultaat zichtbaar. Het behandelde gebied kan wel iets gezwollen en gevoelig zijn. Na ruim twee weken is het eindresultaat goed zichtbaar. Vanuit privacyoverwegingen laten klinieken online niet veel traangoot voor en na foto's zien. Bij kwalitatieve klinieken is dit tijdens een consult op locatie wel mogelijk. Vaak hebben zij veel voor en na foto´s van een traangoot filler behandeling.

3. Is een traangoot behandeling met fillers veilig?

Als je kiest voor een ervaren arts die werkt met één van de A-merk hyaluronzuur fillers, dan wordt een traangoot filler behandeling als veilig beschouwd. Lang niet alle artsen voeren deze behandeling uit. Dat komt omdat het resultaat zo nauw luistert en het is millimeterwerk. Cliënten houden door de fillerbehandeling soms een blijvende zwelling in het onderooglid. Selecteer daarom zorgvuldig je cosmetisch arts. 

4. Wat zijn de risico´s van het laten opvullen van de traangoot?

De onderoogleden zijn een gebied waar snel een zwelling kan ontstaan. De ene persoon is daar gevoeliger voor dan de andere persoon. Wanneer je vaak vocht vasthoudt onder je ogen, dan wordt een traangoot filler soms afgeraden. Het is extreem belangrijk om de juiste hyaluronzuur filler variant te gebruiken. Liefst een hyaluronzuur filler, die niet de neiging heeft om vocht te binden. 

Vergelijk alle klinieken voor een traan goot behandeling bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl.

5. Is een traangoot behandeling pijnlijk?

De meeste mensen ervaren een behandeling met traangoot fillers niet als pijnlijk. Op pijnschaal 1 - 10 krijgt deze behandeling een 2. Er wordt onder het oog één gaatje geprikt, dat is vaak het gevoeligst. De traangoot filler wordt via dit prikgaatje in de huid verdeeld. Het verdelen van de filler met een canule geeft een wat drukkend gevoel. 

6. Kan een traangoot filler worden verwijderd?

Met een hyaluronidase behandeling kan de hyaluronzuur filler worden opgelost. Daarna is de filler weg.

7. Hoe vaak moet je je traangoot opvullen met fillers voor een blijvend resultaat?

Eén behandeling met een traangoot filler is voldoende. Een traangoot filler is namelijk over het algemeen 9 -12 maanden effectief. In sommige gevallen houdt het resultaat zelfs 18-20 maanden aan. Dit is onder andere afhankelijk van het gebruikte merk filler. Is het resultaat niet meer zichtbaar en heb je weer donkere kringen en wallen onder je ogen? Dan kun je ervoor kiezen om weer behandeld te worden met een traangoot filler.

8. Hoe verzorg ik mijn ogen na een behandeling met traangoot fillers?

Koel drie keer per dag je ogen met een schone theedoek ertussen. In de eerste 48 uur na de behandeling mag je niet sporten en de ogen masseren.

9. Wat kost een traangoot filler behandeling?

De gemiddelde prijs voor een behandeling met traangoot fillers ligt tussen de € 350 en € 500 per behandeling.

10. Wat is de beste kliniek voor traangoot fillers behandelingen?

Kies een kliniek die al wat langer bestaat en over een langere periode goede reviews heeft. Selecteer een arts met de juiste ervaring en expertise.

Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl. Kies een ervaren cosmetisch arts en plan eerste een vrijblijvend consult. Als je een goed gevoel hebt dan kun je je tijdens een tweede afspraak laten behandelen.

11. Wat zijn de nadelen van traangoot fillers?

De traangoot is een delicaat behandelgebied. De huid is heel dun vlak onder de ogen. Mensen houden hier ook gemakkelijker vocht vast. Het vereist ervaring om deze behandeling goed en kundig uit te voeren. Het is raadzaam om te kiezen voor een ervaren arts. Lees hier meer over mogelijke traangoot complicaties.

12. Wordt een traangoot filler door de verzekering vergoed?

Nee, een traangoot behandeling met fillers wordt niet door de zorgverzekering vergoed. Als er sprake is van (gedeeltelijke) gezichtsverlamming of van asymmetrie na een ongeluk (trauma) dan kan het zijn dat je bij enkele klinieken voor een vergoeding van de behandeling in aanmerking komt. Informeer bij je zorgverzekering voor meer informatie.

13. Hoelang blijft de traangoot filler zitten?

Ongeveer tien dagen na de behandeling is het resultaat optimaal. De dunne huid is subtiel opgevuld, de donkere schaduw is verdwenen door een vloeiende overgang naar de jukbeenderen. De vermoeide blik is weg en je hebt een fitte uitstraling! Een traangoot filler is gemiddeld 9-12 maanden effectief. In sommige gevallen houdt het resultaat zelfs 18-20 maanden aan. De filler wordt vervolgens door het lichaam opgenomen. Wil je blijvend resultaat? Dan kun je daarna een nieuwe behandeling inplannen bij de arts.

14. Welke filler wordt gebruikt voor een traangoot filler behandeling?

Meestal wordt de huid van de traangoot opgevuld met een hyaluronzuur filler. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in het lichaam voorkomt. Deze filler wordt met een dunne naald of canule gelijkmatig verdeeld in de traangoot. De cosmetisch arts kiest hiervoor een filler met de juiste cohesiviteit. Er zijn veel verschillende merken hyaluronzuur. Wij raden aan om te kiezen voor een A-merk hyaluronzuur. Deze merken hyaluronzuren hebben verschillende varianten, waaronder geschikte voor een traangoot behandeling. Andere variantie hyaluronzuur fillers worden gebruikt voor de kaaklijn, neus lippenplooi en jukbeenderen

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt